menu
zoek

Nieuws Utrecht

Brabantse broers grijpen net naast overwinning op Regio Songfestival, Limburg wint eerste editie

zondag 5 november 2023, 09:50 uur

GEERTRUIDENBERG/UTRECHT - Brabant is net niet de winnaar geworden van het eerste Regio Songfestival. De broers Sam en Merijn Knoop uit Geertruidenberg deden mee met het nummer Proost op het leven, maar kwamen vijf punten tekort voor de hoofdprijs. Zij waren wel de favoriet van de vakjury.

» BN DeStem



zaterdag 4 november 2023, 22:42 uur
Limburg wint de finale van het Regio Songfestival 2023, Overijssel eindigt als tweede
RTV OostLimburg heeft vanavond in de Stadsschouwburg Utrecht de eerste editie van de finale van het Regio Songfestival 2023 gewonnen. Emmy Ackermans vertegenwoordigde Limburg met haar nummer ’t Letste Rundje en eindigde daarmee op de eerste plaats. Overijssels Leon Moorman uit Zwolle eindigde op een gedeelde tweede plek met Brabant en Groningen.
» RTV Oost
zaterdag 4 november 2023, 22:36 uur
Brabant eindigt op tweede plaats bij het Regio Songfestival 2023
Omroep BrabantBrabant is zaterdag tweede geworden bij de eerste editie van het Regio Songfestival 2023. Sam en Merijn vertegenwoordigden Brabant met hun nummer 'Proost op het leven', dat ze in de Stadsschouwburg in Utrecht zongen. Limburg won het songfestival.
» Omroep Brabant
zaterdag 4 november 2023, 22:33 uur
KIJK TERUG: Leon Moorman doet namens Overijssel mee met het Regio Songfestival
RTV OostDe voorbereidingen achter de rug, het was erop of eronder. In de Stadsschouwburg in Utrecht streden dertien regionale omroepen vanavond tegen elkaar tijdens de allereerste editie van het Regio Songfestival. Voor Overijssel ging Leon Moorman uit Zwolle met het nummer 'Dat ik leef' er alles aan doen de titel in de wacht te slepen.
» RTV Oost
zaterdag 4 november 2023, 22:32 uur
Flevoland - Drontenaar Abtin Salem negende bij eerste Regio Songfestival
Omroep FlevolandAbtin Salem is bij het Regio Songfestival op de negende plaats geëindigd. De Drontenaar bracht tijdens een liveuitzending vanuit de Stadsschouwburg in Utrecht het lied Kleurenblind ten gehore. Winnaar van de avond werd Emmy Ackermans uit Limburg, met het lied 't Letste Rundje.
» Omroep Flevoland
zaterdag 4 november 2023, 22:30 uur
LIEN pakt twaalfde plaats tijdens eerste Regio Songfestival
Omroep WestLIEN heeft zaterdagavond de twaalfde plaats behaald tijdens het Regio Songfestival in de Stadsschouwburg in Utrecht. Met het lied 'Waar ben je dan' vertegenwoordigde de popformatie Omroep West tijdens de eerste editie van het liedjesfestijn. L1/Limburg ging er na een spannende nek-aan-nekrace vandoor met de hoofdprijs.
» Omroep West
zaterdag 4 november 2023, 22:29 uur
Limburg wint de finale van het Regio Songfestival 2023
Omroep GelderlandEmmy Ackermans heeft vanavond in de Stadsschouwburg Utrecht namens Limburg de eerste editie van de finale van het Regio Songfestival 2023 gewonnen. Ackermans zong haar nummer ‘t Letste Rundje en eindigde daarmee op de eerste plaats. De Gelderse inzending Alex van der Horst, oftewel AleXingt!, eindigde op de 13e en laatste plek.
» Omroep Gelderland
zaterdag 4 november 2023, 22:24 uur
Limburg wint de finale van het Regio Songfestival 2023
1LimburgLimburg heeft zaterdagavond in de Stadsschouwburg Utrecht de eerste editie van het Regio Songfestival 2023 gewonnen. Emmy Ackermans vertegenwoordigde Limburg met haar nummer ‘t Letste Rundje en eindigde daarmee op de eerste plaats.
» 1Limburg
zaterdag 4 november 2023, 21:11 uur
Lees terug hoe Wat Aans! het Regio Songfestival beleefde
RTV NoordZaterdag was het Regio Songfestival in Utrecht, met Wat Aans! als Groningse inzending. Lees hier hun belevenissen terug.
» RTV Noord
zaterdag 4 november 2023, 20:31 uur
Kijk live mee naar de eerste editie van het Regio Songfestival!
RTV RijnmondIn de Stadsschouwburg van Utrecht vindt de eerste editie van het Regio Songfestival plaats, een zangcompetitie tussen de dertien regionale omroepen in Nederland. Rijnmond wordt vertegenwoordigd door Remedy met het liedje 'Nooit is het genoeg'. Kijk tot 22.30 uur live mee naar de finale.
» RTV Rijnmond
zaterdag 4 november 2023, 20:29 uur
LIVE | Wint Leon Moorman namens Overijssel de eerste editie van het Regio Songfestival?
RTV OostDe voorbereidingen zitten erop, nu is het erop of eronder. In de Stadsschouwburg in Utrecht strijden dertien regionale omroepen tegen elkaar tijdens de allereerste editie van het Regio Songfestival. Voor Overijssel gaat Leon Moorman uit Zwolle met het nummer 'Dat ik leef' er alles aan doen de titel in de wacht te slepen.
» RTV Oost
zaterdag 4 november 2023, 20:27 uur
Kijk live mee naar het Regio Songfestival en stem op jouw favoriet!
RTV DrentheDertien vertegenwoordigers strijden in Utrecht om de winst van de allereerste editie. Namens Drenthe doet de winnares van het Drèents Liedtiesfestival Lisa Harms mee.
» RTV Drenthe
zaterdag 4 november 2023, 20:19 uur
Kijk het Regio Songfestival terug
Omroep GelderlandHet Regio Songfestival was vanavond in de Stadsschouwburg in Utrecht. Arnhemmer Alex van der Horst, ook bekend onder zijn artiestennaam AleXingt!, verdedigde de Gelderse eer. Kijk het hier terug.
» Omroep Gelderland
zaterdag 4 november 2023, 20:19 uur
LIVE | Beleef het Regio Songfestival en laat je stem horen!
Omroep GelderlandHet Regio Songfestival is vanavond in de Stadsschouwburg in Utrecht. Arnhemmer Alex van der Horst, ook bekend onder zijn artiestennaam AleXingt!, verdedigt de Gelderse eer. Maak het hier allemaal live mee en stem op jouw favoriet!
» Omroep Gelderland
zaterdag 4 november 2023, 20:00 uur
Kijk hier nu live naar het Regio Songfestival!
RTV UtrechtHet eerste Regio Songfestival volg je live bij RTV Utrecht. Dat kan hier, maar het is ook te volgen via RTV Utrecht op televisie of bij ons op Facebook of YouTube. Geniet van het feestje!.
» RTV Utrecht
zaterdag 4 november 2023, 19:11 uur
Liveblog Regio Songfestival, Limburg pakt winst en Utrecht wordt zevende
RTV UtrechtLimburg heeft het Regio Songfestival gewonnen. Emmy Ackermans won met het nummer ‘t Letste Rundje. Namens regio Utrecht deed Melanie Ryan mee met het nummer Achterom. Zij werd zevende.
» RTV Utrecht
zaterdag 4 november 2023, 18:00 uur
Kijk live naar Regio Songfestival, stem op 'onze' LIEN
Omroep WestWie krijgt de 'douze points' tijdens het Regio Songfestival en gaat er met de winst vandoor? Dat is natuurlijk de grote vraag zaterdagavond in de Stadsschouwburg in Utrecht. Wie er met de winst vandoor gaat, wordt bepaald door een vakjury én het publiek. Hier leggen we uit hoe jij op LIEN, de inzending van Omroep West, kan stemmen.
» Omroep West
zaterdag 4 november 2023, 16:22 uur
Live: Wat Aans! tweede op het Regio Songfestival
RTV NoordOm 20.30 uur begint het Regio Songfestival in Utrecht, met Wat Aans! als Groningse inzending. Voor een stem op Wat Aans! sms je vanavond 'LIED 10' naar 2580. De lijnen worden tijdens de uitzending geopend. Een sms sturen kost 45 cent.
» RTV Noord
zaterdag 4 november 2023, 12:49 uur
Vandaag is het zover: de eerste editie van het Regio Songfestival
Omroep BrabantZaterdagavond begint de eerste editie van het Regio Songfestival in de Stadschouwburg in Utrecht. Vanaf half negen 's avonds is het liedjesfestival live bij Omroep Brabant te volgen via televisie, website, app, social media en vanaf acht uur al een voorbeschouwing op de radio. De muziekbroers Sam en Merijn Knoop uit Geertruidenberg vertegenwoordigen Brabant met het sfeervolle lied 'Proost op het leven'.
» Omroep Brabant
zaterdag 4 november 2023, 10:00 uur
De weg van 'popster' Leon Moorman naar de grote finale van het Regio Songfestival
RTV OostEen echte popster, zo voelt Leon Moorman zich misschien wel. Namens Overijssel doet de Zwollenaar mee aan het Regio Songfestival. Vanavond is in Utrecht de grote finale.
» RTV Oost
zaterdag 4 november 2023, 06:00 uur
Wervelende muziek, een award en ABBA: dit moet je weten over het Regio Songfestival van vanavond
RTV UtrechtVanavond om 20.30 uur is de eerste editie van het Regio Songfestival in de Stadsschouwburg in Utrecht. Het belooft een groot muzikaal feest te worden. Maar wat kun je eigenlijk verwachten? Vijf vragen en antwoorden.
» RTV Utrecht
vrijdag 3 november 2023, 15:00 uur
Repeteren voor het Regio Songfestival: ‘Ik voel nu toch wel spanning’
RTV NoordNa maanden teksten schrijven, studio-opnames en het filmen van een clip, is het zaterdag eindelijk zover: het Regio Songfestival in Utrecht. De mannen van Wat Aans! hebben deze week de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ gezet.
» RTV Noord
vrijdag 3 november 2023, 12:51 uur
Hoe staat het met de kansen van Wat Aans! op het Regio Songfestival? 'Ze hebben een heel tof nummer'
RTV NoordAfgevaardigden uit alle provincies gaan zaterdagavond in Utrecht de strijd met elkaar aan op het Regio Songfestival. De Groningse afvaardiging Wat Aans! wordt regelmatig getipt als een kanshebber op de zege.
» RTV Noord
vrijdag 3 november 2023, 12:30 uur
Regio Songfestival: 'Lied over de kroeg uit rollen, kan alleen in Brabant'
Omroep BrabantSam, Merijn en Roy tuffen zaterdagochtend richting Utrecht naar het eerste Regio Songfestival. "Ik ben nu heel ontspannen maar zaterdagavond ga ik vast wat gezonde spanning voelen", zegt Sam Knoop. Samen met zijn broertje Merijn en muzikaal multitalent Roy Koopmans vertegenwoordigen ze zaterdagavond Brabant tijdens het eerste Regio Songfestival.
» Omroep Brabant



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Oost
Foto: Omroep West
Foto: Omroep Gelderland
Foto: 1Limburg
Foto: RTV Noord
Foto: RTV Rijnmond
Foto: RTV Drenthe
Foto: Omroep Gelderland
Foto: RTV Utrecht
Foto: RTV Utrecht
Foto: Omroep West
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Utrecht
Foto: RTV Noord
Foto: RTV Noord
Foto: BN DeStem

Meer nieuws uit Utrecht

26 juli 19:18Man aangehouden voor vernielen tientallen graven op Utrechtse begraafplaats
25 juli 11:53Doelman Brouwer tekent bij FC Utrecht: "Als klein kind vaak wedstrijden gekeken"
24 juli 11:46Trein tussen Arnhem en Utrecht rijdt twee weken niet
23 juli 07:314 kinderen uit gebombardeerd ziekenhuis Kiev naar Prinses Máxima Centrum
20 juli 18:06Vanavond code geel: stevige onweersbuien, windstoten en hagel verwacht
20 juli 00:42Treinverkeer tussen Nijmegen en Utrecht weer opgestart, problemen voor Vierdaagsegangers voorbij
18 juli 16:23Universiteit legt eis demonstranten naast zich neer en zet meeste Israëlische samenwerkingen voort
12 juli 18:38Schoonmakers bij Utrecht CS werden onwel door onbekende drank
12 juli 18:05Einde van een tijdperk: koninklijke trein maakt laatste rit naar museum
11 juli 15:50Fatbiker (64) overleden aan verwondingen na aanrijding in Utrecht
10 juli 11:36TransferTalk | Van de Beek neemt afscheid van Manchester United-fans, FC Utrecht verkoopt Azarkan
9 juli 10:59‘Nederlandse plofkrakers sluiten deal met Duitse justitie’
8 juli 14:04Nederlands Film Festival maakt bezwaar tegen stopzetten gemeentelijke subsidie
5 juli 15:54Archeologen ontdekken Romeins kanaal op plek van nieuwe Utrechtse wijk
4 juli 15:51Paradijs is slotfilm van het Nederlands Film Festival 2024
1 juli 10:57Visdeurbel bij de Weerdsluis populairder dan ooit: 150.000 keer ingedrukt
28 juni 06:502 explosies bij kledingwinkel Utrechtse Kanaalstraat, woningen boven winkel ontruimd
RSS.