menu
zoek

Nieuws Nieuwendijk

Twee agenten gewond na het geven van een waarschuwing

donderdag 25 april 2024, 13:44 uur

Twee politieagenten zijn woensdagavond 24 april fysiek mishandeld na het geven van een waarschuwing. De dader, die ’s avonds laat afval aan het verbranden was in zijn tuin, is een 40-jarige man uit Nieuwendijk.

Waar: Prinses Irenelaan in Nieuwendijk

Op woensdagavond om 23:30 uur kreeg de politie een melding over het verbranden van afval in een achtertuin aan de Prinses Irenelaan. Als de politie er is lijkt de dader in eerste instantie goed mee te werken. Nadat zij een waarschuwing geven slaat de sfeer om. De man slaat een van de agenten in zijn gezicht en de andere agent krijgt een trap tegen zijn scheenbeen. Onder dreiging van een stroomstootwapen is de man aangehouden. In de politieauto probeert de verdachte nog een kopstoot uit te delen aan een van de agenten. De man is meegenomen naar het bureau voor verhoor. De twee agenten zijn ter plaatse geholpen aan hun verwondingen door ambulancemedewerkers. Zij doen aangifte. Geweld tegen politieambtenaren Geweld tegen politiemensen tijdens en buiten werktijd is onacceptabel en elk incident is er één te veel. Over die grens gaan, accepteren wij niet. Al jaren voert de politie samen met het Openbaar Ministerie stevig beleid op het gebied van geweld tegen politiemensen en andere hulpverleners.  


» Politie.nl

Kaart nieuws Nieuwendijk. Locatie nieuws: 51.77343 / 4.91990 Prinses Irenelaan
Prinses Irenelaan in Nieuwendijk


donderdag 25 april 2024, 14:43 uur
Man kan waarschuwing agenten niet verkroppen en mishandelt dienders
Omroep BrabantTwee politieagenten zijn woensdagavond mishandeld in Nieuwendijk. Dat gebeurde nadat zij een 40-jarige man een waarschuwing gaven omdat hij ’s avonds laat afval aan het verbranden was in zijn tuin aan de Prinses Irenelaan. In eerste instantie leek de man goed mee te werken, maar na de waarschuwing sloeg de sfeer volgens de politie om.
» Omroep Brabant
donderdag 25 april 2024, 14:42 uur
Man (40) die ’s avonds laat afval verbrandt in zijn tuin, mishandelt agenten
BN DeStemNIEUWENDIJK - ’s Avonds laat je afval verbranden in je achtertuin is nu niet iets wat je dagelijks doet. Tenminste, de meeste mensen. Twee politieagenten gaven een waarschuwing aan een man die dit woensdagavond deed in Nieuwendijk, maar dit liep uit de hand.
» BN DeStem
donderdag 25 april 2024, 14:42 uur
Man (40) verbrandt afval in zijn tuin, maar als agenten komen kijken loopt het uit de hand
BN DeStemNIEUWENDIJK - ’s Avonds laat je afval verbranden in je achtertuin is niet iets wat je dagelijks doet. Tenminste, de meeste mensen. Twee politieagenten gaven een waarschuwing aan een man die dit woensdagavond deed in Nieuwendijk, maar dit liep uit de hand.
» BN DeStem



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: BN DeStem

Meer nieuws uit Nieuwendijk

29 april 15:10Vernieuwde A27 niet stroef genoeg: weg weer open na spoedherstel aan asfalt, files voorbij
25 april 14:43Man kan waarschuwing agenten niet verkroppen en mishandelt dienders
3 februari 21:07Gewonde bij steekpartij in Nieuwendijk, één man aangehouden
11 oktober 11:05Zoektocht naar vermiste Germa levert niets op: 'De tip was heel concreet'
30 juni 16:47File op A27 bij Nieuwendijk, geen omleidingen vanwege drukte op andere snelwegen
17 april 08:24Aanhanger verliest lading grind op A27
RSS.