menu
zoek

Nieuws Streefkerk

Buurt in rouw om gezin dat verdronk in de Lek bij Streefkerk, moskee houdt gebedsdienst

maandag 24 oktober 2022, 16:48 uur

In de Goudse wijk Korte Akkeren wordt geschokt gereageerd op het overlijden van vier familieleden. Het gezin woont al een lange tijd in de wijk en veel buurtbewoners kenden de slachtoffers. De vader (80), moeder (69) en twee dochters (48 en 38) kwamen afgelopen weekend om het leven bij het, waarschijnlijk, noodlottige ongeluk in rivier de Lek bij Streefkerk.

» RTV Rijnmond



maandag 24 oktober 2022, 10:07 uur
Vier overleden personen uit Lek gehaald
Blik op NieuwsHulpdiensten hebben in de nacht van zondag op maandag vier overleden personen uit de rivier de Lek gehaald bij Streefkerk. Het zou gaan om een vader, moeder en twee volwassen dochters uit Gouda.
» Blik op Nieuws
maandag 24 oktober 2022, 08:43 uur
Vier doden aangetroffen in de Lek bij Streefkerk
Dagblad van het NoordenIn de Lek bij Streefkerk (Zuid-Holland) zijn zondag en maandag vier doden aangetroffen, bevestigt de politie na berichtgeving door Rijnmond. Volgens de regionale nieuwszender gaat het om een vader, moeder en twee volwassen dochters uit Gouda. De politie kan dit niet bevestigen.
» Dagblad van het Noorden
maandag 24 oktober 2022, 08:38 uur
Vier lichamen gevonden in Lek bij Streefkerk, mogelijk vermist gezin uit Gouda
NU.nlIn de rivier de Lek bij Streefkerk (Zuid-Holland) zijn zondag en maandag vier overleden personen aangetroffen. Dat bevestigt een woordvoerder van de politie na berichtgeving van Rijnmond. Het gaat mogelijk om een sinds zaterdag vermist gezin uit Gouda.
» NU.nl
maandag 24 oktober 2022, 08:32 uur
Vier lichamen uit de Lek bij Streefkerk gehaald
de TelegraafIn de Lek bij Streefkerk (Zuid-Holland) zijn zondag en maandag vier doden aangetroffen, bevestigt de politie na berichtgeving door Rijnmond. De slachtoffers komen uit Gouda. Het zijn een vader van 80, een moeder van 69 en twee dochters van 48 en 38, meldt de gemeente Gouda. „Wij zijn geschokt en verdrietig”, aldus de gemeente.
» de Telegraaf
maandag 24 oktober 2022, 07:55 uur
Nog drie lichamen uit de Lek bij Streefkerk gehaald, dodental op vier (+VIDEO)
RTV RijnmondIn de Lek bij Streefkerk zijn zondag en maandag vier overleden personen aangetroffen. Het gaat om drie vrouwen en een man. Zoals het er nu naar uitziet, betreft het een vader, moeder en twee volwassen dochters uit Gouda.
» RTV Rijnmond



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Rijnmond
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV Rijnmond

Meer nieuws uit Streefkerk

24 oktober 16:48Buurt in rouw om gezin dat verdronk in de Lek bij Streefkerk, moskee houdt gebedsdienst
15 juni 08:41200 kalveren overleden bij brand in stal
RSS.