menu
zoek

Restaurants Sint Geertruid

1
Op De Hej
NederlandsToevallig ontdekt omdat we op de naastgelegen camping een plekje hadden gereserveerd. Fantastische sfeer, zeer vriendelijke ontvangst. Overheerlijk gegeten. Alle borden supermooi opgemaakt. We gaan deze nog zeer jonge kok vast nog een keer tegenkomen in de Michelingids.
23-06-2022 -
Eet.nu: 9,3
https://www.opdehej.nl/ | Heiweg 6, Sint Geertruid | 0434098474
2
De Koekenpan
Pancake houseWij komen hier al jaren graag, juist die lieve, informele bediening en het heerlijke eten is voor ons een reden om telkens terug te keren. Op het menu staan onze lievelingsgerechten, Limburgs stoofvlees, en een supergoede biefstuk met verse champignons. Ook eten we soms een pannenkoek, die is altijd erg lekker. Kortom, ons favoriete plekje in het Limburgse heuvelland, en wij zijn FAN van die lieve dames. Alles is altijd erg goed verzorgd, en een praatje op zijn tijd vinden wij erg gezellig, daar komen we ook voor!
24-10-2013 -
Eet.nu: 8,0
https://www.dekoekenpan.nl/ | Dorpstraat 33, Sint Geertruid | 0434084081

3
Cafetaria het Mergelland
SnackbarsHelaas moest ik recentelijk constateren dat de friet niet meer van die geweldige kwaliteit zijn. Mijn advies, weer terug naar de iets stevigere friet, misschien wel ander vet gaan gebruiken kan natuurlijk ook een oplossing zijn. Nu helaas in de beoordeling duidelijk minder, al lang geleden dat ik er mijn friet niet op heb gegeten, jammer. Wel een vriendelijke bediening, maar nogmaals, de friet dat is de basis en die was nu een magere 6. Over enige tijd kom ik toch weer eens proberen, frikandel speciaal was wel lekker, sitostick van de Mora?? Dan zit je altijd goed.
05-03-2015 -
Eet.nu
Julianaweg 43, Sint Geertruid | 0434087190

4
L'Appetito
PizzaVia via hier terechtgekomen. Wat ons betreft een goed verscholen pareltje in het zuiden. Schitterend ingericht, vrolijk en vriendelijk personeel, heerlijk vier-gangen lunchmenu. We komen ook zeker nog eens voor diner!
06-11-2016 -
Eet.nu
http://www.lappetito.nl | Dorpstraat 24, Sint Geertruid | 0434083690

5
L'appetito Gran Gusto
ItaliaansWe hadden er in de wandelgangen al van gehoord. Een nieuw leuk, brocant ingericht restaurant in de mooie heuvels van Limburg. Dus direct uitgeprobeerd. Men serveert alle soorten pitza's en pasta's. Nou wij (het hele gezin 6 man sterk zijn er dik 2,5 uur geweest. Een gezellige goedgemutste jonge mede eigenaar en wat het allerbelangrijkste is, overheerlijke pitza's en pasta's. Goed belegt en heerlijk van smaak. Hou wel rekening met een iets langere wachttijd want alles wordt vers gemaakt. Mijn dochter en schoondochter vonden de vegetarische lasagne uit de kunst. (is voor mij niet weggelegd, ben een echte carnivoor, maar ik ben volledig overtuigd van hun vonnis.) Na afloopt bestelden wij ijs. Nou zelden zo'n lekker ijsje gehad. Chapeau. Reken maar dat wij vaker hier gaan eten.
22-09-2017 -
Eet.nu
http://www.lappetitograngusto.nl/gran-gusto/home | Dorpstraat 26, Sint Geertruid | 0438516545Meer restaurants in de omgeving van Sint Geertruid