menu
zoek

Restaurants Nooitgedacht

1
Coccinella
ItaliaansSuper restaurant. Men probeert een goede Italiaanse kaart te brengen zonder pizza's. Omdat we regelmatige gasten zijn, zou ik wel graag vaker een veranderde kaart zien. Iedereen doet zijn best om het de gasten naar de zin te maken. Dat mag ook wel, want het is niet goedkoop. Al met al overheerlijk en een aanwinst voor de regio. Dit restaurant is onderdeel van Hof van Saksen dus je treft er wel veel gezinnen met kinderen, maar het is natuurlijk, net als voor ons, ook toegankelijk voor locale gasten.
05-05-2009 -
Eet.nu
http://www.hofvansaksen.nl | Veldweg 22-24, Nooitgedacht | 0592245959
2
Al Fresco
InternationaalEen fantastische formule op een prachtig vakantiepark. Al Fresco is een buffet restaurant van ongekende klasse. De gastheer weet het de gasten echt naar de zin te maken. Het is er vaak druk. Even reserveren is wel noodzakelijk. Het restaurant is zeer strak en netjes ingericht. Wij waren er met een grote groep. We zaten aan één tafel. Keurig verzorgd. De bediening is een enorme plus. Kom je niet vaak meer zo goed tegen. Veel advies en duidelijk trots op het product! De buffetten ruimte is helemaal afgescheiden dus er is geen overlast. Allemaal kleine glaasjes gevuld met tongstrelende inhoud! Echt subliem. Het beste buffet restaurant dat ik ooit heb bezocht. Ga zo door!
08-04-2009 -
Eet.nu: 4,0
http://www.hofvansaksen.nl | Veldweg 22-24, Nooitgedacht | 0592245950

3
Grand Café
NederlandsTijdens ons verblijf op het park goed gegeten in het Grand Café. Onze twee kinderen hebben zich prima vermaakt met de legowand en patat met frikandel. De spies van kippendij en de burger van het Drenste wiederind smaakten erg goed. Leuke sfeer, prima bediening en zeer smakelijk eten.
04-08-2016 -
Eet.nu
http://www.hofvansaksen.nl | Veldweg 22-24, Nooitgedacht | 0592245959

4
Cour du Nord
FransInmiddels heeft dit restaurant een ster zag ik. Wij hebben hier 1x gegeten en dat was een geweldige ervaring. Bijzondere gerechten geproefd en alles zag er perfect uit. Ook de inrichting is prachtig en modern (meubels van Piet Boon). Toen we aan het eind van de avond moesten afrekenen schrokken we wel een beetje van de rekening. Maar wel een restaurant dat zeker de moeite waard om een keer te ervaren.
05-05-2009 -
Eet.nu
http://www.courdunord.nl | Veldweg 22-24, Nooitgedacht | 0 592 243 8Meer restaurants in de omgeving van Nooitgedacht