menu
zoek

Nieuws Numansdorp

Grote hoeveelheid ketels aangetroffen voor de productie van synthetische drugs

vrijdag 6 oktober 2023, 15:18 uur

Na onderzoek door de Dienst Landelijke Recherche van de Landelijke Eenheid, onder leiding van het Landelijk Parket, trof de politie op donderdag 5 oktober een grote hoeveelheid ketels aan bestemd voor het vervaardigen van synthetische drugs. Deze ketels zijn essentieel voor het productieproces. De inval gebeurde bij een bedrijfspand aan de Rijksstraatweg in Numansdorp.

Waar: Rijksstraatweg in Numansdorp

Uit onderzoek was naar voren gekomen dat het pand diende als mogelijke opslagplaats voor hardware en chemicaliën voor de productie van synthetische drugs. In de loods stonden onder andere ketels, vrieskisten en chemicaliën die daarvoor bestemd zijn. Op het moment van de inval was niemand aanwezig in het pand. Inbeslaggenomen en vernietigd Tijdens de actie werkten het basisteam Hoekse Waard van de regio Zuid Holland Zuid, de afdeling Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) en de afdeling Forensische Ondersteuning (FO) van de Landelijke Eenheid samen. De ketels, de vrieskisten en de overige aangetroffen voorwerpen zijn inbeslaggenomen en afgevoerd en worden vernietigd. De politie gaat verder met het onderzoek.


» Politie.nl

Kaart nieuws Numansdorp. Locatie nieuws: 51.74450 / 4.44084 Rijksstraatweg
Rijksstraatweg in Numansdorp


vrijdag 6 oktober 2023, 16:04 uur
Drugsketels en vrieskisten aangetroffen in bedrijfspand Numansdorp
CrimesiteDe politie heeft donderdag in Numandorp (Zuid-Holland) meerdere ketels aangetroffen voor het produceren van synthetische drugs. De inval gebeurde bij een bedrijfspand aan de Rijksstraatweg. Loods Uit onderzoek bleek volgens de politie dat het bedrijfspand diende als mogelijke opslagplaats voor hardware en chemicaliën voor de productie van synthetische drugs.
» Crimesite



Meer nieuws uit Numansdorp

6 oktober 16:04Drugsketels en vrieskisten aangetroffen in bedrijfspand Numansdorp
10 maart 11:36Automobilist onder invloed van drugs vlucht met meer dan 200 kilometer per uur voor politie
4 januari 06:08Manege rouwt om Rob: ‘Sneu, hij had net het geld voor de reis die hij wilde maken’
2 januari 20:07Man (61) overleden bij verkeersongeval Numansdorp
8 oktober 12:30Weer eens iets anders dan samen naar Ikea: vader, moeder en zoon hebben motorrijden als gezinshobby
RSS.