menu
zoek

Restaurants Arum

1
Tandjong Priok
IndonesischGelukkig.. 'n doorstart in de weekends.. en nog steeds slechts smikkelen en smullen, schandalig lekker.. Wisselende weekmenu's met overheerlijke gerechten uit de verschillende Indonesische windstreken, daarnaast diverse soorten super-sate's van de houtskoolgrill en kersverse zalige sambals.. Hoofdschotel 'n coba 2 met gisteren o.a. 'n tongstrelende Tongseng.. enak, zie verder m'n vorige recensies.. Ja, topkokkie Esther (cs), verrukkelijk, terima kasih banyak dan sempai jumpa, bedankt en tot ziens.. En ik verheug me op de Nasi Rames binnenkort t.b.v. Lost Animals en in het kader van L'den stad van de smaak bij de kiosk van 'Grutsk' te verkrijgen toch..
14-02-2015 -
Eet.nu: 8,5
http://www.tandjongpriok.nl/ | Schoolstraat 22, Arum | 05176418422
Snackbar It Skil
SnackbarsDé beste snackbar van regio west-Friesland. Frituren is makkelijk, maar goed frituren is een kunst. Snackbar It Skil in Arum weet dit keer op keer weer te doen, tezamen met een klantvriendelijke service en een schoon cafetaria. Een echte aanrader dus!
03-01-2020 -
Eet.nu: 9,6
Sytzamaweg 18, Arum | 0517641645

3
De Gekroonde Leeuw
NederlandsGisteren met mijn vrouw, na een dag motor rijden, werden we ontvangen met een bak koffie en werden we met open armen ontvangen. Eten was perfect, bedden lagen heerlijk, ontbijt was goed. Wij hebben de avond naar ons zin gehad. Het is aan te raden.
25-05-2016 -
Eet.nu: 8,8
http://www.degekroondeleeuw.nl/ | Sytzamaweg 15, Arum |Meer restaurants in de omgeving van Arum