menu
zoek

Restaurants Kruiningen

1
Inter Scaldes
FransWij zijn gisteravond bij Inter Scaldes gaan dineren. Het was voor mij een bijzondere dag n.l. de eerste dag van mijn AOW. Een elegante dame kwam ons bij onze auto halen en welkom heten. Wij voelden ons meteen thuis. Wij kozen voor het 8 gangen menu en dat was fabelachtig lekker. De amuses kwamen vrij snel en de gangen volgden elkaar ook in een rustig maar goed tempo op. Het verwonderde ons dat wij voldoende gegeten hadden en dat wij zelfs verschillende lekkernijen die bij de koffie zaten niet meer lustten. Mijn vorige ervaring bij een 2 sterren restaurant was dat wij eindigde bij de Mac Donalds wat niet de bedoeling kan zijn na vele honderden euro's te hebben betaald. Ik kan het iedereen aanbevelen die circa € 300,00 p.p. wil betalen voor een bijzondere belevenis.
11-09-2020 -
Eet.nu: 8,9
https://www.interscaldes.nl/ | Zandweg 2, Kruiningen | 01133817532
Snackbar Smullers
SnackbarsHeerlijke snacks! Super lekker friet, altijd vers, let op: dit zijn grote porties, medium is best groot! Ze besparen niet op de inhoud ????. Daarnaast grote keus aan snacks en de hamburgers ???? zijn een aanrader. vriendelijke bediening!
14-10-2020 -
Eet.nu: 9,0
Markt 24, Kruiningen | 0113384744

3
Eetcafe Leyla
KebabWordt altijd vriendelijk ontvangen bij binnenkomst en zo nu en dan laat ik het ook wel is bezorgen prijzen zijn prima gezien in de omgeving. Altijd word je er goed geholpen. Bezorging gewoon goed op tijd, verschilt wel is, maar meestal op tijd. Vooral vriendelijk personeel!! Waar deze tent om bekend staat en vervolgens lekker kan eten met een goeie chef in de keuken (eigenaar) vooral de spareribs zijn van top kwaliteit en vooral de saus erbij, dunner smaakt altijd goed vooral de speciaal. Aanrader.
07-03-2017 -
Eet.nu: 4,1
https://www.eetcafekruiningen.nl/ | Markt 9, Kruiningen | 0113384899Meer restaurants in de omgeving van Kruiningen