menu
zoek

Nieuws Sint Annaparochie

Sint-Annaparochie - Onderzoek na aantreffen overleden man op N393 bij Sint-Annaparochie

vrijdag 25 augustus 2023, 11:18 uur

Op de Middelweg-Oost (N393) nabij Sint-Annaparochie is op vrijdag 25 augustus rond 01:00 uur een overleden 35-jarige man uit Leeuwarden aangetroffen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het overlijden van de man. We zijn op zoek naar een belangrijke getuige, die tussen 00:50 en 01:05 uur op de Middelweg-Oost reed.

Waar: Middelweg in Sint Annaparochie

De politie kreeg rond 01:00 uur meldingen van twee automobilisten dat er een persoon op de Middelweg-Oost lag, ter hoogte van de bushalte bij de kruising met de Langhuisterweg. Toen hulpdiensten ter plaatse waren, bleek al snel dat het slachtoffer was overleden. Ook bleek dat de twee voertuigen het slachtoffer nog hebben geraakt, maar dat de man op dat moment zeer waarschijnlijk al op de weg lag. De twee automobilisten worden dan ook gezien als getuigen. Sporenonderzoek en sectie De politie is nog bezig met het onderzoek naar de toedracht van het overlijden. Er is uitvoerig sporenonderzoek verricht en de politie heeft gesproken met de melders, mogelijke getuigen en andere betrokkenen. Man liep langs Middelweg-Oost Uit het onderzoek is al wel duidelijk geworden dat de man zeer waarschijnlijk rond 00:50 uur vanuit de bebouwde kom van Sint-Annaparochie langs de Middelweg-Oost (N393) in de richting van Vrouwenparochie liep. Het slachtoffer is ongeveer tien à vijftien minuten later, enkele honderden meters verderop, aangetroffen op de weg.  Belangrijke getuige Uit het onderzoek blijkt ook dat tussen 00:50 en 01:05 uur er nog zeker één ander voertuig over de Middelweg-Oost heeft gereden in de richting van Vrouwenparochie. De bestuurder van dit voertuig is voor ons een belangrijke getuige. Het kan daarnaast zijn dat er tussen 00:45 en 01:15 uur nog andere automobilisten, fietsers of voetgangers op de Middelweg-Oost tussen Sint-Annaparochie en Vrouwenparochie. Ook zij kunnen ons mogelijk meer vertellen over hoe de man op de weg terecht is gekomen en hoe hij uiteindelijk is overleden. Getuigenoproep We hopen dat mogelijk belangrijke getuigen zich bij ons melden, zodat we duidelijk kunnen krijgen hoe de man op de weg terecht is gekomen en hoe hij uiteindelijk om het leven is gekomen. Reed, fietste of liep u tussen 00:45 en 01:15 uur op de Middelweg-Oost tussen Sint-Annaparochie en Vrouwenparochie? Neem dan contact met ons op, ook al denkt u dat uw informatie niet belangrijk kan zijn. Voor ons kunnen de kleinste details net een missende schakel in het onderzoek zijn. Heeft u een dashcam? Dan ontvangen we graag de beelden hiervan.   Neem contact met ons op Heeft u tips, informatie of beelden? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. U kunt uw informatie ook anoniem met ons delen via 0800-7000. Beelden kunt u uploaden via onderstaand tipformulier.   Via deze pagina kunt u ook uw informatie kwijt


» Politie.nl


Kaart nieuws Sint Annaparochie. Locatie nieuws: 53.27759 / 5.67681 Middelweg
Middelweg in Sint Annaparochie


vrijdag 25 augustus 2023, 12:14 uur
Onderzoek na aantreffen overleden man op N393 bij Sint-Annaparochie
Blik op NieuwsDe politie doet onderzoek naar het overlijden van een 35-jarige man uit Leeuwarden. Het lichaam van deze man werd op vrijdag 25 augustus rond 01:00 uur aangetroffen op de N393 nabij Sint-Annaparochie.
» Blik op Nieuws
vrijdag 25 augustus 2023, 11:52 uur
Overleden man bij Sint Annaparochie is 35-jarige man uit Leeuwarden
Leeuwarder CourantIn de nacht van donderdag op vrijdag kwam bij de politie een melding binnen van een overleden persoon op de N393 bij Sint Annaparochie. Het gaat om een 35-jarige man uit Leeuwarden.
» Leeuwarder Courant
vrijdag 25 augustus 2023, 07:18 uur
Overleden man aangetroffen op autoweg in Sint Annaparochie
Leeuwarder CourantOp autoweg N393 in Sint Annaparochie is in de nacht van donderdag op vrijdag een overleden persoon aangetroffen. Het is nog niet bekend hoe de man om het leven is gekomen.
» Leeuwarder CourantFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Leeuwarder Courant

Meer nieuws uit Sint Annaparochie

14 november 11:16Twee gewonden bij steekpartij bij het azc in Sint Annaparochie
25 augustus 12:14Onderzoek na aantreffen overleden man op N393 bij Sint-Annaparochie
3 mei 21:03Bewoner bekladde huis: ’Ik focus me op mijn vrouw, die is behoorlijk ziek’
8 april 22:13Syriër aangehouden op AZC in Friesland op verdenking terrorisme
11 januari 12:23Politie zoekt getuigen van woninginbraak
RSS.