menu
zoek

Nieuws Zuidland

Man (41) overleden bij schietincident Zuidland, verdachte aangehouden

maandag 21 november 2022, 11:44 uur

Op de Zoetemanring in Zuidland vond gisteravond rond 22.30 uur een schietincident plaats. Hierbij is een 41-jarige bewoner van Zuidland overleden. Getuigen meldden dat er een grijze personenauto kort na het horen van de knallen met hoge snelheid wegreed.

Waar: Zoetemanring in Zuidland

Bron foto: Nieuws op Beeld Buurtbewoners werden zondagavond rond 22.30 uur opgeschrikt door verschillende knallen. Op de Zoetemanring is het 41-jarige slachtoffer neergeschoten. Toegesnelde agenten hebben de man nog geprobeerd te reanimeren, maar dit mocht helaas niet meer baten. Hij overleed ter plekke. De politie startte direct een onderzoek waarbij sporen werden veilig gesteld en buurtbewoners werden bevraagd.  Verdachte aangehouden na crash auto Ooggetuigen meldden dat kort na het horen van de knallen een grijze personenauto met hoge snelheid de wijk uitreed. De bestuurder van de auto negeerde het stopteken van de politie waarop de achtervolging werd ingezet. Niet veel later crashte de auto op de A15 ter hoogte van Europoort, de 35-jarige bestuurder werd aangehouden. Hij raakte tijdens de crash gewond en werd voor een korte behandeling naar het ziekenhuis gebracht. In zijn auto troffen collega’s een vuurwapen. Onderzoek moet uitwijzen wat de rol van de bestuurder is en of het vuurwapen hierbij gebruikt is.  Oproep aan getuigen De politie is op zoek naar mensen die mogelijk iets gezien hebben op de avond van het dodelijk schietincident en/of in de dagen vooraf. Ook wanneer u over een cameradeurbel bezit of een auto met cameraopname komt de politie graag met u in contact. Hoe klein iets soms ook lijkt, alle informatie kan de politie helpen in dit onderzoek. Contact opnemen kan via onderstaande opties.   


» Politie.nl

Kaart nieuws Zuidland. Locatie nieuws: 51.82676 / 4.25142 Zoetemanring
Zoetemanring in Zuidland


maandag 21 november 2022, 13:42 uur
Inwoners Zuidland geschokt door fatale schietpartij: ’Zijn vrouw begon heel hard te gillen’
de TelegraafBewoners van een nieuwbouwwijk in het Zuid-Hollandse Zuidland hebben nog geen idee waarom een 41-jarige man zondagavond laat in hun buurt werd doodgeschoten. „Het is hier op wat hangjeugd na heel rustig. Dit zijn eerder praktijken die je in Rotterdam ziet”, zegt een vrouw die haar hond uitlaat.
» de Telegraaf
maandag 21 november 2022, 12:07 uur
Man (41) overleden bij schietincident Zuidland
Blik op NieuwsOp de Zoetemanring in Zuidland vond zondagavond rond 22.30 uur een schietincident plaats. Hierbij is een 41-jarige bewoner van Zuidland overleden. Getuigen meldden dat er een grijze personenauto kort na het horen van de knallen met hoge snelheid wegreed.
» Blik op Nieuws
maandag 21 november 2022, 02:00 uur
Dode bij schietpartij Zuidland, mogelijke verdachte aangehouden na crash A15
NU.nlBij een schietpartij in het Zuid-Hollandse Zuidland is zondagavond een 41-jarige man overleden. Dat meldt de politie. Het incident gebeurde op de Zoetemanring.
» NU.nl
maandag 21 november 2022, 01:01 uur
Dode bij schietpartij in Zuidland, mogelijke verdachte crasht op A15
CrimesiteBij een schietpartij aan de Zoetemanring in Zuidland (vlakbij Spijkenisse) is zondagavond een persoon overleden. Het slachtoffer zou bij een parkeerplaats zijn bezweken aan schotwonden. De politie meldt dat er op de A15 een auto is gecrasht die er met hoge snelheid vandoor ging.
» Crimesite
maandag 21 november 2022, 00:42 uur
Dode bij schietpartij in Zuidland, mogelijke dader crasht na achtervolging
RTV RijnmondBij een schietpartij in Zuidland is een 41-jarige inwoner van die plaats om het leven gekomen. De politie heeft een verdachte aangehouden na een achtervolging op de A15. Het gaat om een 35-jarige man uit Weert.
» RTV Rijnmond
maandag 21 november 2022, 00:29 uur
Dode door schietpartij in Zuidland, verdachte crasht op A15
de TelegraafOp de Zoetemanring in Zuidland (Zuid-Holland) is zondagavond een schietpartij geweest. Daarbij is iemand overleden, meldt de politie. Er is onderzoek ingesteld naar het incident en de politie roept getuigen op zich te melden.
» de Telegraaf
zondag 20 november 2022, 22:40 uur
Onderzoek naar dodelijke schietpartij
HardnieuwsZUIDLAND - Zondagavond 20 november omstreeks 22.40 uur heeft een schietpartij plaatsgevonden aan de Zoetemanring in Zuidland.
» HardnieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: RTV Rijnmond
Foto: de Telegraaf

Meer nieuws uit Zuidland

25 februari 14:06Video | Hulpdiensten rukken uit na omslaan pontje in Zuid-Hollands natuurgebied
29 november 21:27‘Geliquideerde epo-handelaar was verdachte in groot crystal meth-proces’
25 november 15:19Opnieuw aanhouding na fatale schietpartij Zuidland: 45-jarige man opgepakt
21 november 13:42Inwoners Zuidland geschokt door fatale schietpartij: ’Zijn vrouw begon heel hard te gillen’
21 november 13:25Man (35) uit Weert opgepakt na dodelijke schietpartij in Zuid-Holland
18 augustus 12:49‘Reus’ Daan Hoole maakt op aandringen van Mads Pedersen debuut in grote ronde
5 februari 20:27Bewoners zorgcentrum in Zuidland kunnen niet terug na grote brand
24 januari 20:00Schedels in plastic zak blijven mysterie: ‘Misschien dat een verzamelaar ze beu was?’
20 oktober 08:15Zeer grote brand in bedrijfsverzamelgebouw
4 mei 06:47Grote overslaande brand in loods in Zuidland
RSS.