menu
zoek

Nieuws Oterleek

Man overleden bij aanrijding Oterleek

woensdag 6 september 2023, 09:32 uur

Op dinsdag 5 september 2023 heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een vrachtwagen op de Dorpsstraat in Oterleek. De man op de fiets is daarbij overleden. De politie doet onderzoek naar het incident.

Waar: Huygendijk in Oterleek

Rond half twee 's middags krijgt de politie een melding van een aanrijding op de Dorpsstraat. Eenmaal ter plaatse wordt het slachtoffer meteen gereanimeerd, maar helaas zonder resultaat. De 48-jarige man uit Heerhugowaard is om het leven gekomen. Het team Verkeersongevallenanalyse (VOA) doet onderzoek naar de aanrijding om te achterhalen hoe dit heeft kunnen gebeuren. Slachtofferhulp Meerdere omstanders waren getuige van het ongeval. Het meemaken van een verkeersongeval is zeer ingrijpend. Daarom kunt u als getuige bij Slachtofferhulp terecht voor steun. De ondersteuning die Slachtofferhulp biedt is altijd gratis. Bel 0900-0101 of laat op de website van Slachtofferhulp een bericht achter met verzoek tot contact. U kunt ook contact opnemen met de politie via nummer 0900-8844. Hier kunt u ook uw gegevens achterlaten, waarna Slachtofferhulp Nederland contact met u zal opnemen.


» Politie.nl

Kaart nieuws Oterleek. Locatie nieuws: 52.63240 / 4.83404 Huygendijk
Huygendijk in Oterleek


woensdag 6 september 2023, 10:34 uur
Overleden fietser (48) na ongeluk Oterleek komt uit Heerhugowaard
RTV N-HDe 48-jarige man die gistermiddag betrokken was bij het ernstige ongeluk in Oterleek en later overleed, komt uit Heerhugowaard. Dat meldt de politie. Op de kruising van de Huygendijk (N508) en de Dorpsstraat kwam de fietser onder een tankwagen terecht en raakte bekneld. 
» RTV N-H
dinsdag 5 september 2023, 14:17 uur
Fietser (48) overleden na aanrijding met tankwagen in Oterleek
RTV N-HIn het dorp Oterleek, net onder Heerhugowaard, is een fietser onder een vrachtwagen terechtgekomen. Het slachtoffer raakte daarbij bekneld, en moest door de brandweer bevrijd worden. De fietser heeft dat niet overleefd. 
» RTV N-HFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV N-H
Foto: RTV N-H

Meer nieuws uit Oterleek

6 september 10:34Overleden fietser (48) na ongeluk Oterleek komt uit Heerhugowaard
RSS.