menu
zoek

Restaurants Vlissingen

1
Lungo Mare
ItaliaansNaar aanleiding van de goede recensies zijn we hier vanavond gaan eten. Bij aankomst werd de deur voor ons open gedaan. Met de vraag of ze de jassen konden aannemen, zeisen we dat we deze wel over de stoel konden hangen. Nadat er gevraagd was, wat we wilde drinken, hebben we een witbiertje en een trippel besteld. We zijn begonnen met een broodplankje (wat een aanrader is) kam de pizza en de spaghetti. Kortom heerlijk gezeten en gegeten.
07-12-2019 -
Eet.nu: 8,1
https://www.lungo-mare.nl/ | Bellamypark 32, Vlissingen | 0118411520
2
Don Giovanni
ItaliaansVoortreffelijk gegeten. Ik scampi all aglio (heerlijke scampi’s op bruchetta). Omdat ik niet veel kan eten volstaat een voorgerecht, maar dit overtrof alle verwachtingen! Super lekker. Mijn vrouw een pizza, zoals een pizza moet zijn: dunne krokante bodem ruim belegd met lekkere ingrediënten! Een portje en wat wijn… super gegeten en zeer vriendelijk bediend! We komen terug als we weer eens in Vlissingen zijn! Grt martin.
19-05-2022 -
Eet.nu: 7,8
https://www.dongiovanni.nl/ | Boulevard Bankert 282, Vlissingen | 0118412737Meer restaurants in de omgeving van Vlissingen