menu
zoek

Nieuws Amersfoort

Welk luxe bed biedt het meeste comfort?

vrijdag 3 februari 2023, 19:55 uur

Een goede nachtrust is belangrijk voor onze gezondheid. We brengen gemiddeld een derde van onze tijd door in bed. Reden te meer om een klein onderzoek te doen naar welk luxe boxspring nou eigenlijk het beste slaapcomfort biedt? Ik heb de proef op de som genomen en de bedden van Vispring, Hästens en Nilson getest.

De merken hebben veel overeenkomsten. Stuk voor stuk bieden ze bedden aan in het luxesegment. Alle boxsprings worden grotendeels vervaardigd van natuurlijke materialen. Zowel Vispring als Hästens kennen hun oorsprong in de 18e eeuw. Het zijn sterke en betrouwbare merken. Nilson, die slechts 20 jaar bestaat, is een snel opkomende innovatieve nieuwkomer op de markt.

Vispring
Vispring is van Britse komaf. Deze luxe boxsprings vormen de ideale bodem voor het matras. De vanadiumstalen pocketveren in het houten frame zorgt voor een veerkrachtige onderlaag die perfecte ondersteuning en maximaal comfort biedt. Elk bed is handbekleed met de beste natuurlijke materialen en kan worden afgewerkt met een stof naar keuze. Vispring bedden zijn verkrijgbaar in vier veerspanningen: zacht, medium, hard en zeer hard. Vispring bedden zijn van superieure kwaliteit, maar daar betaalt u dan ook voor. De matrassen worden verkocht door meer dan 600 retailers wereldwijd.

Hästens
Het blauwwit geblokte Zweedse merk is bij vele bekend. Hästens heeft diverse modellen. De duurdere modellen worden grotendeels van natuurlijke materialen gemaakt. Dit zorgt voor een comfortabele slaaptemperatuur. Een Hästens bed wordt gekenmerkt door comfort en ondersteuning, de ademende capaciteiten en het vermogen om de lichaamstemperatuur te reguleren terwijl u slaapt. Het typische Hästens design is zeer herkenbaar, maar tegelijkertijd zorgt het voor een beperking in stijlkeus. Daarnaast is het verschil tussen de instapmodellen van Hästens en de duurdere lijn groter dan bij de andere twee merken.

Nilson Beds
Nilson is van origine een Nederlands bedrijf. De natuurlijke bedden van Nilson zijn buitengewoon. Handgemaakt met de beste natuurlijke materialen, die zorgen voor een optimaal slaapcomfort. De luxe boxsprings zijn de ideale klimaatregelaars. De pocketveren met soepele schouderzone zijn afgedekt met natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een perfecte drukverdeling. Nilson heeft ook een instapmodel, de hotelbedden. Deze zijn vervaardigd van Premium koudschuim, het zachtste katoen en het zuiverste wol. Wat de bedden van Nilson uniek maakt, is het design. Nilson werkt samen met de beste Nederlandse interieurdesigners, om met elkaar een uniek designbed te creëren. Nilson is een kleine organisatie met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Alles is maatwerk bij Nilson, en omdat de productie in Nederland plaatsvindt, is deze niet langer dan 8 weken.

Tot slot; al deze drie merken leveren topkwaliteit matrassen. Gaat u voor herkenbaarheid, ervaring of voor persoonlijke aandacht & design? Een luxe bed kiezen, is en blijft persoonlijk. Het is afhankelijk van lichaamsbouw, slaaphouding en uiteraard het design, over smaak valt niet te twisten… Zorg er in ieder geval voor dat u goed slaapadvies krijgt, een goed advies neemt minimaal een uur in beslag. Dan geniet u later van een bed dat uw stoutste dromen overtreft.


Meer nieuws uit Amersfoort

22 september 23:01Amersfoort verbiedt als eerste gemeente vissen met een weerhaak
12 september 19:24Burgernetmelding na zware mishandeling in Amersfoort
4 september 10:49Ravage na botsing tussen vrachtwagens
1 september 13:18Man vernielt meerdere auto's en huizen in Amersfoortse wijk Schothorst
27 augustus 10:40Kies de juiste architect voor een huisartsenpraktijk: 4 punten waar je op kunt letten
15 augustus 16:58Onbegrip over locatie islamitische begraafplaats Amersfoort: 'Het zou hier groen blijven'
8 augustus 11:33Verdachte steekpartij Amersfoort meldt zich bij de politie
6 augustus 10:00Man gewond maar buiten levensgevaar na steekpartij in Amersfoort, verdachte op de vlucht
3 augustus 15:15Shehera wil graag treinverkeersleider worden: ‘Ik heb mijn bestemming gevonden’
2 augustus 09:11Komende week geen treinen tussen Nunspeet en Zwolle
4 juli 18:03Drugsdealer op heterdaad betrapt in Amersfoort
29 juni 13:49Politie vindt meer dan 200 lachgastanks in Amersfoortse garagebox
24 juni 10:05Kijk hier live naar Nederlandse Veteranendag in Den Haag
23 juni 21:39Politie vindt nepartikelen en snus bij inval in Amersfoort
23 juni 14:14Drugs en cash geld gevonden bij Amersfoortse coffeeshop 't Klavertje
19 juni 12:11Met deze 4 adviezen verbeter jij je interacties met klanten
17 juni 15:51Natuurbrand bij militair oefenterrein Amersfoort, 8 bluswagens ter plaatse
15 juni 14:374 bankpasfrauders opgepakt die voor ruim 1 ton buit hebben gemaakt
8 juni 21:18Grote rookpluimen bij bedrijfspand Amersfoort
4 juni 20:56Aanhoudingen na wapenvondst in woning
RSS.


Advertentie: Wat is vandaag de stroomprijs per uur?