menu
zoek

Restaurants Hoofdplaat

1
De Kromme Watergang
FransEen culinaire belevenis! Pure verwennerij. Een absolute aanrader, gun jezelf deze ervaring! Verrassende smaken, heerlijke wijnen en prima sfeer. Leuk dat er jonge bediening is en dat Edwin zelf aan je tafel komt om de bestelling op te nemen. Verwachtingen zijn natuurlijk hoog bij een twee sterrenrestaurant, dus ik vond het persoonlijk wel een minpuntje dat mijn specifieke wens voor het nagerecht is vergeten/niet nagekomen? En een scheve wc-bril op het damestoilet verwacht je ook niet... Aandachtspunt voor de bediening is: blijf aandachtsvol voor je gasten, hoe druk je het ook hebt, maak contact. Dat maakt de gehele beleving nog persoonlijker!
19-07-2016 -
Eet.nu: 8,9
https://krommewatergang.nl/ | Slijkplaat 6, Hoofdplaat | 0117348696
2
De Vriendschap
NederlandsEten is erg goed. Wij hebben een voorkeur voor de scampis in look en de mosselen. Doordat dit zulke goed bereide schotels zijn, bestellen we ze elke keer. Bij binnenkomst wordt als voorafje knabbels en tapenade op tafel gezet wat gastvrij overkomt. De bediening is correct en vriendelijk. Wat ons betreft een aanrader!
17-05-2021 -
Eet.nu: 7,4
https://www.hoteldevriendschap.nl/ | Kersenlaan 7, Hoofdplaat | 0117348264Meer restaurants in de omgeving van Hoofdplaat