menu
zoek

Restaurants Blitterswijck

1
Tante Jet
NederlandsWij zijn er met Kerst 's avonds gaan eten en dat bleek een goede keuze. Hele vriendelijke sfeer, de ontvangst was hartelijk en de hele avond attente bediening. Verrassend heerlijk menu gegeten voor een alleszins redelijke prijs en fraai gepresenteerd. Geen grote drukte en gejakker hier maar gewoon een fijne avond gehad!
26-12-2018 -
Eet.nu: 4,9
http://www.tantejet.nl | Veerweg 7, Blitterswijck | 0478532942
2
Het Roekenbosch
NederlandsEnkele dagen geleden erg lekker gegeten bij Het Roekenbosch met zeer verassende 'kleine' gerechten van de nieuwe menukaart. De sfeer is er erg gezellig en ontspannen en de bediening / keuken brigade deden er alles aan het ons naar onze zin te maken. Dit is zeker gelukt mede door de verrassende gerechten die we stuk voor stuk gepresenteerd kregen. We zaten met 5 personen aan 1 tafel, en hebben allemaal 5 a 6 gerechten besteld (misschien dat iets grotere eters 7 gerechtjes pakken), alle borden waren prachtig opgemaakt (ook die wij voorbij zagen komen). Kortom het eten was heerlijk, verrassend en veel keuze en de rekening was ook een meevaller na afloop.
09-04-2014 -
Eet.nu: 4,5
http://www.roekenbosch.com | Ooijenseweg 16, Blitterswijck | 0478531843Meer restaurants in de omgeving van Blitterswijck