menu
zoek

Nieuws Mierlo

Man aangehouden na dodelijk steekincident

zondag 17 maart 2024, 10:07 uur

Na een dodelijk steekincident aan de Heer van Rodestraat in Mierlo is zaterdagavond 16 maart een 49-jarige man uit Mierlo aangehouden. Bij het incident kwam een 35-jarige vrouw om het leven.

Waar: Heer van Rodestraat in Mierlo

Rond 17.50 uur kwam bij de politie een melding binnen van een geweldsincident op de Heer van Rodestraat in Mierlo. Eenmaal ter plaatse bleek een vrouw overleden te zijn op straat bij haar woning. Zij was neergestoken. Op aanwijzing van getuigen kon al korte tijd later de 49-jarige partner van de vrouw aangehouden worden in de omgeving van het huis. In de woning bleken ook vijf kinderen aanwezig (tussen de 6 en 20 jaar oud). Een aantal van deze kinderen had (lichte) verwondingen. Ze zijn allen naar het ziekenhuis gebracht voor controle en behandeling. Onderzoek Door de politie werd uiteraard direct een groot onderzoek opgestart. Daarvoor is technisch onderzoek verricht op straat en in de woning. Ook worden getuigen gehoord en kijken we bijvoorbeeld of er camerabeelden beschikbaar zijn die ons kunnen helpen. Uit dit onderzoek zal meer duidelijk moeten worden wat er zich in en buiten de woning heeft afgespeeld en wat de aanleiding daarvoor was. De 49-jarige man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Getuigen Hoewel we al veel getuigen gesproken hebben, kan het natuurlijk zo zijn dat er mensen zijn die informatie hebben over dit incident en die nog niet bij ons bekend zijn. Een deel van het incident speelde zich af op straat. Mocht u iets gezien hebben of iets weten, neem dan contact met ons op via één van onderstaande manieren. 


» Politie.nl

Kaart nieuws Mierlo. Locatie nieuws: 51.43848 / 5.62110 Heer van Rodestraat
Heer van Rodestraat in Mierlo


zondag 17 maart 2024, 21:02 uur
Kinderen probeerden vader en moeder nog uit elkaar te halen bij dodelijk steekincident Mierlo
Blik op NieuwsDe kinderen, die zich zaterdagavond ook bevonden in de woning waar een dodelijk steekincident aan de Heer van Rodestraat in Mierlo het leven heeft gekost van een 35--jarige vrouw, hebben nog geprobeerd om de vader en moeder uit elkaar te halen.
» Blik op Nieuws
zondag 17 maart 2024, 19:32 uur
Fatale steekpartij Mierlo: kinderen kwamen mogelijk tussenbeide
Omroep BrabantDe kinderen die zaterdag gewond raakten bij een steekpartij in Mierlo, kwamen mogelijk tussenbeide toen ze probeerden te voorkomen dat de vrouw gedood werd. Volgens de politie lijkt dat 'een logische conclusie', maar onderzoek moet uitwijzen of dat werkelijk zo is. Rond tien voor zes 's avonds werd een 35-jarige vrouw aan de Heer van Rodestraat zaterdag neergestoken door haar partner.
» Omroep Brabant
zondag 17 maart 2024, 17:24 uur
Gewonde kinderen steekpartij Mierlo probeerden waarschijnlijk tussenbeide te komen
NOSHet lijkt erop dat de kinderen die gisteren gewond raakten bij de steekpartij in Mierlo hebben geprobeerd om de man en vrouw in het gezin uit elkaar te halen. Dat zegt een politiewoordvoerder tegen de NOS. De gewonde kinderen werden naar het ziekenhuis gebracht.
» NOS
zondag 17 maart 2024, 17:08 uur
Familiedrama's uitgelegd: wat bezielt iemand die zijn partner doodsteekt
Omroep BrabantIn Mierlo werd een 35-jarige vrouw zaterdag neergestoken door haar partner. Vijf kinderen tussen de 6 en 20 jaar oud raakten gewond. Wat bezielt iemand om zijn gezinsleden neer te steken? De plegers van familiedrama’s kunnen vaak niet omgaan met hun eigen emoties en wanhoop, zegt klinisch en forensisch psycholoog Toon Verheugt.
» Omroep Brabant
zondag 17 maart 2024, 12:32 uur
Man (49) opgepakt na doodsteken partner (35) in Mierlo
CrimesiteBij een steekpartij aan de Heer van Rodestraat in Mierlo is zaterdagavond een 35-jarige vrouw overleden. Haar partner, een 49-jarige man uit Mierlo is aangehouden als verdachte. Rond 17.50 kwam bij de politie een melding binnen van een geweldsincident op de Heer van Rodestraat in Mierlo.
» Crimesite
zondag 17 maart 2024, 11:58 uur
Buurt sloeg al eerder alarm over gezinssituatie doodgestoken vrouw
Omroep BrabantEen 35-jarige vrouw is zaterdag aan het eind van de middag in Mierlo neergestoken en vervolgens op straat overleden. Haar 49-jarige partner is opgepakt. Een buurtbewoner zag de man na de steekpartij zitten in een steegje achter het huis met een koffer.
» Omroep Brabant
zaterdag 16 maart 2024, 23:25 uur
Vrouw omgekomen bij geweldsincident in Brabantse Mierlo
Blik op NieuwsZaterdagavond heeft er rond 18.00 uur een geweldsincident plaatsgevonden op de Heer van Rodestraat in het Brabantse Mierlo.
» Blik op Nieuws
zaterdag 16 maart 2024, 21:40 uur
Vrouw doodgestoken door partner in Mierlo, kinderen gewond naar ziekenhuis
NOSIn Mierlo, Noord-Brabant, is een vrouw na een steekpartij voor haar woning op straat overleden. De politie heeft een verdachte aangehouden, vermoedelijk de partner van de vrouw.
» NOS
zaterdag 16 maart 2024, 20:38 uur
Vrouw overlijdt op straat, meerdere kinderen lichtgewond: vader opgepakt na geweld in Brabant
de StentorIn het Brabantse Mierlo is een vrouw overleden na een geweldsincident. Haar man is opgepakt als verdachte. Ook vijf kinderen waren betrokken, van wie enkelen gewond zijn geraakt. Ze zijn alle vijf naar het ziekenhuis gebracht.
» de Stentor
zaterdag 16 maart 2024, 19:58 uur
Vrouw doodgestoken door partner: vijf kinderen naar het ziekenhuis
Omroep BrabantEen vrouw is zaterdag aan het eind van de middag in Mierlo neergestoken door haar partner en op straat voor haar huis aan de Heer van Rodestraat overleden. De man is verderop in een parkje aangehouden. Als gevolg van de steekpartij zijn vijf kinderen naar een ziekenhuis gebracht, van wie er een aantal lichtgewond is geraakt.
» Omroep Brabant
zaterdag 16 maart 2024, 18:57 uur
Dode bij geweldsincident in Mierlo, politie houdt verdachte aan
BN DeStemMIERLO - Er heeft zaterdag een geweldsincident plaatsgevonden aan de Heer van Rodestraat in Mierlo. Daarbij is een persoon op straat overleden. Een woordvoerder van de politie laat weten dat er inmiddels een verdachte is aangehouden.
» BN DeStem
zaterdag 16 maart 2024, 18:57 uur
Vrouw overlijdt op straat, kinderen lichtgewond: partner opgepakt voor geweld in Mierlo
Brabants DagbladMIERLO - Een vrouw is zaterdag voor haar huis op straat overleden na een geweldsincident. Dat gebeurde aan de Heer van Rodestraat in Mierlo. Haar partner is aangehouden als verdachte. Er waren ook kinderen aanwezig bij het incident, van wie er enkelen lichtgewond zijn geraakt.
» Brabants Dagblad
zaterdag 16 maart 2024, 18:57 uur
Vrouw overlijdt op straat, meerdere kinderen lichtgewond: vader opgepakt na geweld in Brabant
de GelderlanderIn het Brabantse Mierlo is een vrouw overleden na een geweldsincident. Haar man is opgepakt als verdachte. Ook vijf kinderen waren betrokken, van wie enkelen gewond zijn geraakt. Ze zijn alle vijf naar het ziekenhuis gebracht.
» de Gelderlander
zaterdag 16 maart 2024, 18:57 uur
Vrouw overlijdt op straat, kinderen lichtgewond: partner opgepakt voor geweld in Mierlo
BN DeStemMIERLO - Een vrouw is zaterdag voor haar huis op straat overleden na een geweldsincident. Dat gebeurde aan de Heer van Rodestraat in Mierlo. Haar partner is aangehouden als verdachte. Er waren ook kinderen aanwezig bij het incident, van wie er enkelen lichtgewond zijn geraakt.
» BN DeStem
zaterdag 16 maart 2024, 17:55 uur
Persoon overleden na geweldsincident, verdachte aangehouden
HardnieuwsMIERLO - Zaterdagmiddag 16 maart omstreeks 17.55 uur is een persoon overleden aan de Heer van Rodestraat in Mierlo.
» Hardnieuws



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: BN DeStem

Meer nieuws uit Mierlo

17 maart 21:02Kinderen probeerden vader en moeder nog uit elkaar te halen bij dodelijk steekincident Mierlo
19 februari 11:00Ondernemer omgekomen bij ski-ongeluk: 'Altijd het stralende middelpunt'
12 november 05:58112-nieuws: auto's verwoest door brand • crash auto in Mierlo
20 april 21:20Motorrijder zwaargewond bij botsing tegen boom in Mierlo
14 april 09:20Fietser zwaargewond bij botsing met auto in Mierlo
7 april 14:50Fietsster (61) zwaargewond na botsing met motor in Mierlo
11 juni 18:08Kijk hier de samenvatting van de vierde etappe van de ZLM Tour
20 mei 22:49Ontvoerd en onder schot gehouden maar Ian weet niet waarom: 'Machteloos'
25 april 08:45Moeder Ivon verloor haar zonen Jordi en Bjorn én haar echtgenoot Peter op jonge leeftijd
8 april 15:07Relatief weinig ooievaars in Brabant, dit kunnen we eraan doen
5 augustus 12:45Enorme ravage na frontale botsing
3 augustus 09:33Overleden persoon gevonden in Eindhovens Kanaal
27 mei 09:04Duo dat zeven maanden in de bossen woonde raakt hut kwijt
26 april 21:49Bebloed pakket in kanaal blijkt een gedumpte hond te zijn: ‘Waarom doe je zoiets?’
31 maart 14:5520 jaar cel voor ’weerzinwekkende’ moord in vakantiepark Mierlo
RSS.