menu
zoek

Nieuws Sibculo

Hoe worden gevaarlijke N-wegen in Overijssel veiliger? "Pas de maximumsnelheid aan"

donderdag 10 februari 2022, 12:03 uur

Twee doden en een zwaargewonde bij het ongeval op de N36 bij Sibculo. Een miljoeneninvestering voor de N737, maar het aantal ongevallen neemt niet of nauwelijks af. En de N50 bij Kampen die ook wel te boek staat als 'dodenweg'.

Waar: N36 in Sibculo

» RTV Oost

Kaart nieuws Sibculo. Locatie nieuws: N36
N36 in Sibculo


donderdag 10 februari 2022, 06:00 uur
Roep om middengeleider groeit na zoveelste drama op N36: ‘Hoe vaak moet het nog misgaan?’
de StentorSIBCULO - Het fatale ongeval met twee dodelijke slachtoffers tot gevolg, dat dinsdag plaatshad op de N36 bij Sibculo, leidt opnieuw tot de roep om een middengeleider over de volle lengte van de ‘dodenweg’ tussen Almelo en Ommen. Volgens deskundigen is dat de enige echte oplossing van het probleem. „Hoe vaak moet het nog misgaan?”
» de Stentor
woensdag 9 februari 2022, 19:18 uur
’Dodenweg’ N36 gesprek van de dag in Sibculo
de Telegraaf„Het was alsof er een mijn ontplofte, zoveel zand stoof er op.” Roelof Koopmans zag dinsdagmiddag op weg naar huis vlak voor hem een vrachtwagen op de N36 tussen Almelo en Ommen van de weg raken en in botsing komen met twee auto’s. „De truck leek iets van zijn baan te wijken, waardoor weet ik niet. Hij raakte een bestelbusje die van de andere kant kwam, en belandde uiteindelijk honderd meter verderop in de sloot.”
» de Telegraaf
woensdag 9 februari 2022, 10:52 uur
Dodelijke slachtoffers ongeluk Sibculo zijn mannen uit Hengelo en Enschede
RTV OostDe twee personen die dinsdag bij een ongeluk op de N36 om het leven kwamen zijn een 34-jarige man uit Enschede en een man van 50 uit Hengelo. Een derde persoon, een 45-jarige man uit de gemeente Hof van Twente raakte zwaargewond.
» RTV Oost
woensdag 9 februari 2022, 10:39 uur
Doden bij ernstig ongeval N36 bij Sibculo waren bestuurders van de busjes
NU.nlDe twee personen die dinsdag om het leven kwamen bij een ernstig ongeval op de N36 bij het Overijsselse Sibculo, zijn een 34-jarige man uit Enschede en een 50-jarige man uit het Overijsselse Hengelo. Ze waren de bestuurders van de twee bestelbusjes die bij het ongeluk betrokken waren.
» NU.nl
woensdag 9 februari 2022, 10:28 uur
Doden ernstig ongeval N36 bij Sibculo waren bestuurders busjes
de TelegraafDe twee personen die dinsdag om het leven kwamen bij een ernstig ongeval op de N36 bij het Overijsselse Sibculo zijn de bestuurders van de twee bestelbusjes die bij het ongeluk betrokken waren. Het gaat om een 34-jarige man uit Enschede en een 50-jarige man uit het Overijsselse Hengelo.
» de Telegraaf
dinsdag 8 februari 2022, 18:29 uur
Twee doden bij aanrijding tussen vrachtwagen en bestelbusjes op N36 bij Sibculo
NU.nlBij een ernstig ongeval op de N36 bij het Overijsselse Sibculo zijn dinsdagmiddag twee mensen omgekomen, meldt de politie.
» NU.nl
dinsdag 8 februari 2022, 18:24 uur
Twee doden bij ernstig ongeluk op provinciale weg in Overijssel
de GelderlanderSIBCULO - Bij een ernstige aanrijding op de provinciale weg N36 in Overijssel zijn dinsdagmiddag twee personen om het leven gekomen. Ter hoogte van het dorpje Sibculo kwamen meerdere voertuigen met elkaar in botsing.
» de Gelderlander
dinsdag 8 februari 2022, 17:59 uur
Twee personen overleden bij ernstig ongeluk op N36 bij Sibculo: weg hele avond afgesloten
de StentorBij een ernstig ongeval op de N36 in Sibculo zijn twee personen vanmiddag om het leven gekomen. Even voor 17.30 uur kwamen een vrachtwagen en twee bestelbussen met elkaar in botsing.
» de Stentor
dinsdag 8 februari 2022, 17:58 uur
Twee doden bij ongeval tussen vrachtwagen en bestelbusjes op N36 bij Sibculo
NU.nlBij een ernstig ongeval op de N36 bij het Overijsselse Sibculo zijn dinsdagmiddag twee mensen overleden. Dat meldt de politie.
» NU.nl
dinsdag 8 februari 2022, 17:55 uur
Twee doden bij ernstig ongeval op N36 bij Sibculo
de TelegraafBij een ernstig ongeval op de N36 bij Sibculo (Overijssel) zijn twee personen overleden, meldt de politie. Bij het ongeval zijn een vrachtwagen en twee bestelbusjes betrokken. De politie doet onderzoek naar het ongeval. Over de identiteit van de slachtoffers zijn nog geen mededelingen gedaan.
» de Telegraaf
dinsdag 8 februari 2022, 17:54 uur
Twee doden bij ongeluk op N36 bij Sibculo
RTV OostOp de N36 ter hoogte van Sibculo zijn aan het eind van de middag bij een ongeluk twee personen om het leven gekomen. Eén persoon raakte zwaargewond. Bij het ongeluk waren meerdere voertuigen betrokken: een vrachtwagen en twee bestelbusjes.
» RTV Oost



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Oost
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: de Stentor

Meer nieuws uit Sibculo

10 februari 12:03Hoe worden gevaarlijke N-wegen in Overijssel veiliger? "Pas de maximumsnelheid aan"
2 februari 16:40Ouder echtpaar raakt gewond bij aanrijding tussen drie auto’s in Sibculo
18 december 11:0614-jarige rijdt onder invloed in bestelbus en crasht in Sibculo
RSS.