menu
zoek

Nieuws Ens

Getuigen gezocht ongeluk Ramspolbrug

vrijdag 7 augustus 2020, 11:13 uur

De politie zoekt getuigen van de kop-staart-botsing op de Ramspolbrug op donderdag 6 augustus rond 16.25 uur.

Op de N50 ter hoogte van de Rampolbrug trof de politie drie voertuigen aan die met elkaar in botsing zijn gekomen. Het voorste voertuig was een vrachtwagen, gevolgd door twee personenauto’s.  Hulpdiensten waren snel aanwezig. De politie heeft ter plaatse getuigen gesproken en doet onderzoek. Ook de brandweer en een traumaheli waren aanwezig om de slachtoffers te helpen. De brug is enige tijd afgesloten geweest zodat hulpdiensten hun werk konden doen.  Slachtoffers Alle vijf de inzittenden van de middelste auto zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat om drie volwassenen van 38, 66 en 67 jaar en twee jonge kinderen, allen uit Dronten. Ook de bestuurder van de achterste auto – een 52-jarige man uit de gemeente Steenwijkerland - is naar het ziekenhuis gebracht. Hij zal gehoord worden als verdachte. Alle betrokkenen zijn buiten levensgevaar. Getuigen gezocht Het opsporingsteam verkeer Midden-Nederland doet onderzoek naar het ongeval. Heeft u gezien wat er is gebeurd en heeft u nog niet gesproken met de politie? Of heeft u mogelijk beelden? Dan komen we graag met u in contact. Vul het meldformulier in of bel 0900 8844. Alvast bedankt. Luisterend oor  Heeft u het ongeluk zien gebeuren en zou u hier graag nog met iemand over willen praten? Dan kunt u altijd contact opnemen met uw huisarts. 

Verkeer in Ens

» Politie.nl


Kaart nieuws Ens. Locatie nieuws: 52.61608 / 5.84015


vrijdag 7 augustus 2020, 11:55 uur
52-jarige man verdacht van ongeluk Ramspolbrug
Omroep FlevolandDe politie heeft een 52-jarige man uit de gemeente Steenwijkerland aangemerkt als verdachte van het ongeluk dat donderdagmiddag plaatsvond op de N50 bij de Ramspolbrug in Noordoostpolder.
» Omroep Flevoland
donderdag 6 augustus 2020, 16:55 uur
Zes gewonden bij ongeluk, N50 richting Zwolle afgesloten
Omroep FlevolandZes mensen zijn donderdagmiddag gewond geraakt bij een ongeluk op de Ramspolbrug. Twee daarvan moesten door de brandweer uit hun auto bevrijd worden. Alle zes de slachtoffers zijn met ambulances naar een ziekenhuis gebracht. De aard van hun verwondingen is niet bekend.
» Omroep FlevolandFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl

Meer nieuws uit Ens

29 april 13:29Kwekerij Baas wil na brand vrijdag productie weer hervatten
7 augustus 11:5552-jarige man verdacht van ongeluk Ramspolbrug
RSS.