menu
zoek

Nieuws Son en Breugel

Onderzoek naar ramkraak op juwelier

zaterdag 12 augustus 2023, 10:17 uur

De politie doet onderzoek naar een ramkraak aan de Dommelstraat in Son en Breugel. Daar ramde op zaterdagochtend 12 augustus een auto de voorgevel van een juwelier.

Waar: Dommelstraat in Son en Breugel

Omwonenden van de Dommelstraat schrokken rond 5.15 uur wakker van een flinke knal. Een auto bleek de voorgevel van een juwelier geramd te hebben. Volgens getuigen zouden er drie mannen bij de ramkraak betrokken zijn. Twee van hen zouden naar binnen zijn gegaan, de derde stond op de uitkijk. Na korte tijd ging het drietal er met hun buit vandoor. Ze maakten daarbij gebruik van twee scooters die vermoedelijk al gereed stonden voor de vlucht ter hoogte van een nabijgelegen opticien. De auto waarmee de ramkraak werd gepleegd bleef achter. Deze bleek eerder in de nacht te zijn gestolen bij een woning in Eindhoven. Onderzoek Bij de ramkraak raakte niemand gewond. Hoewel de schade aan de voorgevel van de juwelierszaak groot was, hoefden er geen omwonenden uit hun woning gehaald te worden. De politie doet verder onderzoek. Daarbij wordt onder andere ter plaatse technisch onderzoek verricht, gesproken met getuigen en we onderzoeken of er bruikbare camerabeelden zijn. Getuigen Uiteraard zijn wij op zoek naar mogelijk getuigen van de ramkraak of mensen die anderszins iets kunnen vertellen. Heeft u de ramkraak zien gebeuren of bijvoorbeeld in alle vroegte een drietal mannen op twee scooters in de omgeving van de Dommelstraat zien rijden? Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande mogelijkheden.


» Politie.nl

Kaart nieuws Son en Breugel. Locatie nieuws: 51.51112 / 5.49527 Dommelstraat
Dommelstraat in Son en Breugel


zaterdag 12 augustus 2023, 11:07 uur
Ramkraak bij juwelier in Son en Breugel, verdachten gevlucht op scooters
Blik op NieuwsIn de nacht van vrijdag op zaterdag hebben onbekenden in de Dommelstraat in Son en Breugel bij een juwelier een ramkraak gepleegd met een auto. Dit meldt de politie zaterdag.
» Blik op Nieuws
zaterdag 12 augustus 2023, 06:58 uur
Auto ramt juwelier in Son en Breugel, drie daders gaan er met de buit vandoor
de StentorEen auto is zaterdagochtend vroeg een juwelierszaak binnen gereden op de Dommelstraat in Son en Breugel. De daders gingen er met onbekende buit vandoor en vertrokken op twee scooters.
» de Stentor
zaterdag 12 augustus 2023, 06:58 uur
Auto ramt juwelierszaak, drie daders gaan er met de buit vandoor
BN DeStemSON EN BREUGEL - Een auto is zaterdagochtend vroeg juwelierszaak Nique binnen gereden aan de Dommelstraat in Son en Breugel. De daders gingen er met onbekende buit vandoor en vertrokken op twee scooters.
» BN DeStem
zaterdag 12 augustus 2023, 05:15 uur
Ramkraak op juwelierszaak
HardnieuwsSON EN BREUGEL - Zaterdagmorgen 12 augustus om 05.15 uur heeft een ramkraak plaatsgevonden op een juwelierszaak aan de Dommelstraat in Son en Breugel.
» Hardnieuws



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: BN DeStem

Meer nieuws uit Son en Breugel

12 augustus 11:07Ramkraak bij juwelier in Son en Breugel, verdachten gevlucht op scooters
27 juli 10:00In Nederland wonen relatief veel ‘Willie Wortels’ en de meeste vind je in Son en Breugel
1 juni 07:44Politie stopt moeder die dochter rijles geeft: ‘Wat als er een aanrijding ontstaat?’
16 april 20:43Politie bezorgt pizza’s na botsing pizzabezorger in Son en Breugel
28 maart 17:04Dit zijn de langstzittende burgemeesters van Brabant
RSS.