menu
zoek

Nieuws Hoogland

Programma Parijs: Oosterwegel begint aan zevenkamp, kwartfinale voor Hoogland en medalrace Bouwer

donderdag 8 augustus 2024, 06:00 uur

Het einde van de Olympische Spelen is in zicht. We kunnen nog vier dagen genieten van sport op het hoogste niveau, met vandaag Overijsselaars Emma Oosterwegel en Jeffrey Hoogland in actie.

» RTV Oost



woensdag 7 augustus 2024, 22:29 uur
Nederlandse baanrenners en hockeysters nog altijd op goudkoers, grote deceptie voor Lieke Klaver
PZCNederland kreeg er op dag 13 van de Olympische Spelen één plak bij op de medaillespiegel. Zeilster Marit Bouwmeester mocht het goud ophalen waarvan ze al twee dagen wist dat het in the pocket was. Baanwielrenners Harrie Lavreysen (mét een wereldrecord!) en Jeffrey Hoogland liggen op koers voor eremetaal op de sprint, terwijl de Nederlandse hockeysters de finale haalden en dus al zeker zijn van een plak.
» PZC
woensdag 7 augustus 2024, 20:03 uur
Lavreysen en Hoogland blijven overtuigen: baanwielrenners naar kwartfinales op de sprint
BN DeStemBaanwielrenners Harrie Lavreysen en Jeffrey Hoogland kennen na hun zege in de teamsprint een probleemloze eerste dag bij het sprinttoernooi. Nadat Lavreysen al een wereldrecord reed in de kwalificatie, stormt hij door het toernooi heen. In de achtste finales, was hij veel te sterk voor Yuta Obara.
» BN DeStem
woensdag 7 augustus 2024, 20:02 uur
Hoogland plaatst zich overtuigend voor kwartfinales sprinttoernooi
RTV OostJeffrey Hoogland heeft probleemloos de kwartfinale bereikt van het individuele sprinttoernooi. Het 31-jarige sprintkanon uit Nijverdal versloeg in de achtste finale Maleisiër Mohd Awang.
» RTV Oost
woensdag 7 augustus 2024, 19:43 uur
Harrie Lavreysen eenvoudig naar kwartfinales olympisch sprinttoernooi
de GelderlanderBaanwielrenner Harrie Lavreysen kent een probleemloze eerste dag bij het sprinttoernooi. Nadat hij al een wereldrecord reed in de kwalificatie, stormt hij door het toernooi heen. In de achtste finales, was hij veel te sterk voor Yuta Obara. Jeffrey Hoogland komt later in actie.
» de Gelderlander
woensdag 7 augustus 2024, 17:53 uur
Baanwielrenners Harrie Lavreysen en Jeffrey Hoogland denderen door naar achtste finales sprint
PZCBaanwielrenners Harrie Lavreysen en Jeffrey Hoogland hebben vooralsnog geen steken laten vallen op de eerste dag van het sprinttoernooi. Ze overleefden de eerste twee rondes en staan later vanavond (19.38 uur) in de achtste finales. Lavreysen kon bij de kwalificatie al juichen, want hij brak het wereldrecord.
» PZC
woensdag 7 augustus 2024, 17:53 uur
Baanwielrenners Harrie Lavreysen en Jeffrey Hoogland denderen door naar achtste finales sprint
BN DeStemBaanwielrenners Harrie Lavreysen en Jeffrey Hoogland hebben vooralsnog geen steken laten vallen op de eerste dag van het sprinttoernooi. Ze overleefden de eerste twee rondes en staan later vanavond (19.38 uur) in de achtste finales. Lavreysen kon bij de kwalificatie al juichen, want hij brak het wereldrecord.
» BN DeStem
woensdag 7 augustus 2024, 15:35 uur
Blijven Lavreysen en Hoogland foutloos in jacht op prijzen in sprinttoernooi?
de StentorOp dag 12 van de Olympische Spelen is er weer volop Nederlandse inbreng. Zo haalde Marit Bouwmeester haar gouden medaille op in de ILCA 6-klasse, nadat de medalrace eindelijk door kon gaan. Ook schitteren de atleten weer in het olympisch stadion.
» de Stentor
woensdag 7 augustus 2024, 10:35 uur
LIVE | Foppen mag na val toch naar finale 5000 meter, Lavreysen begint aan sprinttoernooi
de StentorDag 12 van de Olympische Spelen is aangebroken, met weer volop Nederlandse inbreng. Zo haalt Marit Bouwmeester, mits er genoeg wind staat, haar gouden medaille op in de ILCA 6-klasse, nadat de medalrace van gisteren was uitgesteld. Ook zullen de atleten weer schitteren in het olympisch stadion, zetten baanwielrenners Harrie Lavreysen en Jeffrey Hoogland hun turbodijen weer aan het werk voor de sprint en treffen de hockeysters aartsrivaal Argentinië in de halve finale.
» de Stentor
woensdag 7 augustus 2024, 07:00 uur
Podcast Hallo Parijs | Dag 12 - ‘In Tokio moest het en in Parijs mocht het’
de StentorGoud voor de baanwielrenners op de teamsprint. Met afstand. Harrie Lavreysen, Jeffrey Hoogland en Roy van den Berg zetten hun olympische titel extra kracht bij met een wereldrecord. Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam bespreken de sensationele titel en blikken vooruit op hun olympische dag.
» de Stentor
woensdag 7 augustus 2024, 06:31 uur
LIVE Olympische Spelen | Kampioenen Lavreysen en Hoogland gaan sprinten, nieuwe dag atletiektoernooi
de StentorDag 12 van de Olympische Spelen is aangebroken, met weer volop Nederlandse inbreng. Zo haalt Marit Bouwmeester haar gouden medaille op in de ILCA 6-klasse, zullen de atleten weer schitteren in het olympisch stadion, baanwielrenners Harrie Lavreysen en Jeffrey Hoogland hun turbodijen aan het werk zetten voor de sprint en staan de hockeysters in de halve finale tegen aartsrivaal Argentinië. Volg alle actie uit Parijs in ons liveblog.
» de Stentor
woensdag 7 augustus 2024, 06:31 uur
Kampioenen Lavreysen en Hoogland gaan sprinten, clash hockeysters met Argentinië
BN DeStemDag 12 van de Olympische Spelen is aangebroken, met weer volop Nederlandse inbreng. Zo haalt Marit Bouwmeester haar gouden medaille op in de ILCA 6-klasse, nadat de medalrace van dinsdag was uitgesteld door te weinig wind. Ook zullen de atleten weer schitteren in het olympisch stadion, zetten baanwielrenners Harrie Lavreysen en Jeffrey Hoogland hun turbodijen weer aan het werk voor de sprint en treffen de hockeysters aartsrivaal Argentinië in de halve finale.
» BN DeStem
woensdag 7 augustus 2024, 06:31 uur
LIVE | Drama voor Mike Foppen op 5000 meter na val, hockeysters wacht clash voor plek in finale
de StentorDag 12 van de Olympische Spelen is aangebroken, met weer volop Nederlandse inbreng. Zo haalt Marit Bouwmeester, mits er genoeg wind staat, haar gouden medaille op in de ILCA 6-klasse, nadat de medalrace van dinsdag was uitgesteld. Ook zullen de atleten weer schitteren in het olympisch stadion, zetten baanwielrenners Harrie Lavreysen en Jeffrey Hoogland hun turbodijen weer aan het werk voor de sprint en treffen de hockeysters aartsrivaal Argentinië in de halve finale.
» de Stentor
dinsdag 6 augustus 2024, 21:53 uur
Hoogland en Van den Berg trots op gouden teamsprint: "Perfecte race"
RTV OostDe nieuwe olympische titel op de teamsprint was heerlijk, het gereden wereldrecord mooi meegenomen. Het meest verbaasd was Jeffrey Hoogland nog over zijn eigen vorm. De Nijverdalse baanrenner, die als enige van het drietal op de wielerpiste drie rondes aflegt, stapte bijna fris van de fiets nadat hij met Kampenaar Roy van den Berg en Harrie Lavreysen goud veroverde.
» RTV Oost
dinsdag 6 augustus 2024, 21:06 uur
Ongekende prestatie van Harrie Lavreysen in Parijs
Omroep GelderlandDe Apeldoornse baanwielrenner Harrie Lavreysen heeft dinsdagavond een Olympische gouden medaille bemachtigd. In de finale van de teamsprint reden Lavreysen en zijn teamgenoten Roy van den Berg en Jeffrey Hoogland zelfs een nieuw wereldrecord.
» Omroep Gelderland
dinsdag 6 augustus 2024, 20:13 uur
Baanrenner Lavreysen doet het wéér: goud met teamsprinters in wereldrecord
Omroep BrabantHarrie Lavreysen heeft dinsdagavond samen met zijn teamgenoten goud gewonnen op de Olympische Spelen bij de teamsprint. De baanwielrenner uit Luyksgestel maakte samen met ploeggenoten Van den Bergh en Hoogland de favorietenrol helemaal waar en noteerden een wereldrecord. De zogeheten 'bullet train' versloeg de Britse teamsprinters met bijna een seconde verschil.
» Omroep Brabant
dinsdag 6 augustus 2024, 20:13 uur
Oppermachtige Nederlandse teamsprinters prolongeren olympische titel met nieuw wereldrecord
BN DeStemRoy van den Berg, Harrie Lavreysen en Jeffrey Hoogland hebben in Parijs hun olympische titel met een indrukwekkend staaltje machtsvertoon geprolongeerd. Het Nederlandse trio scherpte twee keer het wereldrecord aan en versloeg in de eindstrijd Groot-Brittannië (40,949).
» BN DeStem
dinsdag 6 augustus 2024, 06:11 uur
Vandaag in Parijs | Dit is het programma van TeamNL bij de Olympische Spelen
BN DeStemDe Nederlandse teamsprinters gaan vandaag op de olympische wielerbaan op voor titelprolongatie. Roy van den Berg, Harrie Lavreysen en Jeffrey Hoogland rijden om 18.59 hun eerste ronde en, als alles volgens plan verloopt, om 20.10 uur de finale.
» BN DeStem
dinsdag 6 augustus 2024, 06:11 uur
Vandaag in Parijs | Dit is het programma van TeamNL bij de Olympische Spelen
de StentorDe Nederlandse teamsprinters gaan vandaag op de olympische wielerbaan op voor titelprolongatie. Roy van den Berg, Harrie Lavreysen en Jeffrey Hoogland rijden om 18.59 hun eerste ronde en, als alles volgens plan verloopt, om 20.10 uur de finale. Maar er is weer veel meer topsport op dag 11 van de Spelen.
» de Stentor
maandag 5 augustus 2024, 20:14 uur
Lamberink grijpt met teamsprintsters naast brons, Hoogland en Van den Berg snelst in kwalificatie
RTV OostKyra Lamberink is er met de Nederlandse teamsprintsters net niet in geslaagd om een medaille te behalen op de Olympische Spelen. In de strijd om het brons was wereldkampioen Duitsland net te snel voor het trio Lamberink, Hetty van de Wouw en Steffie van der Peet.
» RTV Oost
maandag 5 augustus 2024, 19:43 uur
Baanwielrenners beginnen teamsprint met olympisch record
Brabants DagbladRoy van den Berg, Harrie Lavreysen en Jeffrey Hoogland zijn begonnen aan het baanwielrentoernooi met een olympisch record. Ze verpletterden daarmee de concurrentie en eindigen de kwalificaties op de eerste plaats. Dinsdag nemen ze het op tegen Canada, dat als achtste kwalificeerde.
» Brabants Dagblad



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Oost
Foto: Omroep Gelderland
Foto: RTV Oost
Foto: Brabants Dagblad
Foto: de Stentor

Meer nieuws uit Hoogland

11 augustus 11:50Jeffrey Hoogland verrassend uitgeschakeld in kwartfinale keirin
8 augustus 17:27Lavreysen en Hoogland beginnen aan kwartfinales op de sprint, brons voor kitesurfer Lammerts
8 augustus 06:00Programma Parijs: Oosterwegel begint aan zevenkamp, kwartfinale voor Hoogland en medalrace Bouwer
8 april 19:00Amersfoortse voetbalclubs schieten VV Hoogland te hulp na brand: 'Dit gaat ons aan het hart'
6 april 16:21Kantine van Hooglandse voetbalclub afgebrand na whiskyproeverij
15 maart 14:41Hoogland en Van den Berg verrassend uitgeschakeld in Hongkong
14 januari 20:55Tijdens de grote Harrie Lavreysen-show in Apeldoorn denkt Jeffrey Hoogland al aan Parijs
29 december 23:11Lavreysen pakt derde Nederlandse titel tijdens NK Baanwielrennen
22 december 11:45112-nieuws: Pony in sloot bij Eelde • Politie vraagt aandacht voor vermiste Jacoba Hoogland (84)
31 oktober 22:49Emmertje vol met kots, maar missie van Jeffrey Hoogland glansrijk geslaagd
10 augustus 14:27Hoofdcoach Van Veen over irritaties binnen baanploeg: ‘Er moet wel even gesproken worden, ja’
5 augustus 21:19LIVE WK wielrennen | Johnny Hoogerland (40) pakt wereldtitel, Van der Peet verder via herkansing
4 augustus 11:03LIVE WK wielrennen | Lamberink en Braspenninckx nu in actie, Nederland mikt op goud in teamsprint
21 juli 14:03Kind met hoofd knel tussen hekwerk: hulpdiensten zetten reddingsactie op (en hebben een verrassing)
13 juli 16:27Nieuw college van Gedeputeerde Staten benoemd
1 juni 07:00Henk werd twee keer aangevallen door agressieve buizerd: 'Nu standaard een helm op'
12 februari 17:43Hoogland besluit EK baanwielrennen met brons op keirin
10 februari 19:32Hoogland moet in sprinttoernooi meerdere erkennen in Lavreysen
9 februari 14:47Hoogland als snelste naar EK-finale kilometer tijdrit
23 oktober 19:00Aanhoudingen op homo-ontmoetingsplek
RSS.