menu
zoek

Restaurants Zuidoostbeemster

1
Boss Restaurant
SushiOvertreft qua kwaliteit van de gerechten en smaak elke verwachting in een gemoedelijke ambiance. Slechts één minpuntje. Als je met 2 of 3 personen voor hetzelfde gerecht kiest wordt dit geserveerd op een servicebordje in plaats van apart naar aantal. Dit maakt het wat chaotisch vooral als je bordje al is afgeruimd. Ook kan je je bestelling daardoor mislopen als je niet goed oplet omdat het kan lijken op één bestelling van een persoon van dezelfde tafel. Het bestellen voor de hele tafel als je individueel bestelt kan ook ertoe leiden dat je bestelling verdeeld wordt over de tafel. Dit is wat waar je erg moet opletten als je aan een tafel zit met een groot gemeleerd gezelschap. Voor het overige klasse en beslist een aanrader.
01-07-2022 -
Eet.nu: 7,8
https://www.bossrestaurants.nl/ | Purmerenderweg 167, Zuidoostbeemster | 02994237482
Fort Resort Beemster | Poterne Restaurant
FransHeerlijk gegeten, leuke bediening en jammer dat we naar huis moesten ????Bedankt chef kok Paul voor het heerlijke eten en andere Paul: geniet van een fijne vakantie en we komen zeker nog een keer terug. Roy bedankt voor de gezelligheid.
22-06-2016 -
Eet.nu
http://www.fortresortbeemster.nl/ | Nekkerweg 24, Zuidoostbeemster | 0299682200

3
Chez Monsieur Croissant ZOB
LunchroomWe komen wekelijks bij Chez Monsieur Croissant in Zuidoost Beemster omdat wij daar heerlijk de tijd kunnen nemen om te genieten van een heerlijke apfelstrudel, een lekkere smaakkoffie en ook nog eens fantastisch bediend te worden!!
24-06-2012 -
Eet.nu
Purmerenderweg 43a, Zuidoostbeemster | 0 36 521 62

4
Van der Valk
InternationaalQua diner een bovengemiddelde Van de Valk, lekkere klassieke vd Valk hamburger, mals met goed uitziende frietjes. De frietjes zijn niet vers gesneden en gebakken, maar redelijk smaakvol. Leuk plekje op het terras zo in het zonnetje, zie foto van mijn alcohol vrije biertje. Bediening is hoogst aardig en je voelt je welkom, zowel bij het ontbijt als het diner. Het ontbijt is overigens gelijk aan de overige Vd Valk hotels, alles komt van de groothandel en is zoals bekend smaakloos, gebakken eitje en spek (vochtig en vet) zijn feitelijk niet te eten, zo ook het brood is smaakloos maar dat schijnt normaal te zijn.
16-06-2022 -
Eet.nu
http://www.valk.com | Purmerenderweg 232, Zuidoostbeemster | 0299436858Meer restaurants in de omgeving van Zuidoostbeemster