menu
zoek

Nieuws Pijnacker

Getuigen gezocht na inrijden op agent

zondag 19 februari 2023, 14:20 uur

Bij een alcoholcontrole op de Noordweg in Pijnacker reed een man zaterdagavond 18 februari in op een agent. De bestuurder ging er vervolgens vandoor. Het incident wordt onderzocht en de politie komt graag in contact met getuigen.

Waar: Noordweg in Pijnacker

Agenten hielden zaterdagavond vanaf 20.00 uur een alcoholcontrole op een parkeerplaats aan de Noordweg. Omstreeks 21.05 uur verzocht een van de agenten, die op de rotonde ter hoogte van de Noordweg, de Sportlaan en de Nobellaan stond, een bestuurder om richting de parkeerplaats te rijden om gecontroleerd te worden. De bestuurder negeerde deze aanwijzing en reed met een flinke snelheid vanaf de Noordweg naar de Nobellaan. Een van de agenten moest daarbij opzij springen om niet te worden aangereden. Bestuurder Ondanks een zoekslag in de omgeving, kon de bestuurder nog niet worden aangehouden. Het gaat om een donker getinte man die een muts en een oorbel droeg. Hij reed in een witte Renault Zoe met aan de zijkant in groene letters de tekst ‘MyWheels’. Iets gezien? Het incident wordt onderzocht en getuigen worden opgeroepen om zich te melden. Heeft u het voertuig mogelijk zien rijden vlak voor of na het incident in de omgeving van de Noordweg? Of heeft u op een andere manier informatie die voor dit onderzoek van belang kan zijn, bijvoorbeeld in de vorm van camerabeelden? Laat het ons weten. Dat kan via onderstaande mogelijkheden. Geweld tegen politie en hulpverleners De politie vindt agressie en geweld tegen haar medewerkers onacceptabel. Politiebeambten hebben een verantwoordelijke rol in de samenleving en moeten zonder te worden gehinderd hun werk kunnen doen. Met wederzijds respect. Agressie of geweld tegen medewerkers, in welke vorm dan ook, wordt niet getolereerd. Dit geldt voor iedereen die bij de politie werkt: agenten, rechercheurs, medewerkers van de meldkamer, baliemedewerkers en medewerkers van ondersteunende afdelingen.


» Politie.nl


Kaart nieuws Pijnacker. Locatie nieuws: 52.02511 / 4.42330 Noordweg
Noordweg in Pijnacker


zondag 19 februari 2023, 14:53 uur
Man rijdt in op agent bij alcoholcontrole en slaat op de vlucht
Omroep WestDe politie is op zoek naar een man die zaterdagavond bij een alcoholcontrole in Pijnacker is ingereden op een agent. Hij ging er vervolgens vandoor en is nog altijd spoorloos.
» Omroep West
zondag 19 februari 2023, 14:41 uur
Man rijdt in op agent bij alcoholcontrole en vlucht daarna weg
de TelegraafEen automobilist is zaterdagavond bij een alcoholcontrole op de Noordweg in Pijnacker (Zuid-Holland) bijna op een agent ingereden, meldt de politie. De agent moest opzijspringen om niet te worden geraakt. De politie is op zoek naar de bestuurder, die er vandoor ging.
» de TelegraafFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep West
Foto: de Telegraaf

Meer nieuws uit Pijnacker

30 augustus 12:59Tennis- en basisschoolleraar (61) opgepakt voor verdenking van ontucht en bezit kinderporno
11 mei 08:45Tieners mishandelen zomaar oudere man die hond uitlaat: ‘Meneer, u lijkt op een varken’
19 februari 14:53Man rijdt in op agent bij alcoholcontrole en slaat op de vlucht
RSS.