menu
zoek

Nieuws Oudenhoorn

Update; Aangereden voetganger Dorpsweg overleden, verdachte aangehouden

vrijdag 27 mei 2022, 08:57 uur

Donderdagavond 26 mei is een vrouw op de Dorpsweg aangereden en later in het ziekenhuis overleden. Vanmiddag is er een verdachte aangehouden. Hij meldde zichzelf op het bureau. Het gaat om een 33-jarige man uit Oudenhoorn. Hij wordt verhoord.

Waar: Dorpsweg in Oudenhoorn

De 53-jarige vrouw uit Middelharnis liep rond 22.15 uur samen met haar man op de Dorpsweg richting het Centrum van Oudenhoorn. De Dorpsweg is een 60 km weg en het stel wandelde daar langs de kant van weg, in de berm. Een auto die langsreed, raakte de vrouw waardoor ze in het water belandde. De ambulance was er snel en bracht haar naar het ziekenhuis. Helaas is de vrouw daar aan haar verwondingen overleden. Getuigen gezocht We zijn op zoek naar de auto die doorreed na het ongeval. Vermoedelijk zit er schade rechtsvoor. Ook reed er eerder een trekker, een mestwagen, waaraan de partner hulp wilde vragen, maar dat lukte niet. Hij is misschien een belangrijke getuige. Bent u of kent u de man op de trekker, laat het ons weten. Ook alle andere informatie over dit verdrietige incident is welkom. Heeft u de auto gezien en kunt u er iets over vertellen? Laat het weten via 0900-8844 of via 0800-7000 als u liever anoniem blijft. Tippen kan ook gemakkelijk via het formulier.


» Politie.nl

Kaart nieuws Oudenhoorn. Locatie nieuws: 51.82439 / 4.20101 Dorpsweg
Dorpsweg in Oudenhoorn


vrijdag 27 mei 2022, 09:35 uur
Voetganger overleden door aanrijding
Blik op NieuwsEen vrouw is donderdagavond 26 mei op de Dorpsweg in Oudenhoorn aangereden en later in het ziekenhuis overleden. De bestuurder die de vrouw raakte, is doorgereden. De politie is op zoek naar hem of haar. Vermoedelijk heeft de auto schade rechtsvoor.
» Blik op Nieuws
vrijdag 27 mei 2022, 09:03 uur
Vrouw (53) overleden door ongeval in Oudenhoorn, automobilist rijdt door
de TelegraafEen 53-jarige vrouw uit Middelharnis die donderdagavond in het Zuid-Hollandse Oudenhoorn toen zij op straat liep werd aangereden door een auto, is in een ziekenhuis overleden. De politie is nog op zoek naar de bestuurder van de auto, die doorreed.
» de Telegraaf
vrijdag 27 mei 2022, 08:26 uur
Automobilist laat voetganger zwaargewond achter
HardnieuwsOUDENHOORN - Donderdagavond 26 mei om 22.25 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Dorpsweg in Oudenhoorn.
» Hardnieuws
vrijdag 27 mei 2022, 00:46 uur
Vrouw zwaargewond door ongeval in Oudenhoorn
de TelegraafDoor een ongeval aan de Dorpsweg in het Zuid-Hollandse Oudenhoorn is donderdag rond 23.30 uur een vrouw zwaargewond geraakt. Het slachtoffer liep op straat, werd aangereden en kwam in het water terecht. Zij is volgens de politie naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de wagen is doorgereden.
» de TelegraafFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: de Telegraaf

Meer nieuws uit Oudenhoorn

27 mei 09:35Voetganger overleden door aanrijding
25 augustus 17:52Motorrijder (28) komt om bij ongeluk in Oudenhoorn
RSS.