menu
zoek

Nieuws Zandvoort

LIVE Formule 1 | Max Verstappen geniet van drivers parade op Zandvoort, veel crashes in F2

zondag 4 september 2022, 12:45 uur

Op een uitzinnig circuit van Zandvoort hoopt Max Verstappen vanmiddag zijn tweede Dutch GP te winnen. Daarmee zou de WK-leider een nieuwe klap uitdelen aan Charles Leclerc en het team van Ferrari. Vanaf 15.00 uur mis je in dit liveblog geen moment van de race!

» Brabants Dagbladzondag 4 september 2022, 10:41 uur
LIVE Formule 1 | Oranje optocht richting circuit van Zandvoort
Brabants DagbladOp een uitzinnig circuit van Zandvoort hoopt Max Verstappen vanmiddag zijn tweede Dutch GP te winnen. Daarmee zou de WK-leider een nieuwe klap uitdelen aan Charles Leclerc en het team van Ferrari. Vanaf 15.00 uur mis je in dit liveblog geen moment van de race!
» Brabants Dagblad
zondag 4 september 2022, 07:22 uur
Wekdienst 4/9: De Grand Prix van Zandvoort • Zaligverklaring paus Johannes Paulus I
NOSGoedemorgen! Max Verstappen start om 15.00 uur vanaf de eerste rij in de Grand Prix van Zandvoort en paus Johannes Paulus I wordt zaligverklaard.
» NOS
zondag 4 september 2022, 06:26 uur
Floor Jansen: Wilhelmus bij Formule 1 aangepast aan mijn bereik
Brabants DagbladDe arrangementen van het Wilhelmus dat Floor Jansen zondag zingt bij de start van de Formule 1 op Zandvoort, zijn aangepast aan haar bereik. In gesprek met het ANP vertelt de 41-jarige zangeres daar maar wat trots op te zijn.
» Brabants Dagblad
zaterdag 3 september 2022, 22:28 uur
Man uit Borne aangehouden voor gooien rookpot op circuit van Zandvoort
RTV OostDe politie heeft een 33-jarige man uit Borne aangehouden voor het gooien van een rookpot op het circuit van Zandvoort. Hij deed dit tijdens de kwalificatie. De sessie werd direct stilgelegd.
» RTV Oost
zaterdag 3 september 2022, 22:00 uur
FIA grijpt in na ‘stomme actie’: rookbomgooier na verhoor naar huis gestuurd
de StentorDe politie heeft de 33-jarige man uit de gemeente Borne die een rookpot op het circuit van Zandvoort gooide zaterdagavond naar huis gestuurd. Hij blijft verdachte, zijn zaak zal later behandeld worden, laat een woordvoerder van de politie weten.
» de Stentor
zaterdag 3 september 2022, 20:45 uur
Pieter van Vollenhoven vond Dutch Grand Prix zaterdag een feest
Dagblad van het NoordenPieter van Vollenhoven, die zaterdag bij de Dutch Grand Prix in Zandvoort was, noemde dit "een feest". Wel zegt de man van prinses Margriet op Twitter dat hij de race live een stuk minder goed kon zien.
» Dagblad van het Noorden
zaterdag 3 september 2022, 20:34 uur
FIA grijpt in na ‘stomme actie’: rookbomgooier vast voor verhoor
de StentorDe 33-jarige man uit de gemeente Borne die een rookpot op het circuit van Zandvoort gooide, zit zaterdagavond nog steeds vast. ,,Hij is in afwachting van zijn verhoor”, vertelt een woordvoerder van de politie.
» de Stentor
zaterdag 3 september 2022, 19:49 uur
BN'ers vermaken zich bij Dutch Grand Prix in Zandvoort zaterdag
Dagblad van het NoordenVerschillende BN'ers waren zaterdag bij de Dutch Grand Prix in Zandvoort en hadden het erg naar hun zin. Zangeres Samantha Steenwijk, radio-dj Mattie Valk, journalist John van den Heuvel en journalist Alberto Stegeman keken uit naar de race van Max Verstappen, die de kwalificatie voor de Dutch Grand Prix won.
» Dagblad van het Noorden
zaterdag 3 september 2022, 17:32 uur
Ruim 105.000 mensen aanwezig bij kwalificatie Dutch Grand Prix
Dagblad van het NoordenRuim 105.000 mensen waren zaterdag aanwezig tijdens de kwalificatie van de Dutch Grand Prix in Zandvoort. De eerste dag, tijdens de vrije trainingen, waren dat er zo'n 95.000.
» Dagblad van het Noorden
zaterdag 3 september 2022, 15:56 uur
FIA grijpt in na ‘stomme actie’: rookbomgooier meteen verwijderd van circuit Zandvoort
de GelderlanderDe man die tijdens de kwalificatie voor de Formule 1-race in Zandvoort een rookpot op de baan gooide, is gearresteerd door de politie. De organisatie van de Dutch Grand Prix heeft de man uit het publiek gehaald en overgedragen aan de politie, die hem daarop arresteerde.
» de Gelderlander
zaterdag 3 september 2022, 15:43 uur
Kwalificatie kort stilgelegd wegens rookpot op circuit Zandvoort
Leeuwarder CourantDe kwalificatie voor de Dutch Grand Prix is bij aanvang van de tweede sessie korte tijd stilgelegd. De rode vlag zwaaide omdat er een rookpot op de baan was gegooid vanaf de tribune langs het stuk van start en finish.
» Leeuwarder Courant
zaterdag 3 september 2022, 14:54 uur
Oud-kampioen Rosberg ziet 'fantastische comeback' van Verstappen
Dagblad van het NoordenOud-wereldkampioen Formule 1 Nico Rosberg sprak bij de Dutch Grand Prix van een "fantastische comeback" van Max Verstappen in de derde en laatste vrije training op het circuit van Zandvoort. "Gisteren waren ze nergens, maar ze hebben bij Red Bull duidelijk een aantal veranderingen in de afstelling gevonden die hem een stuk sneller hebben gemaakt", zei de Duitser, die bij Sky Sports als analist actief is. "Max kan straks in de kwalificatie voor pole gaan en dat had niemand verwacht na de trainingen van gisteren."
» Dagblad van het Noorden
zaterdag 3 september 2022, 13:02 uur
Max Verstappen moet Leclerc en Russell voor zich dulden in laatste vrije training op Zandvoort
de GelderlanderMax Verstappen heeft een behoorlijke generale beleefd voor de kwalificatie van vanmiddag voor de Dutch Grand Prix. De thuisfavoriet, die gisteren een verloren dag beleefde, noteerde op het circuit van Zandvoort de derde tijd. Alleen Charles Leclerc en George Russell waren sneller.
» de Gelderlander
zaterdag 3 september 2022, 12:45 uur
Floor Jansen zingt volkslied in Zandvoort: ‘Heel spannend’
1LimburgNiet alleen voor Max Verstappen is zondag een belangrijke dag. Ook voor zangeres Floor Jansen wordt het bijzonder. Zij gaat namelijk het volkslied zingen aan de start van de Dutch Grand Prix in Zandvoort.
» 1Limburg
zaterdag 3 september 2022, 04:27 uur
Verstappen moet Red Bull klaarstomen voor kwalificatierace
Leeuwarder CourantOp het circuit van Zandvoort begint om 15.00 uur de kwalificatie voor de Grote Prijs van Nederland van zondag in de Formule 1. Vorig jaar veroverde Max Verstappen voor eigen publiek poleposition en een dag later won hij de race.
» Leeuwarder Courant
zaterdag 3 september 2022, 04:22 uur
Zandvoort en NS maken zich weer op voor tienduizenden bezoekers
Dagblad van het NoordenZandvoort en de NS maken zich weer op voor een nieuwe dag Formule 1. Opnieuw zullen er vele duizenden mensen naar de badplaats komen waar om 15.00 uur de kwalificatie start voor de Grote Prijs van Nederland van zondag in de Formule 1. Vorig jaar veroverde Max Verstappen voor eigen publiek poleposition en een dag later won hij de race.
» Dagblad van het Noorden
vrijdag 2 september 2022, 20:00 uur
Organisatie tweede Dutch GP: ‘Wordt complex als veel mensen tegelijk hetzelfde willen’
de GelderlanderElke dag komen dit weekend ruim honderdduizend racefans naar de tweede Grand Prix in Zandvoort. Daar is technologie niet alleen essentieel voor de winst van Max Verstappen, maar ook om het evenement gladjes te laten verlopen.
» de Gelderlander
vrijdag 2 september 2022, 18:44 uur
Publiek geniet van Grand Prix in Zandvoort: 'Allemaal lachende gezichten'
NU.nlDe uitstroom van het publiek bij de Grand Prix in Zandvoort verloopt soepel, zeggen organisatie en gemeente. Nu de vrije trainingen van Formule 1 en de vrije trainingen en kwalificaties van de Formule 2- en 3-kampioenschappen erop zitten, vertrekt een deel van het publiek naar huis. Volgens een gemeentelijk woordvoerder liep het bezoekersaantal op tot meer dan 95.000.
» NU.nl
vrijdag 2 september 2022, 18:20 uur
Publiek geniet van Grand Prix in Zandvoort en keert blij huiswaarts
NU.nlDe uitstroom van het publiek bij de Grand Prix in Zandvoort verloopt soepel, zeggen de organisatie achter het evenement en de gemeente. Nu de vrije trainingen van Formule 1 en de vrije trainingen en kwalificaties van de Formule 2- en 3-kampioenschappen erop zitten, vertrekt een deel van het publiek naar huis. Volgens een gemeentelijk woordvoerder liep het bezoekersaantal op tot meer dan 95.000.
» NU.nl
vrijdag 2 september 2022, 17:44 uur
Organisatie Dutch GP telt 95.000 bezoekers circuit Zandvoort
Dagblad van het NoordenDe eerste dag van de Dutch GP in Zandvoort heeft naar schatting zo'n 95.000 bezoekers getrokken. Aan het begin van de middag, bij de start van de eerste vrije training in de Formule 1, waren ruim 50.000 raceliefhebbers binnen de poorten van het complex. Dat aantal liep gedurende de middag op.
» Dagblad van het Noorden
vrijdag 2 september 2022, 17:28 uur
Verstappen achtste in tweede training voor Dutch GP in Zandvoort
Leeuwarder CourantMax Verstappen heeft de tweede vrije training voor de Dutch GP zonder problemen kunnen afwerken, maar hij kwam niet verder dan de achtste tijd. De beste ronde van de Nederlander op het circuit van Zandvoort ging in 1.13,042. Daarmee was Verstappen bijna zeven tienden van een seconde minder snel dan Charles Leclerc in de Ferrari.
» Leeuwarder Courant
vrijdag 2 september 2022, 17:09 uur
Max Verstappen vecht met auto en blijft in Zandvoort voorlopig steken op achtste plaats
de GelderlanderDe vrijdag op Zandvoort was niet de dag van Max Verstappen. In de eerste vrije training viel uit al vroeg uit met versnellingsbakproblemen en later op de dag kwam hij niet verder dan P8. Hij gaf bijna 7 tienden toe op Charles Leclerc en Carlos Sainz.
» de Gelderlander
vrijdag 2 september 2022, 16:59 uur
Achtste tijd voor Verstappen bij tweede training na eerdere problemen met auto
RTV N-HMax Verstappen is de tweede vrije training geëindigd als achtste. Voor Verstappen was de eerste vrije training in Zandvoort op een deceptie uitgelopen. Hij verscheen als eerste op het circuit, maar moest na acht rondes al afhaken. Zijn auto stopte er mee en er kwam rook uit. De versnellingsbak leek de spelbreker te zijn. 
» RTV N-H
vrijdag 2 september 2022, 15:42 uur
Droge racebanen en zon voor Max Verstappen en tienduizenden fans
de GelderlanderDe eerste vrije trainingen van de Formule 1 Grand Prix in Zandvoort zijn al van start gegaan. Voorafgaand aan de grote race van zondag vinden zaterdag de kwalificaties plaats waarin bepaald wordt wie er met de beste startpositie vandoor gaat. Het weer speelt altijd een belangrijke rol bij de prestaties van de coureurs, dus wat kunnen we verwachten voor dit weekend?
» de Gelderlander
vrijdag 2 september 2022, 15:42 uur
Droge racebanen en zon voor Max Verstappen en tienduizenden fans
de StentorDe eerste vrije trainingen van de Formule 1 Grand Prix in Zandvoort zijn al van start gegaan. Voorafgaand aan de grote race van zondag vinden zaterdag de kwalificaties plaats waarin bepaald wordt wie er met de beste startpositie vandoor gaat. Het weer speelt altijd een belangrijke rol bij de prestaties van de coureurs, dus wat kunnen we verwachten voor dit weekend?
» de Stentor
vrijdag 2 september 2022, 14:49 uur
Check hier alle hoogtepunten van de GP in Zandvoort
BN DeStemDe Formule 1 is dit weekend neergestreken in Zandvoort, waar Max Verstappen voor eigen publiek zijn voorsprong in het klassement verder uit wil breiden. Lukt het Verstappen net als vorig jaar de snelste te zijn in de Nederlandse badplaats?
» BN DeStem
vrijdag 2 september 2022, 14:40 uur
Red Bull zoekt naar oorzaak problemen versnellingsbak Verstappen
Leeuwarder CourantHet Formule 1-team van Red Bull weet nog niet precies wat de oorzaak is van de problemen met de versnellingsbak in de auto van Max Verstappen. De wereldkampioen moest zijn RB18 in de eerste vrije training na zeven rondjes op het circuit van Zandvoort aan de kant zetten.
» Leeuwarder Courant
vrijdag 2 september 2022, 13:07 uur
Domper op Zandvoort: Oranje-fans zien Max Verstappen stilvallen in eerste training
PZCVoor Max Verstappen is het raceweekend voor eigen publiek in Zandvoort slecht begonnen. De wereldkampioen kreeg al vroeg in de eerste training te maken met een probleem met de versnellingsbak in zijn Red Bull. Verstappen moest zijn auto op de baan stilzetten en stapte uit.
» PZC
vrijdag 2 september 2022, 13:03 uur
Bekijk hier hoe Max Verstappen de GP van Zandvoort wint na een race vol spanning
de Gelderlander
» de Gelderlander
vrijdag 2 september 2022, 13:03 uur
Bekijk hier hoe Max Verstappen de GP van Zandvoort wint na een race vol spanning
PZC
» PZC
vrijdag 2 september 2022, 13:03 uur
Max Verstappen komt tot stilstand op Zandvoort
BN DeStemMax Verstappen is tijdens de eerste vrije training van de Grand Prix van Zandvoort tot stilstand gekomen met zijn Red Bull-bolide.
» BN DeStem
vrijdag 2 september 2022, 05:15 uur
Dutch Grand Prix opent met volle tribunes vrije trainingen
Dagblad van het NoordenDe Dutch Grand Prix begint vrijdag met de vrije trainingen. De organisatie van het Formule 1-evenement op het circuit van Zandvoort verwacht 105.000 toeschouwers en daarmee is het uitverkocht. De aanwezigen zullen vooral nieuwsgierig zijn naar de verrichtingen van Max Verstappen op de bochtige, smalle racebaan door de duinen.
» Dagblad van het Noorden
vrijdag 2 september 2022, 05:06 uur
Meer dan 300.000 racefans bezoeken Zandvoort dit weekend voor Formule 1
NU.nlHonderdduizenden racefans komen vandaag, zaterdag en zondag naar Zandvoort. Net als vorig jaar hopen ze Max Verstappen de Grand Prix van Nederland op het circuit in Zandvoort te zien winnen. Het racefestijn begint vrijdagochtend en eindigt zondagmiddag rond 17.00 uur als de laatste ronde in Zandvoort is gereden.
» NU.nl
donderdag 1 september 2022, 21:00 uur
Formule 1 in Zandvoort loopt op rolletjes door Brabantse slimmigheidjes
Omroep BrabantNatuurlijk hoopt Jeroen van Glabbeek dat Max Verstappen zondag de Grand Prix Formule 1 op Zandvoort wint. Als directeur van het Bredase ICT-bedrijf CM.com is hij hoofdsponsor van het circuit van Zandvoort. Maar de komende drie dagen zal Van Glabbeek vooral gebruiken om op Zandvoort mogelijke klanten te laten zien hoe zijn technische slimmigheidjes het evenement op rolletjes laten lopen.
» Omroep BrabantFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NOS
Foto: RTV Oost
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: 1Limburg
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: RTV N-H
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: NU.nl
Foto: BN DeStem

Meer nieuws uit Zandvoort

22 juni 14:12Dode door steekpartij Zandvoort is 59-jarige man
18 juni 14:58Walvis zwemt voor Zandvoortse kust: "Ontzettend gaaf"
6 juni 16:14Waterhozen op de Noordzee, dit jaar wel erg vroeg
16 december 17:46Tranen van blijdschap om losgetrokken garnalenkotter: ‘Hij vaart, hij vaart!’
16 december 17:17Vier keer is scheepsrecht: garnalenkotter Black Jack is los
15 december 13:30Opnieuw hulp voor gestrande kotter: zaterdag nieuwe poging met geleende kabel
14 december 20:50Dochter garnalenvisser ontroostbaar: "Ik kan alleen maar huilen"
12 december 17:07Gemeente Zandvoort: 'Vlottrekken kotter is donderdag alleen vanaf de boulevard te zien'
27 november 09:00Vastgelopen sleepboot uit Scheveningen weer vlotgetrokken
20 september 11:28Video | Kitesurfers bereiken extreme hoogtes tijdens wedstrijd in Zandvoort
3 september 15:04LIVE Formule 1 | Sainz slaat eerste aanval van Verstappen af, mooie strijd om leiding in Monza
1 september 16:18Formule 1 | Zo laat komt Max Verstappen morgen in actie bij de vrije training en de kwalifcatie
29 augustus 14:54Koning Willem-Alexander fotobombt acteur Steve Carell tijdens Grand Prix in Zandvoort
28 augustus 16:11Max Verstappen heeft langste zegereeks ooit in handen: ‘Ik denk dat hij onaantastbaar is’
28 augustus 15:05Emma Heesters maakt indruk met Wilhelmus tijdens Grand Prix van Zandvoort
27 augustus 15:07André Rieu en dj La Fuente zwepen racefans in Zandvoort op, ook koninklijke familie aanwezig
27 augustus 12:31Larry ten Voorde wederom op het podium bij Porsche Supercup op Zandvoort
27 augustus 09:17Koning Willem Alexander vermaakt zich met Rico Verhoeven en ‘vecht’ met King of kickboxing
26 augustus 10:51LIVE Formule 1 | Max Verstappen glibbert naar voorlopig snelste tijd in training op Zandvoort
26 augustus 08:40Nat weekend Dutch Grand Prix voorspeld: fris en grote kans op regenrace
RSS.