menu
zoek

Nieuws Nieuwveen

Politie zoekt getuigen van ernstig ongeval Blokland

maandag 16 september 2024, 14:39 uur

Aan het Blokland in Nieuwveen heeft op zaterdag 14 september een ernstig ongeval plaatsgevonden tussen een fietser en een automobilist. Hierbij raakte de fietser zwaargewond. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Waar: Blokland in Nieuwveen

Het ongeval vond plaats rond 02:00 uur aan het Blokland in Nieuwveen. De fietser raakte bij het ongeval zwaargewond en is vervoerd naar het ziekenhuis. De automobilist reed na het ongeval door en is later aangehouden. De politie doet op dit moment onderzoek naar het incident. Getuigen en beelden gezocht Voor het onderzoek is de politie op zoek naar tips en informatie. Heeft u in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02:00 uur iets gezien van het incident? Of heeft u beelden van een dashcam? Neem dan contact op via 0900-8844.


» Politie.nl

Kaart nieuws Nieuwveen. Locatie nieuws: 52.20520 / 4.77150 Blokland
Blokland in Nieuwveen


zondag 15 september 2024, 22:24 uur
Fietser zwaargewond achtergelaten na botsing
Omroep WestEen fietser is zwaargewond geraakt na een ongeval op het Blokland in Nieuwveen. Het slachtoffer werd in de nacht van zaterdag op zondag waarschijnlijk aangereden door een auto, meldt de politie op Facebook. De automobilist ging er na de botsing vandoor en liet de fietser zwaargewond achter.
» Omroep West



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep West

Meer nieuws uit Nieuwveen

16 september 14:39Politie zoekt getuigen van ernstig ongeval Blokland
1 augustus 18:20Onderzoek leidt tot grote partij cocaïne en zes aanhoudingen
29 januari 17:05Man zwaargewond nadat hij wordt aangereden op provinciale weg
RSS.