menu
zoek

Nieuws Delft

Delft / Zevenhuizen / Zoetermeer / Curaçao - Vanavond aanranding door wielrenner in Team West

dinsdag 29 augustus 2023, 14:41 uur

Vandaag in Team West laten wij beelden zien van een verdachte van het steekincident in de Peperstraat in Delft. Ook zijn wij opzoek naar een wielrenner die in juli een vrouw heeft aangerand bij de Rottekade in Zevenhuizen. Daarnaast laten we beelden zien van een pinner die met een gestolen bankpas ruim 3.000 euro van een rekening haalt.

Waar: Peperstraat in Delft

Steekincident - Peperstraat – Delft Op zaterdag 5 augustus rond 05.10 uur raakte een 27- jarige man ernstig gewond bij een steekincident aan de Peperstraat in Delft. Die zaterdagochtend hielden zich verschillende groepjes personen zich op in de Peperstraat. Tussen deze groepjes ontstond een ruzieachtige sfeer en het slachtoffer komt tussen beiden om de boel te sussen. Er volgt wat duw en trekwerk tussen deze personen. Dan wordt de 27- jarige man plotseling naar de grond getrokken. Op dat moment steekt de verdachte hem met een mes achter het oor en later ook in zijn zij en rug. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van de verdachte.   Aanranding - Rottekade – Zevenhuizen Op maandag 10 juli rond 17.25 uur is een vrouw terwijl zij fietste over de Rottekade in Zevenhuizen aangerand door een onbekende wielrenner. Het slachtoffer fietste vanuit de richting van de Peekhuisbrug in de richting van de Jachthaven Rottemeren. Op het stuk langs het water wordt zij ingehaald door een man op een racefiets. Bij het passeren wordt de vrouw door de wielrenner bij haar borsten gegrepen. Het slachtoffer schrikt enorm en zegt daar iets van maar de man rijdt vervolgens zonder iets te zeggen weg in de richting van de Seoulbrug. De afgelopen twee jaar heeft de politie meer meldingen van soortgelijke incidenten gekregen. Het is niet te zeggen of deze man daar ook verantwoordelijk voor is. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van deze wielrenner. Bankhelpdeskfraude - Dorpsstraat – Zoetermeer Eind mei is een inwoonster uit Zoetermeer het slachtoffer van bankhelpdeskfraude. Het slachtoffer werd door een zogenaamde medewerkster van een bank gebeld. Haar werd wijs gemaakt dat zij het slachtoffer was geworden van cybercrime. Later wordt bij haar woning door een zogenaamde koerier van de bank haar bankpas en telefoon opgehaald. De oplichters hebben in twee dagen ruim 3000 euro van haar rekening gehaald. Uit onderzoek bleek dat er opnames zijn gemaakt bij geldautomaten aan de Dorpsstraat en Zuidwaard in Zoetermeer. In de uitzending worden de beelden getoond van de pinner. Mike Venema overleden aangetroffen op Curaçao Op vrijdag 14 september 2018 is bij de politie op Curaçao aangifte gedaan van de vermissing van de Nederlander Mike Venema. Mike werd op vrijdag 5 juli 2019 in zijn auto op de bodem van de Caribische zee overleden aangetroffen. De politie gaat uit van een misdrijf. Vanavond wordt er in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht aandacht voor deze zaak gevraagd.  Opsporing Verzocht wordt uitgezonden om 20.35 uur op NPO 2. Op woensdag wordt het programma rond 13.20 uur herhaald via NPO 2. Ook is de uitzending terug te zien op NPO start. Team West: iedere dinsdag vanaf 17.00 uur uitgezonden op TV West en elk uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald. Hebt u informatie over een van deze zaken? Bel uw tips door via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of bel anoniem met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.


» Politie.nl

Kaart nieuws Delft. Locatie nieuws: 52.01017 / 4.35719 Peperstraat
Peperstraat in Delft


dinsdag 29 augustus 2023, 17:02 uur
Slachtoffer steekpartij in oor, rug en zij geraakt, verdachte goed in beeld
Omroep WestHet slachtoffer van de steekpartij aan de Peperstraat in Delft van begin augustus is meerdere keren gestoken: achter zijn oor en in zijn rug en zij. Hij probeerde een beginnende ruzie te sussen en werd toen zelf belaagd. De politie is nog op zoek naar de man die het mes trok en stak. Hij is duidelijk in beeld.
» Omroep WestFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep West

Meer nieuws uit Delft

19 juli 21:48Slachtoffer van zware mishandeling 'ernstig gewond' naar ziekenhuis
5 juli 12:25Onderwijsminister Eppo Bruins dreigt met ingrijpen bij TU Delft om sociale veiligheid
30 juni 12:55Man (20) ernstig gewond bij schietpartij in woonwijk, politie lost schot bij aanhouding
30 juni 12:41Delftenaar ernstig gewond na schietpartij
27 juni 05:54Seniorencomplex ontruimd na brand, tientallen bewoners op straat
14 juni 19:28Geen straf voor agent die 18-jarige Wessel doodschoot in Delft
4 juni 06:25Betogers aangehouden na beëindiging pro-Palestijnse demonstratie bij TU Delft
1 juni 13:47Vier auto's door brand verwoest, vermoedelijk brandstichting: 'Ik hoorde twee explosies'
28 mei 12:36Muurschildering Piet Hein gevonden bij restauratie grafmonument in Delft
23 mei 12:36TU Delft gaat samenwerking met Israëlische instellingen niet delen: 'Zorgen over veiligheid'
16 mei 16:23Woning beschoten: getuigen gezocht
21 april 10:26In beeld | Openbaar vervoer staat drie minuten stil uit protest tegen agressie
17 april 11:40Politie zoekt twee daders na plofkraak bij geldwisselkantoor op station
16 april 15:35Universiteitsblad haalt artikel offline na juridische druk van eigen universiteit
10 april 17:44Politie houdt man aan voor ontvoering Rotterdamse imam
1 april 22:49Dode gevonden in woning
26 maart 14:30Remi paste tang aan om olifantje Yindi te bevrijden van tak in slurf
22 maart 18:18Drie aanhoudingen voor ontvoering 42-jarige man in Egmond aan Zee
20 maart 11:57Motorrijder overlijdt week na ongeluk met drie bestelbusjes en auto
19 maart 11:15TU Delft mag vrouwelijke studenten van inspectie geen voorrang geven
RSS.