menu
zoek

Restaurants Braamt

1
Mezzo
ItaliaansZeer vriendelijke ontvangst door betrokken gastvrouw. Rustige sfeer, waarin ondanks ruime bezetting van de andere tafels toch goede aandacht was voor ons gezelschap. Goede inventarisatie van verwachtingen en en informeren naar wat niet gewenst was qua eten. Heerlijke amuses wisselde zeer smaakvolle gerechten af. Echt smaaksensaties en zeer creatief opgediend. Het "bob" wijnarrangement werd nogal eens overschonken en kwam uiteindelijke vooral extra bij ons terecht. Goede uitleg van de kok over de samenstelling van de verschillende gerechten. Zeer tevreden!
20-07-2021 -
Eet.nu: 8,9
http://www.mezzo-montferland.nl/ | Hooglandseweg 6, Braamt | 03147602222
Timber's
NederlandsZo lekker gegeten! Ik had van tevoren gebeld voor de veganistische maaltijd. Echt groot compliment voor de chef! Lekkerste maaltijd ever :) en mooi opgemaakt. Ik was helemaal happy! Voor de kids genoeg te doen. Mooi terras. Heel gezellig aan het water. Fijne bediening. Echt genieten!
30-06-2018 -
Eet.nu: 7,7
https://www.landal.nl/parken/stroombroek/op-en-rond-het-park | Landweerswal 2, Braamt | 0314399800

3
Restaurant 't Witte Huus
NederlandsVoordat wij hierheen gingen de recensies bekeken. Jeetje waar komen wij terecht. Op zaterdagmiddag ons aan de bar gemeld en werden vriendelijk te woord gestaan. De eigenaar heeft ons de kamers getoond en wij waren tevreden. Het is geen hotel maar voor ons goed genoeg. Daarna hebben wij ons gemeld in het restaurant voor het eten. Wij hebben niets te klagen gehad en vonden dat de meiden ons goed hebben geholpen. Het eten was goed. Het is maar net wat voor eisen je stelt. Bij de reservering is niet aangegeven dat het restaurant in het bezit was van een ster! Na het eten hebben wij nog gezellig aan de bar gezeten. De volgende morgen hebben wij een goed ontbijt gehad. Dit was voldoende en niet overdadig met etenswaren wat je toch niet eet. Kortom wij hebben het goed naar onze zin gehad.
19-03-2018 -
Eet.nu: 6,3
http://twittehuus.nl | Langestraat 11, Braamt | 0314640380

4
Kabelwaterskibaan Stroombroek
SnackbarsGeweldig lekker gezeten hier, ondanks de drukte was het personeel zeer vriendelijk en correct. Drankjes waren ook heel snel door. Het eten duurde wel wat langer maar naar de uitleg van het personeel zeer begrijpelijk (een kleine keuken) en ook nog erg lekker!
24-08-2015 -
Eet.nu: 5,2
http://www.kabelwaterskibaan.nl | Wijnbergseweg 13, Braamt | 0314395283

5
Cafetaria 't Witte Huus
SnackbarsZaterdag high tea gehad gezellig. Was goed. Wel even lachen ivm wandeling er bij. Wet gezegd rechtdoor dan rechts af. Parkeerplaats vandaar kun je wandel route doen. ????Was dus bedoeling zelf gaan wandelen. (Dus niet iemand van het witte huis mee )dus het staat er wel zo bij high tea met wandeling. Maar wij hebben het allemaal goed en gezellig gehad. Gr.
10-07-2017 -
Eet.nu
http://twittehuus.nl/cafetaria/ | Langestraat 11, Braamt | 0314640380

6
Auberge Graaf Hendrik
FransIn één woord geweldig !! We zijn hier vanavond met ons tweeën wezen eten met een veiling bon. We hadden een 3 gangen keuzemenu. Ik had de paddenstoelen in bierbeslag en mijn man de pompoensoep. Daarna hebben we een stoofpotje genomen, overheerlijk en mals. Als toetje de zelfgemaakte appeltaart met slagroom en ijs. Alles was overheerlijk, we hebben echt genoten. Ook de groenten waren lekker vers. Het is een heel gezellig restaurant met een huiselijke sfeer. Wij voelden ons er gelijk helemaal thuis. De eigenaar was erg aardig en behulpzaam. Ik zou iedereen aan willen raden om eens in Braamt te gaan eten. Nogmaals hartelijk dank voor de gezellige avond.
14-09-2014 -
Eet.nu: 4,3
http://www.graaf-hendrik.nl | Graaf Hendrikstraat 2, Braamt | 0314650787Meer restaurants in de omgeving van Braamt