menu
zoek

Nieuws Oldehove

Man (21) overleden bij verkeersongeval Oldehove

maandag 1 januari 2024, 09:19 uur

Een 21-jarige man is op zondag 31 december overleden als gevolg van een verkeersongeval op de Boventilsterweg in Oldehove. Twee andere mannen van 18 en 19 jaar raakten ernstig gewond. Alle slachtoffers komen uit de gemeente Westerkwartier.

Waar: Boventilsterweg in Oldehove

De politie kreeg rond 17:10 uur een melding van het ongeval op de Boventilsterweg. Er heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en drie voetgangers. De drie voetgangers raakten daarbij ernstig gewond en één van hen is op de plek van het ongeval overleden. De twee andere slachtoffers zijn met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van het voertuig is na het ongeval doorgereden. De politie kon hem na korte tijd aanhouden in de omgeving van Oldehove. De 42-jarige man is overgebracht naar een politiebureau en hij zal worden verhoord. Onderzoek De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Er wordt sporenonderzoek gedaan en we spreken met getuigen en betrokkenen. Uiteindelijk moet duidelijk worden hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden en wat de rol is geweest van de bestuurder van het voertuig. *Per abuis is in het eerste nieuwsbericht over dit ongeval de woonplaats van de twee slachtoffers die naar het ziekenhuis zijn gebracht onjuist vermeld. Alle slachtoffers komen uit de gemeente Westerkwartier.


» Politie.nl

Kaart nieuws Oldehove. Locatie nieuws: 53.30204 / 6.41735 Boventilsterweg
Boventilsterweg in Oldehove


maandag 1 januari 2024, 13:40 uur
Burgemeester over dodelijk ongeluk Oldehove: 'Dit is het begin van veel leed'
RTV Noord'Ongeloof, verbijstering, wanhoop en diep, diep verdriet.' Zo omschrijft burgemeester Ard van der Tuuk van de gemeente Westerkwartier de gevoelens in Oldehove na het dodelijke ongeluk op oudejaarsdag. Daarbij kwam een 21-jarige man uit de gemeente Westerkwartier om het leven. Twee mannen van 18 en 19 jaar uit dezelfde gemeente raakten ernstig gewond.
» RTV Noord
maandag 1 januari 2024, 11:04 uur
Verdachte bestuurder die jongeman (21) doodreed in Oldehove ging er na het ongeluk vandoor
Dagblad van het NoordenDe 42-jarige man die op oudejaarsdag drie jongeren aanreed op de Boventilsterweg in Oldehove reed door na het ongeval. Een 21-jarige jongeman uit het dorp overleed ter plekke.
» Dagblad van het Noorden
maandag 1 januari 2024, 10:55 uur
Verdachte aangehouden die na dodelijke aanrijding Oldehove doorreed
NOSNa een dodelijk ongeval in het Groningse Oldehove is een 42-jarige man aangehouden die na het ongeluk was doorgereden, meldt de politie.
» NOS
maandag 1 januari 2024, 10:31 uur
Verdachte van dodelijke aanrijding Oldehove reed door na ongeval (update)
RTV NoordDe 42-jarige man uit de gemeente Westerkwartier die zondag is aangehouden na de dodelijke aanrijding in Oldehove, is doorgereden na het ongeluk. Dat meldt de politie op nieuwjaarsdag.
» RTV Noord
maandag 1 januari 2024, 10:20 uur
Man (21) overleden bij verkeersongeval Oldehove
Blik op NieuwsEen 21-jarige man uit de gemeente Westerkwartier is op zondag 31 december overleden als gevolg van een verkeersongeval op de Boventilsterweg in Oldehove. Twee andere mannen van 18 en 19 jaar uit de gemeente Dronten raakten ernstig gewond.
» Blik op Nieuws
zondag 31 december 2023, 20:06 uur
Ernstig ongeval in Oldehove: automobilist rijdt drie voetgangers aan, één persoon overleden
Leeuwarder CourantEr heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Boventilsterweg nabij Oldehove (gemeente Westerkwartier). De politie meldt dat een auto is ingereden op drie voetgangers. Eén van hen is ter plaatse overleden.
» Leeuwarder Courant
zondag 31 december 2023, 19:30 uur
Dode en twee zwaargewonden na aanrijding in Gronings Oldehove
NU.nlBij het Groningse dorp Oldehove is zondag een voetganger overleden na een aanrijding met een auto. Twee andere voetgangers zijn met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
» NU.nl
zondag 31 december 2023, 18:58 uur
Voetganger overleden en twee zwaargewonden na aanrijding bij Oldehove in Groningen
BN DeStemIn het Groningse Oldehove heeft oudejaarsmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden tussen een auto en drie voetgangers. Eén voetganger is hierbij ter plaatse overleden. De andere twee voetgangers raakten zwaargewond en zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
» BN DeStem
zondag 31 december 2023, 18:50 uur
Voetganger overleden na aanrijding bij Oldehove in Groningen
de TelegraafBij het Groningse dorp Oldehove is een voetganger overleden na een aanrijding met een auto op de Boventilsterweg. Twee andere voetgangers zijn volgens de politie met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
» de Telegraaf
zondag 31 december 2023, 18:40 uur
Voetganger overleden en twee zwaargewond bij aanrijding met personenauto
HardnieuwsOLDEHOVE - Zondagavond 31 december om 18.40 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Boventilsterweg - N982 in Oldehove.
» Hardnieuws
zondag 31 december 2023, 18:34 uur
Dode en twee zwaargewonden bij ernstig ongeval in Oldehove (update)
RTV NoordOp de Boventilsterweg bij Oldehove heeft een automobilist vanmiddag rond 17.10 uur drie voetgangers aangereden. Een van de voetgangers is daarbij ter plaatse overleden. De andere twee zijn met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.
» RTV Noord
zondag 31 december 2023, 17:54 uur
Ernstig ongeval in Oldehove: auto rijdt drie voetgangers aan, één persoon overleden
Dagblad van het NoordenEr heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Boventilsterweg nabij Oldehove. De politie meldt dat een auto is ingereden op drie voetgangers. Eén van het is ter plaatse overleden.
» Dagblad van het Noorden



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: RTV Noord
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: NOS
Foto: RTV Noord
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV Noord
Foto: BN DeStem

Meer nieuws uit Oldehove

4 januari 00:39Man die is opgepakt na dodelijk ongeluk Oldehove weer vrij, maar blijft verdachte
1 januari 13:40Burgemeester over dodelijk ongeluk Oldehove: 'Dit is het begin van veel leed'
29 juli 16:15Motorrijder (71) omgekomen bij ernstig ongeluk in Oldehove
23 juni 12:09Frontale botsing in Oldehove eist twee slachtoffers
RSS.