menu
zoek

Restaurants Broekhuizen

1
Eetcafé Maaszicht
NederlandsPrima en originele gerechten, met leuke jonge vrouw die ons bediende, op goede wijze ondersteund door de wat serieuze eigenaresse. 1 reden voor niet optimale beoordeling, die de maaltijd wel verdiende: als vinoloog+ heb ik zelden tot nooit zo een slechte huisrose meegemaakt. Dit is met zulke hoge rendementen gemaakt dat het restzoetje nodig was om er nog iets van smaak aan te geven!
13-07-2017 -
Eet.nu: 8,3
http://www.eetcafemaaszicht.nl/ | Veerweg 12, Broekhuizen | 07746318662
Bij Christoffel
TapasLekker gelunchet op het mooie terras van bij Christoffel. Het mooie uitzicht en het mooie weer zorgde voor een ontspannen lunch! Altijd is er wel wat te zien door het veer wat op en neer gaat. De lunch zelf was heerlijk! Wij bestelden een clubsandwich. Deze was heerlijk en ook de portie was precies goed! Ook hebben we de specialiteit voorbij zien komen, flammkuchen. Hier moeten we zeker voor terugkomen! Deze zag er heerlijk uit!
12-08-2015 -
Eet.nu: 7,8
http://bijchristoffel.nl | Veerweg 11a, Broekhuizen | 0854832122

3
Het Maashotel
FransNa een middagje thermaalbad met 3 zussen hier neergestreken met een Wowdeal. Sommige restaurants bieden dan een uitgekleed menu aan, zo niet bij het Maashotel. We werden bijzonder vriendelijk ontvangen en kregen een heerlijk 5-gangen diner opgediend in het sfeervolle restaurant aan een mooi gedekte tafel. Alle borden mooi opgemaakt en het voorgerecht geserveerd met heerlijk warm brood. De attente bediening zorgde ervoor dat het ons aan niets ontbrak. De wijn werd met gulle hand geschonken en tegen een kleine vergoeding werd een grote karaf water met ijs en citroen geserveerd (heel fijn als je niet van frisdrank houdt). Kortom: we hebben genoten! Verbeterpuntje: "echte" groenten met bite i.p.v. groentepureetjes!
23-11-2015 -
Eet.nu: 5,8
https://www.hetmaashotel.nl/ | Veerweg 11, Broekhuizen | 0774632114Meer restaurants in de omgeving van Broekhuizen