menu
zoek

Nieuws Oud-Beijerland

Man aangehouden in onderzoek naar verdovende middelen

maandag 4 september 2023, 13:05 uur

De politie heeft op dinsdag 22 augustus een 25-jarige man uit Oud-Beijerland aangehouden in een onderzoek naar verdovende middelen. Hij wordt verdacht van het verhandelen van drugs aan minderjarigen.

Enige tijd geleden kwam bij de politie een anonieme melding binnen, waarin werd aangegeven dat de man verdovende middelen zou verkopen aan minderjarigen. De recherche is hierop een onderzoek gestart. Op 22 augustus werd de 25-jarige man aangehouden. Er volgde een doorzoeking in zijn huis. Tijdens deze doorzoeking werden o.a. enkele honderden grammen wiet en hash, een alarmpistool en een machete aangetroffen en in beslag genomen. De man is heengezonden en zal op enig moment worden gedagvaard. Melden helpt Meldingen en tips van inwoners zijn onmisbaar bij de aanpak van criminaliteit. Die informatie kan de start van een onderzoek zijn, maar ook het ontbrekende puzzelstukje waarmee een zaak kan worden opgelost. Regelmatig worden verdachten aangehouden of drugslabs opgerold dankzij meldingen van alerte burgers. Heb je vermoedens dat iets niet klopt bij jou in de buurt? Of concrete signalen die wijzen op criminaliteit? Meld ze bij de politie via 0900 - 8844. Liever anoniem melden? Dat kan volledig anoniem via Meld Misdaad Anoniem.


» Politie.nl


Kaart nieuws Oud-Beijerland. Locatie nieuws: 51.80970 / 4.41338


maandag 4 september 2023, 13:52 uur
Man aangehouden voor drugshandel aan minderjarigen
CrimesiteDe politie heeft op 22 augustus een 25-jarige man uit Oud-Beijerland aangehouden in een onderzoek naar drugshandel. Hij wordt verdacht van het verhandelen van drugs aan minderjarigen. Bij de doorzoeking van zijn woning zijn honderden grammen softdrugs, een alarmpistool en een machete aangetroffen.
» CrimesiteMeer nieuws uit Oud-Beijerland

4 september 13:52Man aangehouden voor drugshandel aan minderjarigen
1 september 17:27Blok coke en duizenden euro’s in Oud-Beijerland, bewoner aangehouden
1 september 13:15Bejaarde dame gewond bij inbraak
9 juni 22:32Grote stroomstoring in Oud-Beijerland door kapotte kabel
RSS.