menu
zoek

Nieuws Wilhelminadorp

Vrouw overleden na verkeersongeval

zondag 22 september 2024, 17:56 uur

Een 69-jarige vrouw uit Goes is overleden nadat zij vrijdagmiddag 20 september 2024 op de Katseveerweg betrokken was bij een verkeersongeval.

Waar: Katseveerweg in Wilhelminadorp

Vrijdagmiddag 20 september rond 13.30 uur kreeg de politie een melding dat er een bromfietster gevallen zou zijn op de ventweg van de N265. Ter plaatse bleek het niet te gaan om een vrouw op een bromfiets en ook niet om een valpartij, maar om een aanrijding. Bij die aanrijding waren een man op een brommer en een vrouw op een fiets betrokken. De bromfietser is een 54-jarige man uit Goes, de fietster een 69-jarige vrouw uit Goes. Overleden De vrouw is door de aanrijding ten val gekomen en daarbij ernstig gewond geraakt. Twee huisartsen hebben zich in eerste instantie over het slachtoffer ontfermd. Ambulancepersoneel en medewerkers van het Mobiel Medisch Team hebben de zorg voor de vrouw daarna overgenomen. Vervolgens is het slachtoffer naar een ziekenhuis gebracht. Helaas heeft alle hulp niet mogen baten en is het slachtoffer alsnog overleden. Onderzoek nog gaande De politie doet nog onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval. Dit onderzoek is nog niet afgerond. Agenten hebben onder andere met getuigen gesproken. Ook is er technisch onderzoek aan de bromfiets verricht. De bromfietser heeft bovendien meegewerkt aan een blaastest en een speekseltest. Hij bleek niet onder invloed te zijn.


» Politie.nl

Kaart nieuws Wilhelminadorp. Locatie nieuws: 51.54124 / 3.86594 Katseveerweg
Katseveerweg in Wilhelminadorp


zondag 22 september 2024, 19:06 uur
Zwaargewonde fietsster (69) na ongeval bij Wilhelminadorp overleden
PZCDe 69-jarige vrouw die afgelopen vrijdag ernstig gewond raakte bij een ongeluk bij Wilhelminadorp, is overleden. De fietsster uit Goes kwam op de parallelweg van de Deltaweg (N256) in botsing met een scooterrijder en moest per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam worden gebracht.
» PZC
zondag 22 september 2024, 18:48 uur
Vrouw (69) uit Goes overleden na ongeval in Wilhelminadorp
de TelegraafEen 69-jarige vrouw uit Goes is overleden aan de verwondingen die ze vrijdag opliep bij een ongeval in het Zeeuwse Wilhelminadorp, laat de politie zondag weten. Het slachtoffer kwam rond 13.30 uur op de Katseveerweg in botsing met een bromfietser en raakte ernstig gewond.
» de Telegraaf



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: PZC

Meer nieuws uit Wilhelminadorp

22 september 19:06Zwaargewonde fietsster (69) na ongeval bij Wilhelminadorp overleden
16 februari 23:46Auto raakt van de weg en ramt electriciteitskast bij Wilhelminadorp
7 oktober 21:10Gewonden bij aanrijding op Deltaweg bij Wilhelminadorp
21 september 20:47Uitslaande brand in schuur in Wilhelminadorp
19 maart 18:54Bestuurder lesauto gewond na botsing
21 mei 13:21Scooterrijder slaat op de vlucht voor de politie na ongeluk
RSS.