menu
zoek

Nieuws Vogelenzang

Man wordt in één nacht twee keer betrapt op rijden onder invloed

woensdag 24 mei 2023, 11:43 uur

Een 23-jarige man uit de gemeente Noordwijk is in de nacht van 23 op 24 mei tweemaal staande gehouden in Vogelenzang voor rijden onder invloed. De man werd bij de tweede keer aangehouden en inmiddels is hij heengezonden. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Waar: Bekslaan in Vogelenzang

Rond 02.20 werd de man staande gehouden aan de Bekslaan in Vogelenzang. Omdat hij een speekseltest en blaastest weigerde, werd hij meegenomen naar het politiebureau. Daar werd bloedonderzoek verricht op verdenking van rijden onder invloed van verdovende middelen. De man kreeg een rijontzegging en werd rond 04.20 uur heengezonden. De bestuurder trok zich echter niets aan van zijn rijontzegging. Rond 05.00 uur werd hij namelijk opnieuw rijdend gezien op de Vogelenzangseweg in Vogelenzang. Hierop werd de man aangehouden wegens rijden onder invloed en rijden tijdens een rijontzegging. Het OM gaat zich verder buigen over de afdoening. Rijden onder invloed van verdovende middelen Drugs in het verkeer zijn absoluut taboe. Dit geldt voor alle hard- en softdrugs. Dus ook voor ‘partydrugs’ als XTC en amfetamine. Rijden onder invloed van drugs levert een gevaar op voor de verkeersveiligheid waarbij de bestuurder, inzittenden en overige weggebruikers het risico lopen (ernstig) gewond te raken. De politie kan drugsgebruik aantonen via een speekseltest en/of bloedonderzoek. U moet hier als verdachte bestuurder medewerking aan verlenen.


» Politie.nl


Kaart nieuws Vogelenzang. Locatie nieuws: 52.33063 / 4.57253 Bekslaan
Bekslaan in Vogelenzang


woensdag 24 mei 2023, 14:12 uur
Hardleerse automobilist wordt twee keer opgepakt voor rijden onder invloed
RTV N-HAgenten zijn gisteravond de hele nacht bezig geweest met een hardleerse automobilist onder invloed van drugs. Na het weigeren van een speeksel- en blaastest rond half 3 's nachts in Vogelenzang werd de 23-jarige bestuurder meegenomen naar het politiebureau. Daar moest hij een bloedonderzoek ondergaan.
» RTV N-H



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV N-H

Meer nieuws uit Vogelenzang

24 mei 14:12Hardleerse automobilist wordt twee keer opgepakt voor rijden onder invloed
6 oktober 14:08Oplichter doet zich voor als bankmedewerker: man (70) tienduizenden euro's armer
RSS.


Advertentie: Wat is vandaag de stroomprijs per uur?