menu
zoek

Nieuws Nieuwersluis

Cipier verdacht van seksueel misbruiken van drie gevangenen in Nieuwersluis

donderdag 19 mei 2022, 20:38 uur

Een 47-jarige man die werkte als cipier in de vrouwengevangenis in Nieuwersluis wordt verdacht van het seksueel misbruiken van drie gevangenen.

» NOS
donderdag 19 mei 2022, 14:57 uur
‘Bewaarder vrouwengevangenis verdacht van misbruik gedetineerden’ (UPDATE)
CrimesiteDe politie onderzoekt aangiftes van seksueel misbruik door een bewaarder in de penitentiaire inrichting voor vrouwen in Nieuwersluis, zo schrijft de Volkskrant. Dinsdag is een 47-jarige verdachte aangehouden in Amsterdam. De rechter-commissaris in Utrecht besloot donderdagmiddag dat de man nog in ieder geval veertien dagen vast blijft zitten.
» Crimesite
donderdag 19 mei 2022, 14:31 uur
Bewaker verdacht van seksueel misbruiken zeker drie vrouwelijke gevangenen
NU.nlDe politie heeft dinsdag een 47-jarige gevangenisbewaker opgepakt op verdenking van het seksueel misbruiken van drie vrouwelijke gevangenen. Dat bevestigt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie (OM) na berichtgeving van de Volkskrant en De Telegraaf. Het misbruik zou tussen 2010 en 2016 hebben plaatsgevonden in de vrouwengevangenis in het Utrechtse Nieuwersluis.
» NU.nl
donderdag 19 mei 2022, 14:03 uur
Bewaker vrouwengevangenis Nieuwersluis verdacht van misbruik gedetineerden
RTV UtrechtIn de vrouwengevangenis van Nieuwersluis wordt onderzoek gedaan naar een zedenzaak. Een medewerker van de penitentiaire inrichting zou zeker drie vrouwelijke gedetineerden hebben misbruikt en zit nu zelf in een cel. Dienst Justitiële Inrichtingen laat aan RTV Utrecht weten dat de man hangende het onderzoek op non-actief is gesteld.
» RTV Utrecht
donderdag 19 mei 2022, 13:15 uur
Bewaker vrouwengevangenis verdacht van seksueel misbruik gedetineerden
de TelegraafEen bewaker van vrouwengevangenis Nieuwersluis wordt verdacht van jarenlang meervoudig seksueel misbruik van vrouwelijke gedetineerden. De man kon ongehinderd zijn gang gaan in de gevangenis, die volgens de Dienst Justitiële Inrichtingen juist bekendstaat om haar ’prettige leefklimaat’.
» de TelegraafFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: RTV Utrecht
Foto: de Telegraaf

Meer nieuws uit Nieuwersluis

19 mei 20:38Cipier verdacht van seksueel misbruiken van drie gevangenen in Nieuwersluis
1 februari 12:55Corona slaat toe bij PI Nieuwersluis, 65 gedetineerden in quarantaine
6 januari 22:59Auto te water geraakt
RSS.