menu
zoek

Nieuws Raamsdonk

Man overleden bij aanrijding

zondag 29 oktober 2023, 08:54 uur

Bij een aanrijding is in de nacht van zaterdag op zondag een man overleden. Een vrouw raakte gewond. In totaal waren vier auto’s betrokken bij het ongeval.

Op zondag 29 oktober 2023 om 2.00 uur kwam er een melding binnen van een ernstig ongeval op de A59 ter hoogte van Raamsdonk. Hulpdiensten werden naar de snelweg gestuurd. Daar troffen ze vier auto’s aan met schade. Bij een van de auto’s lag een man. Medische hulp mocht niet meer baten en de 30-jarige inwoner van Driebruggen is ter plaatse overleden. Bij een andere auto zat een gewonde vrouw. Zij is direct naar een ziekenhuis vervoerd. Toedracht Er is direct een uitgebreid onderzoek gestart door verkeersspecialisten. Getuigen zijn gehoord. De exacte toedracht wordt nog onderzocht maar vanuit getuigenverklaringen blijkt dat de auto van de overleden man zwaar beschadigd midden op de rijbaan stond en dat de man ernaast lag. Een achteropkomende bestuurder kon de auto net ontwijken maar botste hierdoor wel tegen de vangrail en raakt in een slip. Twee andere achteropkomende bestuurders kunnen de stilstaande auto niet meer ontwijken en komen in aanrijding. Daarbij raakt de passagier van één van die auto’s gewond. Getuigen De weg lag bezaaid met brokstukken van voertuigen. De hulpdiensten waren met veel ter plaatse inclusief een traumaheli die landde op de snelweg. Om die reden is de snelweg uren afgesloten geweest. Het onderzoek naar de toedracht zal nog lang duren. We tasten nog in het duister wat er nu als eerste gebeurd is, hoe kwam de auto met het slachtoffer midden op de rijbaan? Heeft u op zondag tussen 2 uur zomertijd en 2.15 uur zomertijd op de A59 bij Raamsdonk gereden meldt u zich dan bij ons via 0900-8844. Ook al denk u dat u niets gezien heeft misschien kunnen alle verklaringen bij elkaar een beeld geven van de situatie.


» Politie.nl

Kaart nieuws Raamsdonk. Locatie nieuws: 51.69283 / 4.90518


maandag 30 oktober 2023, 15:03 uur
Op de A59 ging het al vaker mis, dit jaar al veel ernstige ongelukken
Brabants DagbladEen 30-jarige man uit het Zuid-Hollandse Driebruggen kwam in de nacht van zaterdag op zondag door een ongeval om het leven op de A59 bij Raamsdonk. Dit was zeker niet het eerste ernstige ongeval dit jaar op deze Brabantse snelweg tussen knooppunten Hooipolder en Empel. Een overzicht van dit jaar.
» Brabants Dagblad
maandag 30 oktober 2023, 15:03 uur
Op de A59 ging het al vaker mis, dit jaar al veel ernstige ongelukken
BN DeStemEen 30-jarige man uit het Zuid-Hollandse Driebruggen kwam in de nacht van zaterdag op zondag door een ongeval om het leven op de A59 bij Raamsdonk. Dit was zeker niet het eerste ernstige ongeval dit jaar op deze Brabantse snelweg tussen knooppunten Hooipolder en Empel. Een overzicht van dit jaar.
» BN DeStem
maandag 30 oktober 2023, 12:05 uur
Slachtoffer dodelijk ongeval A59 is vermoedelijk macht over stuur verloren en uit auto geslingerd
BN DeStemRAAMSDONK – De automobilist (30) die afgelopen weekeinde om het leven is gekomen bij een gecompliceerd ongeval op de A59 bij Raamsdonk, is vermoedelijk de macht over het stuur verloren. Dat is de voorlopige conclusie van de politie op basis van onder meer sporenonderzoek op de snelweg.
» BN DeStem
maandag 30 oktober 2023, 12:05 uur
Slachtoffer dodelijk ongeval A59: vermoedelijk macht over stuur verloren, uit auto geslingerd
de GelderlanderDe automobilist (30) die afgelopen weekeinde om het leven is gekomen bij een gecompliceerd ongeval op de A59 bij het Brabantse Raamsdonk heeft vermoedelijk de macht over het stuur verloren. Dat is de voorlopige conclusie van de politie op basis van onder meer sporenonderzoek op de snelweg.
» de Gelderlander
maandag 30 oktober 2023, 12:05 uur
Slachtoffer dodelijk ongeval A59 is vermoedelijk macht over stuur verloren en uit auto geslingerd
Brabants DagbladRAAMSDONK – De automobilist (30) die afgelopen weekeinde om het leven is gekomen bij een gecompliceerd ongeval op de A59 bij Raamsdonk, is vermoedelijk de macht over het stuur verloren. Dat is de voorlopige conclusie van de politie op basis van onder meer sporenonderzoek op de snelweg.
» Brabants Dagblad
maandag 30 oktober 2023, 11:59 uur
Omgekomen automobilist op A59 werd waarschijnlijk uit zijn auto geslingerd
Omroep BrabantDe automobilist die zaterdagnacht om het leven kwam bij een ongeluk op de A59 bij Raamsdonk, is vermoedelijk uit zijn auto geslingerd en op de snelweg terechtgekomen. Dat is de toedracht waarmee de politie nu rekening houdt. De bestuurder was met zijn auto tegen de vangrail gereden en overleed op de plek van het ongeluk.
» Omroep Brabant
zondag 29 oktober 2023, 17:32 uur
Man overleden bij raadselachtige aanrijding met vier auto's op A59
Blik op NieuwsBij een aanrijding op de A59 bij Raamsdonk is in de nacht van zaterdag op zondag een man om het leven gekomen. 'Een vrouw raakte gewond. In totaal waren vier auto’s betrokken bij het ongeval', zo meldt de politie zondag.
» Blik op Nieuws
zondag 29 oktober 2023, 09:45 uur
Man (30) omgekomen bij ongeluk op A59 bij Raamsdonk, vrouw gewond
NU.nlEen dertigjarige man uit het Zuid-Hollandse Driebruggen is in de nacht van zaterdag op zondag omgekomen bij een ongeluk op de A59 ter hoogte van Raamsdonk (Noord-Brabant). Een vrouw raakte gewond.
» NU.nl
zondag 29 oktober 2023, 09:31 uur
Auto van overleden man stond midden op A59, man lag ernaast
Omroep BrabantBij het ongeluk op de A59 bij Raamsdonk vannacht is een 30-jarige man uit het Zuid-Hollandse Driebruggen omgekomen. Dat meldt de politie zondagochtend. De auto waarin hij zat stond zwaar beschadigd op de snelweg en vervolgens botsten drie andere auto’s er bovenop.
» Omroep Brabant
zondag 29 oktober 2023, 08:27 uur
Dode en gewonden bij zwaar ongeluk met vier auto's op A59
NU.nlBij een zwaar verkeersongeluk op de A59 is in de nacht van zaterdag op zondag een persoon om het leven gekomen. Bij het ongeluk ter hoogte van het Noord-Brabantse Raamsdonk waren vier auto's betrokken. Meerdere mensen raakten gewond.
» NU.nl
zondag 29 oktober 2023, 06:14 uur
Dode en gewonden bij zwaar ongeluk met vier auto's op de A59
NU.nlBij een zwaar verkeersongeluk op de A59 is in de nacht van zaterdag op zondag een persoon om het leven gekomen. Bij het ongeluk ter hoogte van Raamsdonk waren vier auto's betrokken. Meerdere mensen raakten gewond, laat de politie weten.
» NU.nl
zondag 29 oktober 2023, 03:19 uur
30-jarige man overleden op A59 bij Raamsdonk, vier auto’s betrokken bij aanrijding
BN DeStemRAAMSDONK - Bij een ernstig ongeval op de A59 ter hoogte van Raamsdonk is in de nacht van zaterdag op zondag rond 02.00 uur een 30-jarige man uit het Zuid-Hollandse Driebruggen overleden. Ook zijn er meerdere mensen gewond geraakt, een vrouw moest naar het ziekenhuis. Vier auto’s waren betrokken bij de aanrijding.
» BN DeStem
zondag 29 oktober 2023, 02:40 uur
Dode en gewonden na botsing vier auto's op A59, weg dicht
Omroep BrabantBij een ongeluk met vier auto's op de A59 bij Raamsdonk is zaterdagnacht iemand om het leven gekomen. Ook zijn meerdere mensen gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde rond twee uur (zomertijd).
» Omroep Brabant



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: BN DeStem

Meer nieuws uit Raamsdonk

10 februari 21:08Wai laote oos nie vange: optocht Den Haaykaant in foto's
30 oktober 15:03Op de A59 ging het al vaker mis, dit jaar al veel ernstige ongelukken
24 augustus 13:41Bekende geluidsman Do Broeders (40) overlijdt na ongeluk met zijn scooter
12 juli 19:30Hells Angels vecht sluiting clubhuis Raamsdonk aan: ‘Het is gewoon een vriendenclub’
1 juni 17:02Wapen gaat af tijdens schoonmaken
21 september 14:38Pad naar de bouwhal heet voortaan Patrick Marcelissenpad
20 september 18:56Twee vrachtwagens betrokken bij ongeval
21 juni 06:51Auto vliegt in brand tijdens ritje over A59 bij Raamsdonk
RSS.