menu
zoek

Nieuws Oudenhoorn

Motorrijder komt om bij ongeluk in Oudenhoorn

woensdag 25 augustus 2021, 17:11 uur

Bij een verkeersongeluk in Oudenhoorn is woensdagmiddag een 28-jarige motorrijder uit Capelle aan den IJssel om het leven gekomen. De Verkeers Ongevallen Dienst (VOA) is een onderzoek gestart naar wat er precies is voorgevallen.

Waar: Dorpsweg in Oudenhoorn

Foto: stockfoto politie Het ongeluk gebeurde rond drie uur ’s middags op de Dorpsweg in Oudenhoorn. Een motorrijder kwam hier in botsing met een auto. Omstanders zijn direct hulp gaan verlenen aan de motorrijder. Helaas overleed de motorrijder ter plekke aan zijn verwondingen. De bestuurder van de auto is mee naar het politiebureau, waar verhoor zal plaatsvinden. Het onderzoek op de Dorpsweg is in volle gang, gesprekken met getuigen zijn hier onderdeel van.


» Politie.nl


Kaart nieuws Oudenhoorn. Locatie nieuws: 51.82439 / 4.20101 Dorpsweg
Dorpsweg in Oudenhoorn


woensdag 25 augustus 2021, 17:52 uur
Motorrijder (28) komt om bij ongeluk in Oudenhoorn
Blik op NieuwsWoensdagmiddag is in het Zuid-Hollandse Oudenhoorn bij een verkeersongeluk een 28-jarige motorrijder uit Capelle aan den IJssel om het leven gekomen. 'De Verkeers Ongevallen Dienst (VOA) is een onderzoek gestart naar wat er precies is voorgevallen', zo meldt de politie woensdagmiddag.
» Blik op Nieuws
woensdag 25 augustus 2021, 17:39 uur
Motorrijder overlijdt na ongeluk bij Oudenhoorn
RTV RijnmondEen 28-jarige motorrijder uit Capelle aan den IJssel is woensdagmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeluk in de polder bij Oudenhoorn. Zijn motor kwam rond 14:45 uur in botsing met een auto, waarna hij er plekke overleed.
» RTV RijnmondFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Rijnmond

Meer nieuws uit Oudenhoorn

27 mei 09:35Voetganger overleden door aanrijding
25 augustus 17:52Motorrijder (28) komt om bij ongeluk in Oudenhoorn
RSS.