menu
zoek

Nieuws Oostzaan

Twee aanhoudingen in onderzoek naar cocaïnehandel

woensdag 15 juni 2022, 16:13 uur

Op 15 juni vonden in de ochtend onder andere in Oostzaan verschillende doorzoekingen plaats. Aanleiding van de actie is een onderzoek naar grootschalige cocaïnehandel. Twee verdachten zijn aangehouden op verdenking van het bezitten en handelen in harddrugs. Het betreft een 46-jarige en een 53-jarige man uit Oostzaan.

Bij de doorzoekingen in verschillende panden werden drie auto’s, horloges, sieraden, een groot geldbedrag en een vuurwapen aangetroffen en in beslag genomen. De verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.   Problematiek rondom cocaïnehandel De cocaïnehandel ligt ten grondslag aan veel ondermijningsproblematiek. Er is sprake van ondermijning als faciliteiten in de bovenwereld gebruikt worden om zaken in de onderwereld mogelijk te maken. Ondermijning uit zich onder andere in liquidaties, geweld, witwassen en de vermenging van de onderwereld met de bovenwereld. Daarom heeft de inzet op de internationale aanpak van cocaïne een hoge prioriteit bij politie en justitie.   Melden heeft zin Door ondermijnende criminaliteit gezamenlijk aan te pakken, maken we wijken en buurten weer veiliger. Meld daarom vermoedens van drugshandel en -productie. Dit kan via 0900-8844, anoniem via 0800-7000, bij de wijkagent of via onderstaand tipformulier.


» Politie.nl

Kaart nieuws Oostzaan. Locatie nieuws: 52.45196 / 4.87611


woensdag 15 juni 2022, 19:44 uur
‘Vrijgesproken geldschieter voetbalclub nu gearresteerd om cocaïnehandel’ (UPDATE)
CrimesiteWoensdagochtend heeft de politie invallen gedaan in het kader van een onderzoek naar grootschalige cocaïnehandel, onder andere in Oostzaan. Het Parool meldt donderdagavond dat één van de twee de recent van witwassen vrijgesproken geldschieter van amateurvoetbalclub OFC zou zijn: Marwan Khairi (53). Sieraden De politie bracht vanavond het bericht naar buiten dat de twee aangehouden […] Het bericht ‘Vrijgesproken geldschieter voetbalclub nu gearresteerd om cocaïnehandel’ (UPDATE) verscheen eerst op Crimesite.
» Crimesite



Meer nieuws uit Oostzaan

12 november 11:25Man scheurt met 272 kilometer per uur over de A8 bij Oostzaan
8 oktober 16:35Inbreker rent tijdens vlucht tegen boom en raakt bewusteloos
28 augustus 17:08Man en kind gewond na ontplofte barbecue in Twiske, met spoed naar ziekenhuis
15 juni 19:44‘Vrijgesproken geldschieter voetbalclub nu gearresteerd om cocaïnehandel’ (UPDATE)
15 juni 13:12Politie zoekt getuigen van verkeersongeval
11 juni 10:35Twee arrestaties na vondst 180 kilo wiet in bedrijfspand Oostzaan
2 mei 23:04Jongetje zwaargewond door aanrijding met bestelbus
RSS.