menu
zoek

Nieuws Overveen

Overveen/'t Wed - Lichaam 32-jarige man bij strandje in ’t Wed gevonden

zaterdag 13 augustus 2022, 18:37 uur

Zaterdagmiddag is het lichaam gevonden van de man die vrijdagavond bij het strandje in ’t Wed in Overveen te water raakte. Het gaat om een 32-jarige Poolse man die met familie in Nederland op vakantie was. De familie is opgevangen.

Waar: Zeeweg in Overveen

De man was samen met zijn broer rond 18.00 uur met een luchtbed het water op gegaan. Hij verdween daarbij in het water en kwam niet meer boven, waarna de hulpdiensten werden gealarmeerd. Uit politieonderzoek is gebleken dat er geen sprake is van een misdrijf. Vermoedelijk is de man verdronken. Daarmee is het politieonderzoek afgerond. Zoektocht Gisteren en vandaag zijn er door verschillende hulpdiensten en het publiek gezocht naar de man in het water. Uiteindelijk werd het levenloze lichaam van de man aangetroffen. Om in alle rust de zoekactie te laten uitvoeren was het gebied rondom het strandje in ’t Wed vandaag afgesloten. Zie hier de eerdere berichtgeving.


» Politie.nl

Kaart nieuws Overveen. Locatie nieuws: 52.39441 / 4.59732 Zeeweg
Zeeweg in Overveen


zaterdag 13 augustus 2022, 07:59 uur
Overveen/'t Wed - Afsluiting ’t Wed vanwege zoektocht naar man te water
Politie.nlDe politie en hulpdiensten zoeken vandaag en mogelijk de aankomende dagen naar de man die vrijdagavond onder water verdween bij het strandje in ’t Wed in Overveen. Het gebied om het strandje is op last van de burgemeester voor de aankomende dagen afgesloten.
Rond 18.10 uur heeft de politie een melding gekregen van een persoon te water bij het strandje in ’t Wed in Overveen. Na een zoekactie waarbij er onder andere met duikteams is gezocht, werd de man niet aangetroffen. Vermoedelijk is de man verdronken. Het gaat om een 32-jarige man. De familie wordt opgevangen. ’t Wed is afgesloten Vanwege de zoekactie is het gebied rondom het strandje in ’t Wed volledig afgesloten. Het is voor bezoekers niet mogelijk om het gebied te betreden. De politie en de gemeente doen de nadrukkelijke oproep aan mensen om het gebied de aankomende dagen niet te bezoeken, zodat de hulpdiensten in alle rust de zoekactie kunnen voortzetten. Dit kan enkele dagen duren. Impact Er waren ten tijde van het incident veel bezoekers op het strandje. Daardoor hebben veel mensen het incident meegekregen. We begrijpen dat dit een grote impact heeft. Bent u aanwezig geweest, heeft u het incident gezien of heeft u behoefte aan slachtofferhulp? Neem dan alstublieft contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. U kunt bij het Regionaal Service Center van de politie uw gegevens achterlaten, waarna Slachtofferhulp Nederland contact met u zal opnemen. 2022164963

» Politie.nl
zondag 14 augustus 2022, 12:19 uur
Lichaam van vermiste zwemmer (32) in duinmeer bij Overveen gevonden
NU.nlHet lichaam van de zwemmer die vrijdagavond in duinmeer 't Wed bij Overveen verdween, is zaterdagmiddag gevonden. Het gaat om een 32-jarige Pool, meldt de politie.
» NU.nl
zaterdag 13 augustus 2022, 19:25 uur
Lichaam van Poolse man (32) gevonden in 't Wed in Overveen
RTV N-HHet lichaam van de man die gisteravond vermist raakte nadat hij ging zwemmen in 't Wed bij Overveen is vanmiddag gevonden door de hulpdiensten. Het gaat om een 32-jarige Poolse man die met familie in Nederland op vakantie was. De familie is opgevangen.
» RTV N-H
zaterdag 13 augustus 2022, 19:04 uur
Lichaam van vermiste zwemmer duinmeer Overveen gevonden
de TelegraafHet lichaam van de vermiste zwemmer die vrijdagavond onder water verdween in het duinmeer 't Wed bij Overveen (Noord-Holland) is zaterdagmiddag gevonden. Het gaat om een 32-jarige Poolse man die met familie in Nederland op vakantie was. De familie is opgevangen, meldt de politie.
» de Telegraaf
zaterdag 13 augustus 2022, 08:29 uur
Zoektocht naar vermiste zwemmer duinmeer Overveen gaat door
Dagblad van het NoordenDe politie en hulpdiensten zoeken zaterdag verder naar een 32-jarige man die vrijdagavond onder water verdween in het duinmeer 't Wed bij Overveen (Noord-Holland). Het gebied rond het strandje is de komende dagen afgesloten op last van de burgemeester, aldus de politie.
» Dagblad van het Noorden
zaterdag 13 augustus 2022, 08:28 uur
Vermiste zwemmer in Overveen is 32-jarige man, zoekactie gaat verder
RTV N-HDe zoektocht naar de zwemmer die gisteravond vermist raakte in 't Wed in Overveen gaat vandaag verder. De politie laat weten dat het om een 32-jarige man gaat en vraagt mensen om niet naar het gebied te komen. Tijdens de zoekactie blijft het strand afgesloten voor bezoekers. 
» RTV N-H
vrijdag 12 augustus 2022, 19:10 uur
Zoektocht naar drenkeling in duinmeer bij Overveen
de TelegraafEen man is vermist sinds hij vrijdagavond het water in ging op het strandje bij 't Wed in Overveen (Noord-Holland). Rond 18.10 uur werd melding gedaan van een vermiste zwemmer, waarna brandweer en politie een zoektocht naar de man begonnen. Het strandje werd ontruimd en duikers hebben in het water gezocht naar de man.
» de Telegraaf
vrijdag 12 augustus 2022, 18:05 uur
Grote zoekactie naar vermiste man in duinmeer 't Wed
HardnieuwsOVERVEEN - Vrijdagavond 12 augustus rond 18.05 uur is een grote zoekactie gaande naar een drenkeling in het duinmeer 't Wed aan de Zeeweg - N200 in Overveen.
» HardnieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: NU.nl
Foto: RTV N-H
Foto: de Telegraaf
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: de Telegraaf

Meer nieuws uit Overveen

21 mei 08:51Bekende strandtent Beachclub Bloomingdale volledig uitgebrand
14 augustus 12:19Lichaam van vermiste zwemmer (32) in duinmeer bij Overveen gevonden
12 augustus 21:37Zwemmer vermist in Overveen, zoekactie vandaag verder
17 juni 13:13Ernstig gewonde bij ongeval strand
10 februari 14:00Station Overveen populairste station van Nederland, Rotterdam-Zuid het minst
8 januari 15:46Dood van Sam (17) uit Overveen kwam door ongeval
8 januari 12:45Bloemen en kaarten op plek waar lichaam Sam gevonden is: ’Wat een verschrikkelijk gemis’
8 januari 10:59Lichaam vermiste Sam (17) gevonden 'Noodlottig ongeval'
17 december 14:36Jongen (16) gewond na steekpartij in Overveen, politie zoekt getuigen
6 september 09:12Fietser gewond bij aanrijding met auto
13 juni 14:15Persoon aangereden door trein
3 juni 16:47Update en rectificatie dodelijk aanrijdingsonderzoek Overveen
RSS.