menu
zoek

Restaurants Elsendorp

1
D'n Brabander
NederlandsWe waren op een snelle genealogiereis door Brabant en hadden net Hoeve van Strijbos in Handel verlaten en kwamen de D''n Brabander tegen. Het eten was fantastisch! Eet in Brabant als een Brabander. Grolsch Bier van de tap, hamburgers met open gezicht, pomme frites. Mijn burger was letterlijk de Brabander: enorme pattie, grote plak ham, gegrilde champignons, gegrilde uien, kaas, schijfje ananas en een gebakken ei. Na alles te hebben gegeten, voelde ik me de hertog van Brabant! Mijn vrouw bestelde een van de kleinere open hamburgers. De eigenaar en de serveersters waren erg vriendelijk en bezochten ons. We zijn misschien de enige mensen uit Texas die daar ooit hebben gegeten. Ik raad iedereen in de omgeving van Elsendorp aan om hier te komen eten.
30-07-2020 -
Eet.nu: 8,5
https://www.dn-brabander.nl/ | Ripseweg 2, Elsendorp | 04923523552
De Ruif
SnackbarsMet heel veel liefde bereid en dat proef je ik kom zeker vaker terug nu ik tijdelijk in Elsendorp verblijf, het is op dit moment effe wat moeilijk voor veel mensen dus steun elkaar en ga lokaal. Goed idee om iets nieuws te bedenken op het gebied van voedsel, ook een snackbar kan gezond zijn. Denk aan macrobiologisch eten,????en je hebt een nieuwe markt die steeds meer in het bewustzijn van ons komt. Wees creatief????????????
05-12-2021 -
Eet.nu: 8,0
Elsendorpseweg 62, Elsendorp | 0492351754

3
Restaurant Hotel Keizersberg
NederlandsWe hebben vanavond 13 augustus gegeten in restaurant De Keizersberg. Bediening uitstekend, vriendelijk en zeer attent. We hadden spareribs besteld deze waren inderdaad heerlijk en zeker de lekkerste in de omgeving. Het nagerecht een Keizersbol, die was eveneens heerlijk. We gaan zeker terug.
13-08-2021 -
Eet.nu
http://www.restaurantkeizersberg.nl/ | Zeelandsedijk 45, Elsendorp | 0492351610Meer restaurants in de omgeving van Elsendorp