menu
zoek

Nieuws Santpoort-Noord

Getuigen gezocht mishandeling en mogelijke ontvoering

zaterdag 1 oktober 2022, 08:54 uur

Vrijdagavond 30 september kreeg de politie rond 21.30 uur een melding van een verdachte situatie aan de Vlietweg. Een man werd daar mishandeld en mogelijk ontvoerd door personen in een zwarte personenauto van het merk Kia. Later op de avond rond 22.45 uur kreeg de politie een melding van een gewonde man die was aangetroffen op het Mantelmeeuwpad in IJmuiden.

Waar: Vlietweg in Santpoort-Noord

Rond 21.30 uur kreeg de politie een melding dat er een man werd mishandeld door meerdere mannen op de parkeerplaats aan de Vlietweg. Het slachtoffer werd even later in een zwarte Kia geduwd en meegenomen. In de buurt van de parkeerplaats werd door een getuige een schoen en een sok gevonden. Deze zijn overgedragen aan de politie. Om 22.45 kreeg de politie een melding dat er een gewonde man was aangetroffen op het Mantelmeeuwpad. De politie kwam snel ter plaatse maar het slachtoffer was al onderweg naar het ziekenhuis. De politie is meegereden. Het is nog onduidelijk wat de rol is van de gewonde man. De politie vermoedt dat het bij deze meldingen om dezelfde auto en personen gaat. In de buurt van het Mantelmeeuwpad is namelijk dezelfde schoen gevonden als op de parkeerplaats aan de Vlietweg. Getuigen gezocht Het is nog onduidelijk wat zich precies heeft afgespeeld deze avond. Daarom onderzoekt de recherche deze zaak. Heeft u de zwarte Kia op vrijdag 30 september in de omgeving van de Vlietweg zien rijden? Heeft u de mishandeling of mogelijke ontvoering gezien? Of heeft u beelden waar iets op te zien is? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Beelden kunt u direct uploaden via onderstaand tipformulier. 2022203673  


» Politie.nl

Kaart nieuws Santpoort-Noord. Locatie nieuws: 52.42605 / 4.64825 Vlietweg
Vlietweg in Santpoort-Noord


zaterdag 1 oktober 2022, 10:33 uur
Ontvoering in de IJmond? Mishandelde man meegenomen vanaf McDonalds en gedumpt op strand
RTV N-HEen 20-jarige man uit de gemeente Velsen is mogelijk het slachtoffer geworden van een ontvoering. De man, die gisteravond gewond werd gevonden bij het strand van IJmuiden, werd vermoedelijk daarvoor mishandeld en in een auto geduwd op de parkeerplaats van de McDonalds in Santpoort-Noord.
» RTV N-HFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV N-H

Meer nieuws uit Santpoort-Noord

1 oktober 10:33Ontvoering in de IJmond? Mishandelde man meegenomen vanaf McDonalds en gedumpt op strand
13 augustus 16:19Wandelaars bezorgd na grote duinbrand Kennemerduinen
12 augustus 20:47Brandmeester bij grote duinbrand in Santpoort-Noord: groot gebied afgebrand
23 november 14:02Inbrekers in tuincentrum aangehouden
RSS.