menu
zoek

Restaurants Rijkevoort

1
Carte Blanche
InternationaalHier hebben mijn vriend en ik een geweldige eetervaring gehad. Het is een feest om hier te eten. De kok en bediening zijn professioneel, enthousiast en leuk. Het eten was naar onze beleving perfect en de wijnen gingen erg goed samen met de gerechten. Ik beveel dit restaurant aan iedereen in mijn omgeving aan!
12-08-2013 -
Eet.nu: 9,2
http://www.carteblancherijkevoort.nl | Kapelstraat 34A, Rijkevoort | 04853726982
't Molenhuys
FransHeerlijk gedineerd in een typisch huiskamer restaurant. Gerechten van prima kwaliteit, verfijnd, puur, verrassend in samenstelling en compositie. Twee amuses als verrassing en smaakmaker voor wat gaat komen, dat werkt echt! Het bijpassend wijnarrangement werd met goed advies voorzien en maakte het af. De prijs kwaliteit was goed. De sfeer in het restaurant is goed, muziek in stijl en geluidsniveau zoals het hoort. Niet te hard en niet te zacht, geen strakke bas, gewoon ondersteunend aan een gezellig gesprek. Goede stoelen om een lange avond in door te brengen en tot slot een zeer correcte bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.
13-05-2019 -
Eet.nu: 9,3
http://www.hetmolenhuys.nl | Kapelstraat 35, Rijkevoort | 0485371981

3
De Theemuts
Food vendorMet een mijn oude klas van lagere school een re√ľnie gehad. De Theemuts is erg gezellige ruimte om knus met een gezelschap, ongedwongen heerlijk bij te kletsen. De bediening is buitengewoon vriendelijk. De thee was er overigens ook erg lekker. Het ligt lekker rustig in het buitengebied en je kunt ongestoord genieten. Geniet nog na van deze mooie middag/avond! Dank u wel Mevr. Ine
29-10-2018 -
Eet.nu: 9,1
http://detheemutsrijkevoort.nl | Sassekamp 3, Rijkevoort |Meer restaurants in de omgeving van Rijkevoort