menu
zoek

Nieuws Amersfoort

Welk luxe bed biedt het meeste comfort?

vrijdag 3 februari 2023, 19:55 uur

Een goede nachtrust is belangrijk voor onze gezondheid. We brengen gemiddeld een derde van onze tijd door in bed. Reden te meer om een klein onderzoek te doen naar welk luxe boxspring nou eigenlijk het beste slaapcomfort biedt? Ik heb de proef op de som genomen en de bedden van Vispring, Hästens en Nilson getest.

De merken hebben veel overeenkomsten. Stuk voor stuk bieden ze bedden aan in het luxesegment. Alle boxsprings worden grotendeels vervaardigd van natuurlijke materialen. Zowel Vispring als Hästens kennen hun oorsprong in de 18e eeuw. Het zijn sterke en betrouwbare merken. Nilson, die slechts 20 jaar bestaat, is een snel opkomende innovatieve nieuwkomer op de markt.

Vispring
Vispring is van Britse komaf. Deze luxe boxsprings vormen de ideale bodem voor het matras. De vanadiumstalen pocketveren in het houten frame zorgt voor een veerkrachtige onderlaag die perfecte ondersteuning en maximaal comfort biedt. Elk bed is handbekleed met de beste natuurlijke materialen en kan worden afgewerkt met een stof naar keuze. Vispring bedden zijn verkrijgbaar in vier veerspanningen: zacht, medium, hard en zeer hard. Vispring bedden zijn van superieure kwaliteit, maar daar betaalt u dan ook voor. De matrassen worden verkocht door meer dan 600 retailers wereldwijd.

Hästens
Het blauwwit geblokte Zweedse merk is bij vele bekend. Hästens heeft diverse modellen. De duurdere modellen worden grotendeels van natuurlijke materialen gemaakt. Dit zorgt voor een comfortabele slaaptemperatuur. Een Hästens bed wordt gekenmerkt door comfort en ondersteuning, de ademende capaciteiten en het vermogen om de lichaamstemperatuur te reguleren terwijl u slaapt. Het typische Hästens design is zeer herkenbaar, maar tegelijkertijd zorgt het voor een beperking in stijlkeus. Daarnaast is het verschil tussen de instapmodellen van Hästens en de duurdere lijn groter dan bij de andere twee merken.

Nilson Beds
Nilson is van origine een Nederlands bedrijf. De natuurlijke bedden van Nilson zijn buitengewoon. Handgemaakt met de beste natuurlijke materialen, die zorgen voor een optimaal slaapcomfort. De luxe boxsprings zijn de ideale klimaatregelaars. De pocketveren met soepele schouderzone zijn afgedekt met natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een perfecte drukverdeling. Nilson heeft ook een instapmodel, de hotelbedden. Deze zijn vervaardigd van Premium koudschuim, het zachtste katoen en het zuiverste wol. Wat de bedden van Nilson uniek maakt, is het design. Nilson werkt samen met de beste Nederlandse interieurdesigners, om met elkaar een uniek designbed te creëren. Nilson is een kleine organisatie met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Alles is maatwerk bij Nilson, en omdat de productie in Nederland plaatsvindt, is deze niet langer dan 8 weken.

Tot slot; al deze drie merken leveren topkwaliteit matrassen. Gaat u voor herkenbaarheid, ervaring of voor persoonlijke aandacht & design? Een luxe bed kiezen, is en blijft persoonlijk. Het is afhankelijk van lichaamsbouw, slaaphouding en uiteraard het design, over smaak valt niet te twisten… Zorg er in ieder geval voor dat u goed slaapadvies krijgt, een goed advies neemt minimaal een uur in beslag. Dan geniet u later van een bed dat uw stoutste dromen overtreft.






Meer nieuws uit Amersfoort

16 april 18:0024 bedrijven getroffen door enorme brand
16 april 09:44Brand in Amersfoortse loods onder controle, pand verloren
5 april 15:40Vier aanhoudingen bij onderzoek naar drugshandel
5 april 10:29112 nieuws: Aanhoudingen 'grietenprestatie' | Man opgepakt na waarschuwingsschot Amersfoort Centraal
4 april 23:54Politie lost waarschuwingsschot en tasert man na dreiging station Amersfoort
25 maart 20:27Syrisch gezin met minderjarige kinderen wil niet in flatwoning zonder lift en moet nu azc uit
23 maart 15:13112-nieuws: Kind aangereden door maaltijdbezorger | Caravan te water in Benschop
21 maart 13:53Bloemstukken gestolen na herdenking van oorlogsslachtoffers in Amersfoort
7 maart 16:50Verwarm je huis met gemak met haardhout
4 maart 20:00Werk aan het spoor voortaan overdag en buiten de vakantie: ‘We doen dit bewust’
4 maart 11:00Station Amersfoort gaat er drie weken uit, gevolgen groot voor treinverkeer in heel Nederland
27 februari 16:37Twee arrestaties na gijzeling in bedrijfspand Amersfoort
27 februari 15:14Het voorkomen van woninginbraken met preventie
15 februari 16:52Geld in ruil voor een huis: medewerker woningcorporatie aangehouden wegens omkoping
14 februari 17:19Complexe energiemarkt vraagt om proactief handelen
13 februari 21:19Man aangehouden die wordt verdacht van betrokkenheid bij vijf liquidaties
10 februari 10:51Hoogbejaard echtpaar overvallen in Amersfoort
30 januari 21:23Lange file door autobrand op snelweg
30 januari 19:06Opletten: snelweg de hele nacht dicht vanwege reparaties
30 januari 18:17Taakstraf van 240 uur voor protestactie die dodelijk ongeval veroorzaakte op A28
RSS.