menu
zoek

Restaurants Aalden

1
Daan's Snackmobiel
SnackbarsTop berehap en super patat, echt geweldig goed! En ook nog betaalbaar echt waar voor je geld! De kok doet de berehap tijden het frituren altijd een beetje uit elkaar zodat het ook van binnen lekker gaar is. En leuke mensen, Top!
02-03-2022 -
Eet.nu: 9,4
http://www.daansnackmobiel.nl | Korenhof 1, Aalden | 06553724862
Het Wapen van Aelden
NederlandsBereiden duurt inderdaad lang. Maar alles is ter plekke gemaakt. Heerlijk eten. Het wachten meer dan waard! Genoeg qua hoeveelheid. ALs je wilt vullen ze bij. Echt een aanrader voor mensen die van kwaliteit houden.
17-10-2016 -
Eet.nu: 7,8
http://www.hotelhetwapenvanaelden.nl/ | Aelderstraat 6, Aalden | 0591371241

3
't Hoes van Hol-An
Pancake houseHeerlijke pannenkoeken gegeten. Hele goede service, mijn pannenkoek was wat te donker gebakken aan de onderkant maar er werd snel een nieuwe gemaakt zonder mopperen of discussie, top. Leuk jong personeel. Wij komen zeker terug.
10-06-2023 -
Eet.nu: 6,1
https://www.pannenkoekboerderij.nl/ | Oud Aalden 11, Aalden | 0591371268

4
Brasserie Timber's
NederlandsWe zijn tijdens ons verblijf op Aelderholt twee keer wezen eten in het restaurant... Het Bollobuffet voor de kinderen word ik nog steeds niet vrolijk van, maar zoonlief (7) vond t prima. De eerste keer had ik de boetenschnitzel... Jammer dat hij niet knapperig was. De bijgerechten prima!! Een keer rode kool en andere keer spruitjes als warme groente. De tweede keer had ik het Drents streekmenu... dat voorgerecht vond ik heerlijk! Ook de salades waren beide keren lekker. Ook een van de obers kwam de tweede keer eens kijken of alles naar wens was, zag dat mijn zoon al uitgegeten was en een spelletje op mijn mobieltje deed... even een praatje... lekker relaxed, fijn! Ik hoop hier nog eens terug te komen!
25-02-2017 -
Eet.nu: 7,4
Aelderholt 4, Aalden | 0591371919

5
IJs&Pruuverije Heeren van Alede
ItaliaansEen geweldige ijssalon met ambachtelijk gemaakt italiaans ijs, maar ook een goede keus voor lekker italiaans eten. (niet al te veel keus maar wat er is, is gewoon goed en zeker ook geschikt voor grote eters). Veel regionale producten zoals bijv het buffelijs (echt heel erg romig/lekker), de mozzarella hebben ze ook van een kleine boerderij en is heel erg goed (en we zijn wat gewend) en daarnaast is er ook diverse keus in regionaal gebrouwd bier. Mensen met een passie voor het vak, weten ook veel te vertellen over hun producten en stralen nog plezier uit. Voor ijs lijkt me er gewoon geen betere en ook italiaans eten is hier gewoon goed
15-08-2012 -
Eet.nu: 8,5
Aelderstraat 45, Aalden | 0591372334

6
De Smulgaard
SnackbarsRuim opgezette, prijzige snackbar met flinke keuze. Bij mij was de bediening traag en vergeetachtig. De frikadellen werden weer uit hun zakjes gehaald om in de kindermenu doosjes gestopt te worden. Hierbij zat ook een speeltje. Terras met uitzicht over het water en de speeltuin, die net iets te gevaarlijk is voor kleine kinderen.
09-09-2009 -
Eet.nu
Aelderholt 4, Aalden |Meer restaurants in de omgeving van Aalden