menu
zoek

Nieuws Stieltjeskanaal

Vijf arrestaties na vondst speedlab in Drentse boerderij

vrijdag 7 januari 2022, 10:40 uur

De politie heeft woensdagavond een actief amfetaminelab aangetroffen in een boerderij in Stieltjeskanaal (gemeente Coevorden). Bij de inval door een arrestatieteam zijn vijf mannen van 34 tot 56 jaar aangehouden. Het speedlab is donderdag geruimd.

» Crimesite



donderdag 6 januari 2022, 14:20 uur
Politie doet inval bij drugslab in Stieltjeskanaal
Blik op NieuwsIn het Drentse Stieltjeskanaal heeft een arrestatieteam woensdagavond een instap gedaan in een boerderij. Hierbij zijn vijf personen aangehouden.
» Blik op Nieuws
donderdag 6 januari 2022, 13:15 uur
Specialisten politie ontmantelen drugslab in Drenthe
de TelegraafDe Landelijke Faciliteit Ontmantelen van de politie ontmantelt donderdag een professioneel drugslab, dat woensdag is aangetroffen in het Drentse Stieltjeskanaal, een gehucht bij Coevorden. In het lab, waar vermoedelijk een tussenproduct voor de vervaardiging van amfetamine werd gemaakt, liggen veel zeer gevaarlijke stoffen en materialen opgeslagen, aldus de politie. Daarom zijn specialisten in het omgaan met gevaarlijke stoffen ingeschakeld.
» de Telegraaf
woensdag 5 januari 2022, 23:09 uur
Aanhoudingen om drugslab in Drenthe
de TelegraafDe politie heeft aan het Stieltjeskanaal in de Drentse gemeente Coevorden een drugslaboratorium aangetroffen. Vijf personen die in het pand waren toen de inval plaatsvond, zijn aangehouden. Tijdens de actie werd ook een politiehelikopter ingezet.
» de Telegraaf
woensdag 5 januari 2022, 21:11 uur
Politie doet inval bij boerderij in Stieltjeskanaal
Blik op NieuwsIn het Drentse Stieltjeskanaal heeft een arrestatieteam woensdagavond een instap gedaan in een boerderij. Hierbij zijn tenminste vier personen aangehouden.
» Blik op Nieuws
woensdag 5 januari 2022, 20:12 uur
Vijf aanhoudingen na inval bij drugslab in boerderij Stieltjeskanaal
RTV DrentheBij een boerderij in Stieltjeskanaal heeft een arrestatieteam van de politie vanavond rond 19.45 uur een inval gedaan, waarbij een drugslab is aangetroffen. Bij de inval zijn vijf verdachten aangehouden.
» RTV Drenthe



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Drenthe
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf

Meer nieuws uit Stieltjeskanaal

15 oktober 17:32Auto brandt uit aan het Stieltjeskanaal
7 januari 10:40Vijf arrestaties na vondst speedlab in Drentse boerderij
RSS.