menu
zoek

Restaurants Ouwerkerk

1
Brasserie De Vierbannen
NederlandsWat een super verrassing dit restaurant! Vriendelijke ontvangst en wat een prachtige zaak! Beneden de brasserie en boven het restaurant. Wij kozen voor de brasserie, als het mooi weer is komen we zeker terug voor het restaurant. Dit wegens de uitgebreidere kaart en het prachtige uitzicht wat je daar hebt op de Oosterschelde. We kozen voor de zalm als voorgerecht en de sukade buiten om de kaart als hoofd. De zalm was echt heerlijk, spetter vers en prachtig opgemaakt. De sukade was ook heerlijk, wederom vers en super mals. Geserveerd met een heerlijk wijntje en super vriendelijke bediening. Nogmaals, wat een fijne plek. Heerlijk gegeten, we gaan dit doorvertellen!
25-03-2015 -
Eet.nu: 7,1
http://www.devierbannen.nl | Weg van de Buitenlandse Pers 3, Ouwerkerk | 01116475472
Restaurant De Vierbannen
NederlandsGisteren op aanraden hier gegeten en het was top! De ligging is prachtig met zicht op de Oosterschelde en de kreken. De bediening was attent en vriendelijk, op vragen werd serieus ingegaan. Gekozen voor het viergangen menu en het eten was verrassend, vers, heerlijk op smaak. De opmaak oogde smakelijk, kleurrijk en zeer verzorgd. Dit alles werd aangevuld met verrassende amuses. Werkelijk een top avond gehad en kennis gemaakt met nieuwe smaken. Wij komen beslist terug!
17-07-2015 -
Eet.nu: 8,9
http://www.devierbannen.nl | Weg van de Buitenlandse Pers 3, Ouwerkerk | 0111647547Meer restaurants in de omgeving van Ouwerkerk