menu
zoek

Nieuws Ovezande

Ovezande (gemeente Borsele) - Illegaal feest beëindigd bij agrarisch bedrijf in Ovezande

zondag 24 januari 2021, 11:01 uur

De politie heeft afgelopen nacht een eind gemaakt aan een illegaal feest dat gehouden werd in een loods in Ovezande. Tegen de aangetroffen bezoekers en de organisatoren wordt proces-verbaal opgemaakt.

Waar: Noldijk in Ovezande

Agenten gingen zondag 24 januari 2021 rond 01.00 uur naar Ovezande alwaar geluidsoverlast gemeld vanuit een loods. De dienders hoorden muziek en zagen rondom de bedoelde loods auto’s, campers en fietsen staan. Er waren vermoedelijk meer dan 30 personen binnen. Terwijl meerdere politie eenheden nog aanrijdend waren, ging de muziek uit. Kennelijk was de komst van de politie bij de feestgangers doorgedrongen.  Vervolgens zijn de agenten, waaronder enkele hondengeleiders, naar binnen gegaan. Zij troffen binnen een party tent aan. Diverse bezoekers hadden zich verstopt, er werden er zestien gelokaliseerd en bekeurd voor het onvoldoende afstand houden van elkaar.

Bestuurlijke rapportage
Tegen de organisatie van het feest, moeder en haar zoon, wordt proces-verbaal opgemaakt vanwege het illegaal organiseren van een evenement. De bevindingen worden op papier gezet ten behoeve van een bestuurlijke rapportage.


» Politie.nl


Kaart nieuws Ovezande. Locatie nieuws: 51.42979 / 3.82168 Noldijk
Noldijk in Ovezande


zondag 24 januari 2021, 12:16 uur
Inval politie Zeeuwse loods: feestgangers verstoppen zich
de TelegraafDe politie heeft afgelopen nacht een eind gemaakt aan een illegaal feestje in een loods in het Zeeuwse Ovezande (gemeente Borsele). De politie schat dat er meer dan dertig mensen op het feest waren. Zestien van hen kregen een bekeuring omdat ze niet voldoende afstand hielden van elkaar.
» de Telegraaf
zondag 24 januari 2021, 11:27 uur
Illegaal feest van moeder en zoon beëindigd door politie in loods Ovezande
PZCOVEZANDE - De politie heeft afgelopen nacht een illegaal feest beëindigd in een loods in Ovezande. De bezoekers en organisatoren, een moeder en zoon, zijn bekeurd.
» PZC
zondag 24 januari 2021, 11:09 uur
Politie beëindigt illegaal feest in schuur Ovezande tijdens eerste avondklok
Omroep ZeelandDe politie heeft in Ovezande vannacht een illegaal feest beëindigd in een boerenschuur na klachten over geluidsoverlast. Toen de agenten rond 01.00 uur op de melding afkwamen, hoorden ze inderdaad luide muziek komen uit de schuur van een agrarisch bedrijf aan de Noldijk bij Ovezande. Er stonden meerdere fietsen, auto's en campers omheen.
» Omroep ZeelandFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Zeeland
Foto: Politie.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: PZC

Meer nieuws uit Ovezande

3 december 06:31Klomppop duurt volgend jaar een middag langer
16 november 19:26Meerdere gewonden bij zwaar ongeluk Ovezande
13 augustus 11:36Auto belandt in sloot, bestuurder onder invloed
5 maart 14:38Veertigste editie Klomppop afgelast
24 januari 12:16Inval politie Zeeuwse loods: feestgangers verstoppen zich
13 december 09:19Gewonde bij eenzijdig ongeluk, auto total loss
RSS.


Advertentie: Wat is vandaag de stroomprijs per uur?