menu
zoek

Nieuws Warmenhuizen

Opslaglocatie drugs gevonden na anonieme tip

donderdag 20 juli 2023, 15:58 uur

Op woensdag 19 juli zijn in een pand in Warmenhuizen vaten met chemicaliën en apparatuur aangetroffen waarmee methamfetamine kan worden geproduceerd. Een 45-jarige man uit de gemeente Schagen is aangehouden.

Naar aanleiding van een anonieme tip controleerden gemeente en politie het pand. Nadat de chemicaliën en apparatuur werden aangetroffen, heeft de Landelijke Faciliteit Ontmanteling alles op een veilige manier afgevoerd. Een 45-jarige man uit de gemeente Schagen is aangehouden en de politie zet het onderzoek voort. Risico’s Bij de productie van drugs worden gevaarlijke stoffen gebruikt. Zij kunnen schadelijk zijn voor mens en milieu en leiden tot explosies, gevolgd door brand. Daarnaast kan een locatie waar (grondstoffen voor) drugs worden opgeslagen of geproduceerd leiden tot meer crimineel verkeer in de buurt. Hierdoor wordt de buurt onveiliger. Voorkom gevaar, meld vermoedens Om drugscriminaliteit tegen te gaan en gevaarlijke situaties in uw omgeving te voorkomen, is uw hulp onmisbaar. Heeft u een vermoeden van een drugslab of een drugsopslaglocatie bij u in de buurt? Meld dit dan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000, of bel met de politie via 0900-8844. Wilt u weten hoe u een drugslab kunt herkennen? Kijk dan op www.nhdrugsalert.nl.


» Politie.nl
vrijdag 21 juli 2023, 11:15 uur
Crystal meth-opslag aangetroffen in Warmenhuizen, man (45) aangehouden
CrimesiteIn een bedrijfspand in Warmenhuizen (vlakbij Heerhugowaard) zijn woensdag vaten met chemicaliën en apparatuur aangetroffen waarmee methamfetamine kan worden geproduceerd. Een 45-jarige man uit de gemeente Schagen is aangehouden als verdachte. LFO De opslaglocatie werd gevonden naar aanleiding van een anonieme tip.
» Crimesite
donderdag 20 juli 2023, 17:05 uur
Crystal meth-opslag vol chemicaliën en apparatuur in Warmenhuizen opgedoekt
RTV N-HIn een bedrijfspand in Warmenhuizen zijn gisteren vaten met chemicaliën en apparatuur gevonden, waarmee methamfetamine (crystal meth) kan worden gemaakt. Het pand is per direct gesloten en verzegeld. Een 45-jarige man uit de gemeente Schagen is aangehouden.
» RTV N-HFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV N-H

Meer nieuws uit Warmenhuizen

21 juli 11:15Crystal meth-opslag aangetroffen in Warmenhuizen, man (45) aangehouden
16 maart 10:29Dode aangetroffen in woning na brand op Park De Rekere bij Schoorldam
20 juni 17:15Veel oogst verloren na extreme regenval, pompen heeft nauwelijks zin
RSS.