menu
zoek

Nieuws Delft

Update onderzoek vergisontvoering

woensdag 11 augustus 2021, 09:18 uur

Update 12 augustus: Met de 56-jarige Hoofddorper, die per vergissing was ontvoerd, gaat het naar omstandigheden redelijk.

Waar: Van Assendelftstraat in Delft

Hij en zijn familie willen alle mensen bedanken die hebben meegedacht in deze zaak. Zij voelen zich gesteund door al het medeleven dat de afgelopen dagen is getoond. Zij hebben aangegeven deze heftige gebeurtenis in alle rust en privacy te willen verwerken. Het rechercheteam zet het onderzoek naar de vergisontvoering voort.   ________________________________ Persbericht van 11 augustus: Ontvoerde Hoofddorper terecht! De ontvoerde 56-jarige Hoofddorper is in de nacht van dinsdag op woensdag om 00.45 uur aangetroffen in de Assendelftstraat in Delft. Hij bleek uit de auto gezet te zijn door de ontvoerders. De man is door de ontvoerders mishandeld en werd afgelopen nacht direct naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. Zijn familie werd in kennis gesteld en de Hoofddorper is inmiddels herenigd met zijn familie. Met man en macht is sinds donderdag naar de man gezocht. Het terugvinden van het slachtoffer had grote prioriteit binnen politie en OM. Meer dan 100 collega’s uit verschillende teams, rechercheurs en diverse specialisten uit meerdere eenheden, zijn dag en nacht bezig geweest om het slachtoffer zo snel mogelijk veilig thuis te krijgen.  De politie doet uitgebreid onderzoek in Delft en heeft afgelopen nacht ook in Gouda sporenonderzoek gedaan. De massale media-aandacht en de hulp en het meedenken vanuit de samenleving heeft het onderzoek geholpen. De politie en het OM willen iedereen daarvoor bedanken. Het onderzoek wordt voortgezet. De 6 verdachten die vast zitten moeten op 18 augustus voor de raadkamer van de rechtbank verschijnen. In verband met het onderzoek naar overige verdachten worden op dit moment geen extra mededelingen gedaan.


» Politie.nl


Kaart nieuws Delft. Locatie nieuws: 52.33414 / 4.64738 Van Assendelftstraat
Van Assendelftstraat in Delft


donderdag 12 augustus 2021, 13:11 uur
Slachtoffer vergisontvoering maakt het 'naar omstandigheden redelijk'
NOSHet gaat "naar omstandigheden redelijk" met de 56-jarige man uit Hoofddorp die het slachtoffer werd van een vergisontvoering. De politie zegt dat hij en zijn familie alle mensen willen bedanken die hebben meegedacht in de zaak. "Ze voelen zich gesteund en hebben aangegeven deze heftige gebeurtenis in alle rust en privacy te willen verwerken."
» NOS
donderdag 12 augustus 2021, 12:56 uur
Slachtoffer vergisontvoering ‘maakt het redelijk’, zegt politie
Brabants DagbladMet de 56-jarige man uit Hoofddorp die per vergissing was ontvoerd, gaat het naar omstandigheden redelijk. Dat meldt de politie. Het slachtoffer en zijn familie bedanken alle mensen die hebben meegedacht in deze zaak, maar willen het gebeurde nu in alle rust en privacy verwerken.
» Brabants Dagblad
donderdag 12 augustus 2021, 11:59 uur
Ontvoerde Hoofddorper (56) maakt het 'naar omstandigheden redelijk'
RTV N-HHet gaat 'naar omstandigheden redelijk' met de 56-jarige man uit Hoofddorp, die een week geleden werd ontvoerd in Cruquius en in de nacht van dinsdag op woensdag weer werd vrijgelaten. Dat laat de politie namens de familie weten.
» RTV N-H
woensdag 11 augustus 2021, 18:16 uur
Video | Ontvoerde man belt lukraak ergens aan: 'Hij had ducttape om zijn hoofd'
NU.nlDe 56-jarige ontvoerde Hoofddorper die enige tijd werd vermist, stond in de nacht van dinsdag op woensdag voor de deur van een wildvreemde in een woonwijk in Delft. Hij bleek uit een auto te zijn gezet door de ontvoerders. De man is met zijn familie herenigd, meldt de politie.
» NU.nl
woensdag 11 augustus 2021, 17:50 uur
Ontvoerde man (56) belde aan bij Priscilla: ‘Wanhoop stond in zijn ogen’
Brabants DagbladDe 56-jarige man uit Hoofddorp, die vorige week donderdagavond werd ontvoerd in het Noord-Hollandse Cruquius, belde vannacht gewond aan bij Priscilla in een woonwijk in Delft. Ze wist niet wat haar overkwam. De man had ducttape rond zijn armen en hoofd. ,,Hij viel gewoon neer omdat hij op was denk ik. De wanhoop stond in zijn ogen.”
» Brabants Dagblad
woensdag 11 augustus 2021, 17:50 uur
Ontvoerde man (56) belde aan bij Priscilla: ‘Wanhoop stond in zijn ogen’
de StentorDe 56-jarige man uit Hoofddorp, die vorige week donderdagavond werd ontvoerd in het Noord-Hollandse Cruquius, belde vannacht gewond aan bij Priscilla in een woonwijk in Delft. Ze wist niet wat haar overkwam. De man had ducttape rond zijn armen en hoofd. ,,Hij viel gewoon neer omdat hij op was denk ik. De wanhoop stond in zijn ogen.”
» de Stentor
woensdag 11 augustus 2021, 17:43 uur
Ontvoerde man belt 's nachts aan in Delft: 'We dachten dat het een studentengrap was'
RTV RijnmondDe bewoonster van het portiek in Delft, bij wie de ontvoerde man uit Hoofddorp afgelopen nacht aanbelde, is er nog niet helemaal van bekomen. "Er belt nooit iemand aan om kwart voor één 's nachts. We dachten dat het een studentengrap was."
» RTV Rijnmond
woensdag 11 augustus 2021, 17:10 uur
Hoofddorpers blij dat ontvoerde plaatsgenoot terug is
RTV N-HHoofddorpers zijn opgelucht dat hun plaatsgenoot veilig thuis is. De 56-jarige man was dagenlang vermist, nadat hij was ontvoerd in Cruquius. Afgelopen nacht werd hij teruggevonden in Delft en ondertussen is hij thuis, terug in Hoofddorp. "Ik ben er dolblij om, ik vind het fantastisch", zegt een Hoofddorpse. 
» RTV N-H
woensdag 11 augustus 2021, 15:58 uur
Ontvoerde man belt aan in Delft: ‘Ik dacht dat hij onwel was’
de TelegraafDe 56-jarige Hoofddorper, die mogelijk slachtoffer is van een vergisontvoering, is terecht. In de nacht van dinsdag op woensdag belde hij gewond aan in een wijk in Delft, tot grote schrik van de bewoners.
» de Telegraaf
woensdag 11 augustus 2021, 14:52 uur
Vergisontvoeringen 'vrij uitzonderlijk': "Meestal wel duidelijk wie je moet hebben"
RTV N-HWat de ontvoerde 56-jarige man uit Hoofddorp de afgelopen zes dagen mee heeft gemaakt, gebeurt niet vaak. Vergisontvoeringen als deze lijken volgens VU-criminoloog Jasper van der Kemp niet heel vaak voor te komen. Ook dat het slachtoffer vandaag door de ontvoerders is vrijgelaten, is volgens hem uitzonderlijk te noemen.
» RTV N-H
woensdag 11 augustus 2021, 14:13 uur
Ontvoerders laten 56-jarige Hoofddorper vrij
Blik op NieuwsNa bijna een week ontvoerd te zijn geweest is in de nacht van dinsdag op woensdag de 56-jarige Hoofddorper om 00.45 uur aangetroffen in de Assendelftstraat in Delft. 'Het slachtoffer was door zijn ontvoerders daar vannacht uit de auto gezet', zo meldt de politie woensdag.
» Blik op Nieuws
woensdag 11 augustus 2021, 13:30 uur
Ontvoerde en mishandelde man belde aan bij portiek Delft: ’Bel alsjeblieft 112’
de TelegraafHet moet een zeer angstig moment zijn geweest voor de bewoners die woensdagochtend, kort na middernacht, een hulpkreet hoorden door hun intercom. Een gewonde man voor hun portiekdeur vroeg ’alsjeblieft zo snel mogelijk noodnummer 112 te bellen’. Het bleek de 56-jarige man die bij een mogelijke vergisontvoering was meegenomen, en kort voor zijn smeekbede op straat was gedumpt in Delft.
» de Telegraaf
woensdag 11 augustus 2021, 12:42 uur
Ontvoerde Hoofddorper belde vannacht aan: "Dachten dat het een studentengrap was"
RTV N-HDe 56-jarige ontvoerde Hoofddorper heeft hulp gezocht bij een inwoonster van Delft toen hij afgelopen nacht werd vrijgelaten. Hij belde na middernacht aan bij een portiekflat. De bewoonster is nog niet helemaal van de schrik bekomen. "We dachten eerst dat het een studentengrap was."
» RTV N-H
woensdag 11 augustus 2021, 10:45 uur
Slachtoffer vergisontvoering Hoofddorp vrijgelaten
CrimesiteDe 56-jarige man uit Hoofddorp die na een ontvoering vorige week werd vermist is volgens de politie in de nacht van dinsdag op woensdag gewond aangetroffen in de Van Assendelftstraat in Delft. Hij was daar uit een auto gezet door de ontvoerders. Hij is in een ziekenhuis behandeld.
» Crimesite
woensdag 11 augustus 2021, 09:32 uur
Ontvoerde man (56) gewond aangetroffen in woonwijk
HardnieuwsDELFT - Woensdagmorgen 11 augustus heeft de politie bekendgemaakt dat de 56-jarige ontvoerde man uit Hoofddorp vannacht rond 00.45 uur gewond is aangetroffen is aan de Van Assendelftstraat in Delft. De man zou daardoor zijn ontvoerders uit de auto zijn gezet.
» Hardnieuws
woensdag 11 augustus 2021, 09:28 uur
Slachtoffer vergisontvoering (56) is gevonden, ’mishandeld’ achtergelaten in woonwijk Delft
de TelegraafDe 56-jarige ontvoerde Hoofddorper, die enige tijd werd vermist, is in de nacht van dinsdag op woensdag rond 00.45 uur gewond aangetroffen in de Van Assendelftstraat in Delft. Hij bleek uit een auto te zijn gezet door de ontvoerders. De man is met zijn familie herenigd, meldt de politie.
» de Telegraaf
woensdag 11 augustus 2021, 09:05 uur
Ontvoerde Hoofddorper vrijgelaten en herenigd met familie
NU.nlDe 56-jarige ontvoerde Hoofddorper die enige tijd werd vermist, is in de nacht van dinsdag op woensdag gewond aangetroffen in een woonwijk in Delft. Hij bleek uit een auto te zijn gezet door de ontvoerders. De man is met zijn familie herenigd, meldt de politie.
» NU.nl
woensdag 11 augustus 2021, 08:53 uur
Vermiste man uit Hoofddorp, die mogelijk door Rijnmonders werd ontvoerd, weer terecht
RTV RijnmondDe 56-jarige man uit Hoofddorp, die vorige week werd ontvoerd en sindsdien vermist was, is weer terecht. Dat bevestigt de politie. Voor de ontvoeringszaak zitten drie Rotterdammers, een Zwijndrechtenaar, een Dordtenaar en een man zonder bekend woonadres vast.
» RTV Rijnmond
woensdag 11 augustus 2021, 08:48 uur
Ontvoerde man uit Hoofddorp terecht, gewond achtergelaten in Delft
NOSDe 56-jarige man uit Hoofddorp die vorige week donderdag werd ontvoerd, is gewond aangetroffen in een woonwijk in Delft. De man is daar afgelopen nacht door zijn ontvoerders uit de auto gezet, meldt de politie. Hij bleek te zijn mishandeld en is in het ziekenhuis onderzocht. Inmiddels is hij weer bij zijn familie.
» NOS
woensdag 11 augustus 2021, 08:39 uur
Slachtoffer vergisontvoering (56) gewond aangetroffen in woonwijk Delft
de TelegraafDe 56-jarige ontvoerde Hoofddorper, die enige tijd werd vermist, is in de nacht van dinsdag op woensdag gewond aangetroffen in een woonwijk in Delft. Hij bleek uit een auto te zijn gezet door de ontvoerders. De man is met zijn familie herenigd, meldt de politie.
» de Telegraaf
woensdag 11 augustus 2021, 08:39 uur
In Cruquius ontvoerde Hoofddorper (56) gewond teruggevonden in Delft
RTV N-HDe 56-jarige Hoofddorper die vorige week donderdag in Cruquius werd ontvoerd, is weer terecht. Hij is afgelopen nacht gevonden in een woonwijk in Delft, meldt de politie.
» RTV N-H
woensdag 11 augustus 2021, 08:38 uur
Vermiste man (56) gewond aangetroffen in Delft, door ontvoerders uit auto gezet
PZCDe 56-jarige man uit Hoofddorp, die donderdagavond werd ontvoerd in het Noord-Hollandse Cruquius, is vannacht gewond aangetroffen in een woonwijk in Delft. Hij bleek uit een auto te zijn gezet door de ontvoerders. De man is naar het ziekenhuis gebracht en vervolgens met zijn familie herenigd.
» PZC
woensdag 11 augustus 2021, 08:38 uur
Slachtoffer bizarre 'vergisontvoering' aangetroffen in Delft: gewond uit auto gezet
de StentorDe 56-jarige man uit Hoofddorp, die donderdagavond werd ontvoerd in het Noord-Hollandse Cruquius, is vannacht gewond aangetroffen in een woonwijk in Delft. Hij bleek uit een auto te zijn gezet door de ontvoerders. De man is naar het ziekenhuis gebracht en vervolgens met zijn familie herenigd.
» de Stentor
woensdag 11 augustus 2021, 08:38 uur
Vermiste man (56) gewond aangetroffen in Delft, door ontvoerders uit auto gezet
Brabants DagbladDe 56-jarige man uit Hoofddorp, die donderdagavond werd ontvoerd in het Noord-Hollandse Cruquius, is vannacht gewond aangetroffen in een woonwijk in Delft. Hij bleek uit een auto te zijn gezet door de ontvoerders. De man is naar het ziekenhuis gebracht en vervolgens met zijn familie herenigd.
» Brabants Dagblad
woensdag 11 augustus 2021, 08:38 uur
Vermiste man (56) gewond aangetroffen in Delft, door ontvoerders uit auto gezet
de GelderlanderDe 56-jarige man uit Hoofddorp, die donderdagavond werd ontvoerd in het Noord-Hollandse Cruquius, is vannacht gewond aangetroffen in een woonwijk in Delft. Hij bleek uit een auto te zijn gezet door de ontvoerders. De man is naar het ziekenhuis gebracht en vervolgens met zijn familie herenigd.
» de GelderlanderFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Rijnmond
Foto: RTV Rijnmond
Foto: Hardnieuws
Foto: NOS
Foto: RTV N-H
Foto: NU.nl
Foto: RTV N-H
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV N-H
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV N-H
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: RTV N-H
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Delft

5 oktober 10:32Man bedreigt medewerker supermarkt met vuurwapen
3 oktober 22:29Grote brand in schuur Delft, circusdieren in veiligheid gebracht
3 oktober 10:41Bizarre achtervolging in Delft
23 september 03:58Gewonde bij steekpartij in Delftse woning
16 september 18:22TU Delft wint race met zonneauto in bloedstollende finale
15 september 10:00Eindelijk heeft Amalia van Solms haar eigen tentoonstelling
2 september 16:50Vijf jongens aangehouden voor zware mishandeling in Delft
23 augustus 14:16Naakt in glasscherven en haren in brand bij ontgroening: TU waarschuwt na schandalen bij studenten
18 augustus 11:21'Isolatie drie keer zo snel terugverdiend door hoge energieprijzen'
17 augustus 23:10Onderzoek bij boom in Delftse moordzaak uit 1989 levert niets op
12 augustus 13:48Nieuw onderzoek politie na tip over onopgeloste moord uit 1989
9 juli 10:18Kind gewond na explosie bij flatwoning in Delft
3 juli 11:03Man overleden na steekincident Delft
28 juni 13:53Ook aan Nederlandse kust stijgt zeespiegel sneller volgens studie TU Delft
3 juni 20:00Drillrapper (17) krijgt kogel in gezicht na jarenlange achtervolging door rivalen
31 mei 11:52Explosief gevonden op flatgalerij in Delft
22 april 12:59Kinderen werken zich in het zweet tijdens Koningsspelen: ’Dit hou ik niet lang vol’
5 april 13:03Lagere straf voor aanslag handgranaat in Delft
15 februari 17:22Restaurateur belt politie vanwege door Italiaan aangeboden eeuwenoude helm
8 februari 22:06Honderd hechtingen nodig voor in hoofd gebeten meisje (8): OM eist dat hond spuitje krijgt
RSS.