menu
zoek

Nieuws Zuidzande

Arrestatie na mishandeling agenten

zondag 18 april 2021, 09:14 uur

De politie arresteerde zaterdag 17 april 2021 rond 19u30 in de Dorpsstraat een 25-jarige man zonder verblijfplaats omdat hij agenten mishandelde.

Waar: Dorpsstraat in Zuidzande

De politie ontving zaterdagavond een melding dat iemand mogelijk in de Dorpsstraat wilde inbreken of mogelijk een autospiegel wilde vernielen. Op het moment dat de agenten aanwezig waren, kreeg een agent direct een kopstoot. Hij raakte zwaar gewond en ging voor medische zorg naar het ziekenhuis. Een andere agent liep kneuzingen op. De politie moest pepperspray gebruiken om de verdachte aan te houden. Hij zit vast voor nader onderzoek. Geweld tegen opsporingsambtenaren De politie tolereert geen verbaal geweld tegen opsporingsambtenaren, politiemensen, hulpverleners en overheidspersoneel en treedt er daadkrachtig tegen op. Met het openbaar ministerie is afgesproken dat de strafeis bij geweld tegen medewerkers met een publieke taak altijd wordt verhoogd. Klik hier voor meer informatie over de veilige publieke taak.  Archieffoto

Geweld/Mishandeling/Bedreiging in Zuidzande

» Politie.nl

Kaart nieuws Zuidzande. Locatie nieuws: 51.34190 / 3.45208 Dorpsstraat
Dorpsstraat in Zuidzande


zondag 18 april 2021, 10:13 uur
25-jarige man mishandelt agenten bij inbraakpoging in Zuidzande
PZCZUIDZANDE - Een 25-jarige man is gisteravond aangehouden bij een inbraakpoging in Zuidzande. Een agent liep daarbij een hersenschudding op toen hij een kopstoot te verduren kreeg.
» PZC
zondag 18 april 2021, 09:36 uur
Inbreker geeft agent kopstoot
Omroep ZeelandEen 25-jarige man is gisteravond opgepakt omdat hij agenten zou hebben mishandeld. De man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, wilde mogelijk inbreken in een woning in de Dorpsstraat in Zuidzande of auto's vernielen.
» Omroep Zeeland



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl
Foto: Omroep Zeeland
Foto: PZC

Meer nieuws uit Zuidzande

18 april 10:1325-jarige man mishandelt agenten bij inbraakpoging in Zuidzande
RSS.