menu
zoek

Nieuws Wijngaarden

Transavia schrapt opnieuw vluchten: 'Het blijft even dooretteren nu'

donderdag 27 april 2023, 12:05 uur

De problemen bij Transavia houden aan. De luchtvaartmaatschappij schrapt vrijdag en zaterdag weer een aantal vluchten van en naar Eindhoven Airport. Volgens het Eindhovens Dagblad zou het gaan om veertien vluchten.

» Omroep Brabant



donderdag 27 april 2023, 11:28 uur
Transavia schrapt weer 14 vluchten van en naar Eindhoven, meer annuleringen dreigen
BN DeStemEINDHOVEN - De problemen bij Transavia houden aan. Opnieuw heeft de luchtvaartmaatschappij voor vrijdag en zaterdag 14 vluchten geannuleerd van en naar Eindhoven Airport. Reizigers vanuit of naar Kopenhagen, Sevilla, Barcelona, Faro, Athene, Lissabon en Alicante zijn gedupeerd.
» BN DeStem
donderdag 27 april 2023, 11:11 uur
Transavia schrapt weer 14 vluchten van en naar Eindhoven, meer annuleringen dreigen
de StentorDe problemen bij Transavia houden aan. Opnieuw heeft de luchtvaartmaatschappij voor vrijdag en zaterdag 14 vluchten geannuleerd van en naar Eindhoven Airport. Reizigers vanuit of naar Kopenhagen, Sevilla, Barcelona, Faro, Athene, Lissabon en Alicante zijn gedupeerd.
» de Stentor
woensdag 26 april 2023, 16:34 uur
Vlucht van Antoinette en Pieter is geannuleerd: ‘We balen als een stekker'
Omroep BrabantTransavia maakte woensdagochtend bekend dat er meerdere retourvluchten van Eindhoven Airport naar Spanje waren geschrapt. Antoinette de Rie en haar man Pieter van Wijngaarden uit Eindhoven hadden zich verheugd op een lang weekend Barcelona. Woensdagmiddag kregen ze pas te horen dat hun vliegreis niet doorging.
» Omroep Brabant



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Stentor

Meer nieuws uit Wijngaarden

27 april 12:05Transavia schrapt opnieuw vluchten: 'Het blijft even dooretteren nu'
RSS.