menu
zoek

Restaurants Oosterhesselen

1
De Gastery
NederlandsHet was een gezellige avond. De sfeer en bediening zijn gemoedelijk. Mijn man koos als voorgerecht de mosterdsoep en de kabeljauw als hoofdgerecht er zat een heerlijke saus over. Ik koos als vooraf een broccolisoep en de spareribs, die waren uitstekend bereid en smaakten heerlijk. Goede marinade en niet te droog! Mijn man koos voor de koffie gasterij maar vroeg of de likeur apart kon, waarop de gastheer een goede tip had om zijn eigengemaakte likeur er bij te serveren. Dat was een schot in de roos. Dit restaurant is zeker een bezoek waard. Chapeau voor de kok maar zeker ook voor de gastheer die vol passie ons de uitleg gaf over zijn eigen likeur. Veel succes en goede zaken. En als we weer in de buurt zijn komen we graag weer langs.
18-05-2017 -
Eet.nu: 7,7
http://www.degastery.nl | Burgemeester de Kockstraat 33, Oosterhesselen | 05245805002
Deen
NederlandsAlles wordt met zorg klaargemaakt, dat zie je en dat proef je. Het is er gezellig, gastvrij, mooi buiten terras (ook overdekt). Betaalbare prijs voor goede kwaliteit en hoeveelheid. Gewoon naar toe gaan en zelf ervaren.
17-08-2013 -
Eet.nu: 8,7
https://www.cafedeen.nl/ | Burgemeester de Kockstraat 34, Oosterhesselen | 0524581296Meer restaurants in de omgeving van Oosterhesselen