menu
zoek

Nieuws Walsoorden

Twee aanhoudingen nadat man overlijdt na ongeval

maandag 12 december 2022, 08:47 uur

Een 31-jarige man uit Clinge is zondag 11 december om het leven gekomen. In verband met de omstandigheden rondom het overlijden zijn een 36-jarige man uit Ossenisse en een 24-jarige man uit Kuitaart aangehouden.

Waar: Walsoordensestraat in Walsoorden

De hulpdiensten kregen rond 23.45 uur een melding dat er een man ernstig gewond was geraakt aan de Walsoordensestraat. Ondanks alle inspanningen van de agenten en ambulancepersoneel kwam het slachtoffer te overlijden. Uit eerste onderzoek bleek dat hij mogelijk betrokken was bij een verkeersongeval met een terreinvoertuig (MMBS) aan de Mariadijk. De politie doet onderzoek naar wat er precies gebeurd is. De twee mannen zijn ingesloten voor verder onderzoek.


» Politie.nl

Kaart nieuws Walsoorden. Locatie nieuws: 51.38160 / 4.02682 Walsoordensestraat
Walsoordensestraat in Walsoorden


maandag 12 december 2022, 11:45 uur
Gewonde man overleden nadat verdachten hem verplaatsten na quadongeluk
NU.nlIn het Zeeuws-Vlaamse Walsoorden is in de nacht van zondag op maandag het lichaam van een 31-jarige man aangetroffen. Na een ongeluk met een terreinwagen raakte hij zwaargewond. Twee mogelijk betrokkenen verplaatsten hem daarna naar een andere straat.
» NU.nl
maandag 12 december 2022, 10:13 uur
Gewonde quadrijder overleden nadat verdachten hem verplaatsten na ongeluk
NU.nlIn het Zeeuws-Vlaamse Walsoorden is in de nacht van zondag op maandag het lichaam van een 31-jarige man aangetroffen. Na een ongeluk met een terreinwagen is de man verplaatst naar een andere straat waar hij aan zijn verwondingen is overleden, zegt een woordvoerder van de politie tegen NU.nl. In verband met het ongeluk zijn twee mannen opgepakt.
» NU.nl
maandag 12 december 2022, 08:58 uur
Dode man (31) gevonden na ongeluk met terreinvoertuig, twee arrestaties
de TelegraafIn het Zeeuws-Vlaamse Walsoorden is in de nacht van zondag op maandag een dode man aangetroffen. De 31-jarige man uit het Zeeuwse Clinge zou zijn overleden na een verkeersongeluk met een terreinvoertuig, een Yamaha Rhino, zegt een politiewoordvoerder.
» de Telegraaf
maandag 12 december 2022, 02:30 uur
Dode man gevonden in Walsoorden na ongeluk, twee arrestaties
de TelegraafDe hulpdiensten hebben in het Zeeuws-Vlaamse Walsoorden in de nacht van zondag op maandag een dode man aangetroffen. Hij zou zijn overleden na een verkeersongeluk met een terreinvoertuig, vermoedelijk een quad, zegt een politiewoordvoerder.
» de Telegraaf
maandag 12 december 2022, 02:20 uur
Dode (31) bij mysterieus ongeval in Walsoorden, twee mannen aangehouden
PZCBij een bedrijf aan de Walsoordensestraat in Walsoorden is zondagavond een 31-jarige man uit Clinge dood aangetroffen. Hij bleek te zijn overleden bij een verkeersongeval op een andere locatie.
» PZC
zondag 11 december 2022, 23:40 uur
Aanhoudingen na aantreffen van overleden man
HardnieuwsWALSOORDEN - Zondagavond 11 december rond 23.40 uur werd een overleden man aangetroffen aan de Walsoordensestraat in Walsoorden.
» Hardnieuws



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: PZC

Meer nieuws uit Walsoorden

13 december 14:03Politie: dood man Walsoorden was noodlottig ongeval
12 december 11:45Gewonde man overleden nadat verdachten hem verplaatsten na quadongeluk
24 september 21:26Wielrenner zwaargewond bij botsing met auto
21 september 21:22Driewerf alaaf voor carnavalsloods in Walsoorden, of toch niet?
RSS.